електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Evo čitam ove dobročinitelje Srbe pune ljubavi, koji su izbeglice iz Hrvatske izbegavali na ulicama, bila čak i rečenica: "Bolje Ciganku u kuću da mi dovedeš nego izbeglicu." One koji izbeglice sa Kosova i dalje zovu Kosovarima i Šiptarima... i gledaju ih sa visine kao smradove... evo sad ih gledam kako pišu da to ništa nije tačno, kako njihovom narodu treba pomoći, bio sa Kosova, Hrvatske, Bosne ( Oh ti glupi Bosanci što su došli da im opogane njihove doline i vrline, sa onog krša i planinčuga). Kako se duboko saosećaju sa svim tim izbeglicama, jer su njihovi... al' hbga... vreme tih izbeglica je prošlo, sad imaju nove za mržnju i strah... prvi su im uzimali posao, crpeli njihov prebogati socijalni fond i uništili ga, a ovi novi dolaze da im kolju odojčad, siluju žene u kratkim suknjama i budu čisto zlo... Srpske izbeglice su bile glupavo zlo, seljački mentalitet, sada je ovaj narod iz Srbije dobio novi oblik zla, a to je čist šejtan u ljudskom obliku, pametan, mudar, zadojen religijom i mržnjom i zao... oh kako je samo zao... evo naježila sam se... kad će se narod iz Srbije opasuljiti? Kad ćemo uspeti da odstranimo sve te faktore koji nas drže, tako čvrsto, da nezaustavljimo srljamo u progres.
Одакле то копираш?

Samo da mi veceras lepo spava pa cemo sutra lako...

.