Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A joj opet pocelo malo desni da se upaljuju :dash: Kaze ocekivao je, ne vredi to je ucestalo kod macaka, pogotovo sto je prve mesece ko zna kako provela
Nista bijemo se sa tim povremenim terapijama a ako zatreba vremenom i vadjenje zuba :sad2:

Пијаца Зелени венац пуна тзв миграната, виђено поподне око 4. Мувају се огрнути ћебадима, носе неке кесе, језа да те ухвати.

Пијаца Зелени венац пуна тзв миграната, виђено поподне око 4. Мувају се огрнути ћебадима, носе неке кесе, језа да те ухвати.

Tako je i dole u Karadjordjevoj,na onom parkingu na sprat. Pre neki dan mi bilo frka da se parkiram kad sam isla kod dece u stan.
Jos mi pandur ispred parkinga kaze,obavezno parkirajte gore,na spratu...oni dole spavaju.
Strahota.

Tako je i dole u Karadjordjevoj,na onom parkingu na sprat. Pre neki dan mi bilo frka da se parkiram kad sam isla kod dece u stan.
Jos mi pandur ispred parkinga kaze,obavezno parkirajte gore,na spratu...oni dole spavaju.
Strahota.

Цео тај део града је као Кандахар. Да ли треба да се осећамо несигурно у властитој држави, питам се. :confused:

ma ko zna koja je tu priča prava :aha:

Не желе да буду регистровани на нашој територији, хоће да остану 'невидљиви' и да иду даље. Шта није јасно?

Сад, пошто немају пролаз јер нису из Сирије или Ирака већ из Пакистана и Авганистана, то је већ њихов проблем. А и наш, који смо то допустили.

Ја сам се пак скувала. Имам једну претоплу јакну испод које можеш у поткошуљи да будеш, све остало је сувишно.

Citam kako se migrantima u prihvatno tranzitnom centru u Presevu dele tri obroka plus caj i supa.
Toliko Srba na KiM se jedva za najosnovnije snalazi a nadleznima bitniji oni.
U kako tuznoj zemlji zivimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back