latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
e jbg. otisla na more, a ko ce mene da otkoci![]()
Maser.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jbg. otisla na more, a ko ce mene da otkoci![]()
Maser.
Muz?
Ne ume, ili mu je smor?

Šta ja?
Misliš, kako umem da napišem reč velebitska pičkicа, a da se ne pojave zvezdice?![]()

on se vec ponudio, ali nisam danas bas za masazu sa hepiendom![]()

u mom selu imaju samo dve maserke za koje znam da rade dobro, nijedna nije tu.
Ponekad uspe da me fascinira količina idiotizama i gluposti, pa odreagujem.vidi stvarno i to, pa ti nemas zvezdice....aaa pa ovo je protekcija
jao ja ne mogu da se prebacim na nasu tastaturu, cak ni zarad picckice
ma salim se malo, obicno si uzdrzana od psovki, pa mi smesno
nego sto ti uopste citas postove doticnog, samo preskocis i milina, probaj videces da je dobro
on se vec ponudio, ali nisam danas bas za masazu sa hepiendom![]()
A, đe odoše ?
Našle sad da odu !?
Kad nje puna sezona berbe čvaraka !
Neprofesionalno....

Ponekad uspe da me fascinira količina idiotizama i gluposti, pa odreagujem.
No da, takve je najbolje preskočiti, slažem se.
razumem, takodje, ne moze sve da se ignorise bilo bi dosadno
nego ima tako nekih koji to hronicno pa shvatis da nema vajde da citas, samo preskocis
imam ja tako par njih cije postove uopste ne citam, probala videla da ne varim i cao zdravo, samo skrolujem dalje
ma jok, mngo glup sistem napravljen jer vidis kad neko citira i vidis polje gde mu je post, i sta si postigoUmesto skrolovanja turis na ignore i mirna Backa.![]()
ma jok, mngo glup sistem napravljen jer vidis kad neko citira i vidis polje gde mu je post, i sta si postigo
nemam nikoga na ignor listi, samo skrolujem po temama i selektuje sta i koga citam, oduvek tako

Vidiš Velebite, Velebit je jedna od najlepših planina koje postoje.
Ja sam po ocu potekla sa Velebita, i svako leto odlazim u njegovu blizinu, što sa ličke, što sa dalmatinske strane. Pa boravim malo u Gračacu, pa se malo spustim do Krupe i Zrmanje, pa malo odem do Starigrada, Zadra, Borika, prošetam uveče Kalelargom, odem i do Biograda na moru i do Paga, Novalje, Zrća i Šimuna, plus NP Paklenica.
Da imaš iole mozga i minimuma inteligencije, kao što nemaš, pretpostavio bi da sam ja poslednja osoba koju vredi provocirati tim jeftinim forama tipa lipo fino vino i ostale bljuvotine - a psovkama kojima si se poslužio samo si pokazao da si jedna sirovina, ružno bi bilo reći priglupa-pa to neću reći, kojoj mentalni sklop dozvoljava samo takve, prostačke nemuštosti, u nedostatku ičeg drugog.
Previše sam vremena potrošila na ove nemuštosti sa tobom, tako da te pozdravljam i prepuštam nekim drugim, adekvatnijim za tebe sagovornicima.
Besmisleno je objašnjavati šta je Hrvatska i ko su Hrvati.Država stvorena na zločinu i ljudi koji obožavaju fašizam ako nije usmeren protiv njih,

Meni je dobar sistem, sasvim o.k.
Te genijalce retko ko citira, tako da nema ni tog problema.![]()
Mr N.N. mi se popeo na vr' one stvari