Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ено га један поп усред села отворио фарму за 10.000 пилића :zcepanje:

Дигло се цело село на ноге, али не ферма он.

Већ стигло 8.500 кокица.

Bole ga...zasticen kao beli medved. On je visa rasa...skoro pa Bog. "Prvo Bog ide, pa onda odmah iza njega mi popovi", tako valjda kapiraju.
Da ne bude da su na zapadu bajni. Pre svega katolicka crkva ima problem sa svestenicima pedofilima. Majmuni...

10.000 kokica? Sounds great to me. :mrgreen:

Jedan jedini - Djordje Balasevic. Otkud ne znas?

Nije on, čitaj dalje................

Овде мораш да црташ појединима, јбг.

Ето, и они су му посветили песму, толико је вољен :mrgreen:

Извођач: Zaklana čeljad[/B]

- - - - - - - - - -

Pa dobro, mozda koleginica ptica nije toliko zainteresovana za politiku tj. lik i delo doticnog (sto i nije tako lose za njene zivce, rekao bih).

..čitaj i ne brzaj

- - - - - - - - - -

То није политика, то је општа информисаност.

..ne vređaj

То није политика, то је општа информисаност.

Pa dobro, svako ima neki deficit...cak i kod tih nekih opstih stvari, koje bi svako trebao da zna. Niko ne zna sve, opusteno.
A ni ja je ne kapiram sta je sad htela da kaze sa ovim zadnjim komentarom. Svasta.

@tema: Sve mi proslo na tiketu....i Partizan i Malmö (kvota 2,80) i jos neke zajjebancije...i srusi me Troicki za skoro 400 EUR (kvota bila 1,45). Strasno...

Pa dobro, svako ima neki deficit...cak i kod tih nekih opstih stvari, koje bi svako trebao da zna. Niko ne zna sve, opusteno.
A ni ja je ne kapiram sta je sad htela da kaze sa ovim zadnjim komentarom. Svasta.

Napisala sam ja lepo i čitko.
I opšta informisanost ne podrazumeva interesovanje za politiku, pogotovu ne u Srbiji, mada ti sa strane gledaš na to, ali g-ža elektronika bi trebalo da zna,a očito zna, jer je patriota.

- - - - - - - - - -

Nije ti dan, ptico. :lol:

Nije.

Napisala sam ja lepo i čitko.
I opšta informisanost ne podrazumeva interesovanje za politiku, pogotovu ne u Srbiji, mada ti sa strane gledaš na to, ali g-ža elektronika bi trebalo da zna,a očito zna, jer je patriota.

- - - - - - - - - -

Nije.

Napisao sam i ja lepo i citko, i vecina je ukapirala o kome je rec. To sto ti nisi shvatila da je postavljena pesma o njemu a ne njegovo delo - to je vec do tebe.
A ovo u vezi politike i zainteresovanosti za istu: prema apoliticnim ljudima nemam preterane simpatije. Kapiram da nisi apoliticna osoba tj. da imas neko svoje misljenje u vezi politickih tema i pitanja. Nije strasno sto ovo za Dj.B. nisi znala, kao sto rekoh. Dakle opusteno. ;)

A ovo u vezi politike i zainteresovanosti za istu: prema apoliticnim ljudima nemam preterane simpatije. Kapiram da nisi apoliticna osoba tj. da imas neko svoje misljenje u vezi politickih tema i pitanja. Nije strasno sto ovo za Dj.B. nisi znala, kao sto rekoh. Dakle opusteno. ;)

Ja sam za kolonizaciju Srbije, al to nije izvodljivo ovde. Mentalitet je takav , uvukli bi se ovi lopovi pod kožu svakome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back