Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Afro moras nekako promjeniti pristup zivotu i pricati i o necem lijepom.

Hvala na savetu, hocu vrlo rado, samo da resim ove bAr tekuce probleme.
Mada bih volela da mi objasnis kako bi ti menjao pogled na zivot iz mog ugla? Bez redovnog prihoda (bez posla), sa tomorom u nozi koji tek treba izvaditi pa ispitati kakav je? Jos kad pomislim koliko to posoperativno lecenje moze da kosta lose mi je. I ajde sad reci kako? Kako?

Hvala na savetu, hocu vrlo rado, samo da resim ove bAr tekuce probleme.
Mada bih volela da mi objasnis kako bi ti menjao pogled na zivot iz mog ugla? Bez redovnog prihoda (bez posla), sa tomorom u nozi koji tek treba izvaditi pa ispitati kakav je? Jos kad pomislim koliko to posoperativno lecenje moze da kosta lose mi je. I ajde sad reci kako? Kako?

Nadji bilo sta da ti sto duze skrene misli, ja sam u najtezem periodu usao u neku semu sa zenskom i spasio se.

• Podržavam
Reactions: Tol
kako su ljudi pakosni...
muz se nakacio na bove i ceka da ja zavrsim plivanje.a ja zbog ruke koja me uzasno boli plivam i kraul i ledjno samo sa jednom rukom.sta cu,bolje i tako nego nikako
i dok on tako eka,dodju dve ribe,nakace se skroz do njega i kaze jedna vidi ovu kretenku kako pliva jednom rukom
kaze moj muz,kretenka je moja zena i ima upalu tetive
a riba,pa ok,ja nisam znala da je povredjena
kaze nije joj bilo ni neprijatnno...

kako su ljudi pakosni...
muz se nakacio na bove i ceka da ja zavrsim plivanje.a ja zbog ruke koja me uzasno boli plivam i kraul i ledjno samo sa jednom rukom.sta cu,bolje i tako nego nikako
i dok on tako eka,dodju dve ribe,nakace se skroz do njega i kaze jedna vidi ovu kretenku kako pliva jednom rukom
kaze moj muz,kretenka je moja zena i ima upalu tetive
a riba,pa ok,ja nisam znala da je povredjena
kaze nije joj bilo ni neprijatnno...

Jeste bzvz sto tako komentarusu, ali da li je pametno da toliko opterecujes drugu ruku? Jesi li se konsultovala sa nekim?

A sta ako se i na toj drugoj upale lugamenti? Sta ces onda? Vezbe za ruke mozes da radis i sedeci ako je samo do mlitavosti

idi bre afro u persun :lol:
znas ti onu,boj se ovna,boj se govna,pa kad cu ziveti....
a za rupu,pregledala sam slike sa plaze sa djozlucima...uzas,uzas.....nekad je svaka slika bila dobra,sad ni jedna od deset

idi bre afro u persun :lol:
znas ti onu,boj se ovna,boj se govna,pa kad cu ziveti....
a za rupu,pregledala sam slike sa plaze sa djozlucima...uzas,uzas.....nekad je svaka slika bila dobra,sad ni jedna od deset

Znam, znam, da mi nije te, i dalje bi se bojala...ovako me zabole...zivim :)
Nije to, nego si postala samokriticnija. Tako ti je i kod mene, nekad mi sve bile lepe, sad mi sve uzas, daleko bilo da ko vidi

Znaci 'ocu kupim sebi sat.. aj sto nemam para, al' sto su modeli ruzni.. ili sam ja postala previse probirljiva..

- - - - - - - - - -

Msm, jeste mi se svideo jedan, al' je 182000, nznam ni kako sam zavrsila medj' tim skupim..

- - - - - - - - - -

Ne mogu vise da gledam... svejedno para nemam...

Sevanje,grmljavina,kisa nekih sat i po do nesto posle ponoci je padala.Ovaj nagli pad temperature i katastrofalni vremenski uslovi-ne mogu da spavam,desna strana glave i vrata ubijaju od bolova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back