Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oke, pardoniram onda.
A zašto je ovolika jagma poslednjih 7-8 godina za bilo šta što se zove državni posao? Ljudi se učlanjuju u stranke, grebu, jebu, samo da se dokopaju takvog zaposlenja.

"Šta si sretan tako iritantno?" [emoji38]
Da i ne smeju da se zaposljavaju a ima puno novih. I naravno ti sto novi dolaze odmah su jaci od starih ,sreca, radim takav da nemam tih problema ....ali opet ću reći jbt av. I nemam drzavni posao. Treći put napominjem

Ja sam vala pobego iz te gluposti...:ljutko:

Pre par nedelja sam vadio neke izvode u opštini i njih dve su na kopir aparatu i prodaju uplatnice. Jedna ne zna da koristi kopir, ova druga je napušava i kaže joj :"tri meseca ne možeš da naučiš".
Gledam i mislim se poslao bih vas štalu da čistite a ne da radite u državnoj instituciji.
To je njima njihova borba dala.

Da,zato sam i reagovala. Moj broj imaju u nekoj arhivi sad je zloupotrebljen.

svaki mobilni operater treba da te pita da li želiš da ti broj bude,kao ono u imeniku...
ja sam skoro kad sam obnavljala ugovor,na takvo njihovo pitanje odrično odgovorila i više smaranja nema...
fiksni telefon sam prebacila na kablovskog operatera koji su takođe postavili isto pitanje i ni tamo nisam dala dozvolu da broj bude javan...
imaju ga smao oni kojima ga ja dam...
telekomovu fiksnu sam ugasila,fala lepo na pretplati od 700 din...fuj...

sada,uznemiravanja tipa prezentacija,besplatnih večerinki i ispitivanja javnog mnjenja nema više u našoj kući...molim lepo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back