Rupa IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo čitam ove dobročinitelje Srbe pune ljubavi, koji su izbeglice iz Hrvatske izbegavali na ulicama, bila čak i rečenica: "Bolje Ciganku u kuću da mi dovedeš nego izbeglicu." One koji izbeglice sa Kosova i dalje zovu Kosovarima i Šiptarima... i gledaju ih sa visine kao smradove... evo sad ih gledam kako pišu da to ništa nije tačno, kako njihovom narodu treba pomoći, bio sa Kosova, Hrvatske, Bosne ( Oh ti glupi Bosanci što su došli da im opogane njihove doline i vrline, sa onog krša i planinčuga). Kako se duboko saosećaju sa svim tim izbeglicama, jer su njihovi... al' hbga... vreme tih izbeglica je prošlo, sad imaju nove za mržnju i strah... prvi su im uzimali posao, crpeli njihov prebogati socijalni fond i uništili ga, a ovi novi dolaze da im kolju odojčad, siluju žene u kratkim suknjama i budu čisto zlo... Srpske izbeglice su bile glupavo zlo, seljački mentalitet, sada je ovaj narod iz Srbije dobio novi oblik zla, a to je čist šejtan u ljudskom obliku, pametan, mudar, zadojen religijom i mržnjom i zao... oh kako je samo zao... evo naježila sam se... kad će se narod iz Srbije opasuljiti? Kad ćemo uspeti da odstranimo sve te faktore koji nas drže, tako čvrsto, da nezaustavljimo srljamo u progres.

Одакле то копираш? :mrgreen:

Braca Hrvati. I braca Sirijci. I braca Iracani. I braca Afganistanci.
Ali zato Srbi koji su izbegli iz Hrvatske - ma g*vna bre.

Razmisljanje prosecnog LDP-ovca. :lol:

E da znas da znam dva primerka lazova koji su na vreme pobegli/pre oluje i sad *jadnici* imaju firme i po dva tri stana. Eto toliko. Zalost za bedan narod koji nije lopovski i napatio se.

- - - - - - - - - -

Nervira me jedna glupaca, kad smo trebali njoj uciniti bilo je i hitno i odma i gratis i + usteda i usluga ... sada kad je ona na redu sipak meni.

Svaki dan tj. poslepodne do predveče idemo ćera i ja u park.
Juče bile sa kucama i sve bilo super.
Kako se malo rasčistio park od dece, ostali samo neki matorci, ona i ja.
Pričalo se o svemu. U jednom trenu ona mene pita zašto me boli ruka (koja je vidljivo otečena), ja joj dadoh dečiji odgovor - neke loše bakterije mi ušle u telo i neće da izađu i Dr. i mama se bore da ih se otarase.
Onda me pitala da li ću ja umreti uskoro. Ja reko da se trudim da ne umrem uskoro. Tu krene ona da plače... i plačeeee "Ja neću da mi ti mama umreeeeeeeeeeeeš..."
Jedva sam je smirila...

Bog te mazo ala sam se isplakala i sinoć i danas opet kad se setih... :rida:

Gomilu flasa sam oprala ,cistila nesto jer emotivno kriziram . Sad sam premorena i malo smirenija .Prekinuo se razgovor a emocije su kao kafa onima koji je piju-ne dobijes dnevnu dozu emocija i boli te glava .

Poslednja izmena:
Gomilu flasa sam oprala ,cistila nesto jer emotivno kriziram . Sad sam premorena i malo smirenija .Prekinuo se razgovor a emocije su kao kafa onima koji je piju-ne dobijes dnevnu dozu emocija i boli te glava .

E ubio me Bog, moram. Sta ce ti flase?

- - - - - - - - - -

Ah, ovo je odavno, jos dok sam ja bila na faxu postojali su klubovi neki gde su jedni drugima pili krv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back