Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ja?
Misliš, kako umem da napišem reč velebitska pičkicа, a da se ne pojave zvezdice? :lol:

vidi stvarno i to, pa ti nemas zvezdice....aaa pa ovo je protekcija :zper:
jao ja ne mogu da se prebacim na nasu tastaturu, cak ni zarad picckice :lol:

ma salim se malo, obicno si uzdrzana od psovki, pa mi smesno
nego sto ti uopste citas postove doticnog, samo preskocis i milina, probaj videces da je dobro

- - - - - - - - - -

on se vec ponudio, ali nisam danas bas za masazu sa hepiendom :rotf:

pokvarenjaci uvek naplate :lol:
ja se ozbiljno razmisljam da odem kod neke profi, platim parama za promenu :lol:

vidi stvarno i to, pa ti nemas zvezdice....aaa pa ovo je protekcija :zper:
jao ja ne mogu da se prebacim na nasu tastaturu, cak ni zarad picckice :lol:

ma salim se malo, obicno si uzdrzana od psovki, pa mi smesno
nego sto ti uopste citas postove doticnog, samo preskocis i milina, probaj videces da je dobro
Ponekad uspe da me fascinira količina idiotizama i gluposti, pa odreagujem.
No da, takve je najbolje preskočiti, slažem se.

Ponekad uspe da me fascinira količina idiotizama i gluposti, pa odreagujem.
No da, takve je najbolje preskočiti, slažem se.

razumem, takodje, ne moze sve da se ignorise bilo bi dosadno
nego ima tako nekih koji to hronicno pa shvatis da nema vajde da citas, samo preskocis
imam ja tako par njih cije postove uopste ne citam, probala videla da ne varim i cao zdravo, samo skrolujem dalje

Vidiš Velebite, Velebit je jedna od najlepših planina koje postoje.
Ja sam po ocu potekla sa Velebita, i svako leto odlazim u njegovu blizinu, što sa ličke, što sa dalmatinske strane. Pa boravim malo u Gračacu, pa se malo spustim do Krupe i Zrmanje, pa malo odem do Starigrada, Zadra, Borika, prošetam uveče Kalelargom, odem i do Biograda na moru i do Paga, Novalje, Zrća i Šimuna, plus NP Paklenica.
Da imaš iole mozga i minimuma inteligencije, kao što nemaš, pretpostavio bi da sam ja poslednja osoba koju vredi provocirati tim jeftinim forama tipa lipo fino vino i ostale bljuvotine - a psovkama kojima si se poslužio samo si pokazao da si jedna sirovina, ružno bi bilo reći priglupa-pa to neću reći, kojoj mentalni sklop dozvoljava samo takve, prostačke nemuštosti, u nedostatku ičeg drugog.

Previše sam vremena potrošila na ove nemuštosti sa tobom, tako da te pozdravljam i prepuštam nekim drugim, adekvatnijim za tebe sagovornicima.

Vidiš Velebite, Velebit je jedna od najlepših planina koje postoje.
Ja sam po ocu potekla sa Velebita, i svako leto odlazim u njegovu blizinu, što sa ličke, što sa dalmatinske strane. Pa boravim malo u Gračacu, pa se malo spustim do Krupe i Zrmanje, pa malo odem do Starigrada, Zadra, Borika, prošetam uveče Kalelargom, odem i do Biograda na moru i do Paga, Novalje, Zrća i Šimuna, plus NP Paklenica.
Da imaš iole mozga i minimuma inteligencije, kao što nemaš, pretpostavio bi da sam ja poslednja osoba koju vredi provocirati tim jeftinim forama tipa lipo fino vino i ostale bljuvotine - a psovkama kojima si se poslužio samo si pokazao da si jedna sirovina, ružno bi bilo reći priglupa-pa to neću reći, kojoj mentalni sklop dozvoljava samo takve, prostačke nemuštosti, u nedostatku ičeg drugog.

Previše sam vremena potrošila na ove nemuštosti sa tobom, tako da te pozdravljam i prepuštam nekim drugim, adekvatnijim za tebe sagovornicima.

Moja pocetna recenica danas oko lipih pisama nije imala cilj provokacije, jer je tvoje letovanje za mene zavrsena prica jos onog dana kada smo razmenili o tome par postova. Medjutim, odmah si uletela sa onim najidiotskijim postom koji sam procitao, i odgovorio ti na tu glupost, ali su moji umereni odgovori izbrisani. Kasnije si uletela sa etiketom pickica i onda sam i ja ipotrebio idiotske reci koje su za jedini cilj imale uvredu. Ja to priznajem.

Drugo, nisam znao da si Licanka, mada i ne vidim sta to menja, jer, ponavljam, danas, onom prvom recenicom nisam imao nameru da provociram, jer, jeste da se ja ne slazem sa letovanjem tamo, ali nisam fatalista, da mi to odredjuje sveukupan pogled na osobe koje to cine. Znaci, samo sam se nasalio.

Trece, ovo je period godine kada je stepen mog zgrazavanja nad njihovim cinizmom i bescascem najvisi. Mnogo, meni bliskih ljudi su oterali u grob, sto fizicki, sto figurativno.

Sve nahbolje na Zrmanji. To je srpsko letovaliste.

Besmisleno je objašnjavati šta je Hrvatska i ko su Hrvati.Država stvorena na zločinu i ljudi koji obožavaju fašizam ako nije usmeren protiv njih,

Braca Hrvati. I braca Sirijci. I braca Iracani. I braca Afganistanci.
Ali zato Srbi koji su izbegli iz Hrvatske - ma g*vna bre.

Razmisljanje prosecnog LDP-ovca. :lol:

Evo čitam ove dobročinitelje Srbe pune ljubavi, koji su izbeglice iz Hrvatske izbegavali na ulicama, bila čak i rečenica: "Bolje Ciganku u kuću da mi dovedeš nego izbeglicu." One koji izbeglice sa Kosova i dalje zovu Kosovarima i Šiptarima... i gledaju ih sa visine kao smradove... evo sad ih gledam kako pišu da to ništa nije tačno, kako njihovom narodu treba pomoći, bio sa Kosova, Hrvatske, Bosne ( Oh ti glupi Bosanci što su došli da im opogane njihove doline i vrline, sa onog krša i planinčuga). Kako se duboko saosećaju sa svim tim izbeglicama, jer su njihovi... al' hbga... vreme tih izbeglica je prošlo, sad imaju nove za mržnju i strah... prvi su im uzimali posao, crpeli njihov prebogati socijalni fond i uništili ga, a ovi novi dolaze da im kolju odojčad, siluju žene u kratkim suknjama i budu čisto zlo... Srpske izbeglice su bile glupavo zlo, seljački mentalitet, sada je ovaj narod iz Srbije dobio novi oblik zla, a to je čist šejtan u ljudskom obliku, pametan, mudar, zadojen religijom i mržnjom i zao... oh kako je samo zao... evo naježila sam se... kad će se narod iz Srbije opasuljiti? Kad ćemo uspeti da odstranimo sve te faktore koji nas drže, tako čvrsto, da nezaustavljimo srljamo u progres.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back