Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to su TVOJI...ovo su MOJI...i bice onako kako ONI zele,jer je njihov jubilej...i aj vise me obidji sa tvojom negativom

Уопште не одговарам теби него ЗДомаћици. И није негатива него друкчије мишљење.

Ако хоћеш стопостотно слагање - форуми нису за тебе.

Lap top je 1000 evra :rida: .

lap top je jeftinije
sta ce ti lap od 1000e ako nisi programer ili zaludjeni gejmer

ne vredi da poredis sa drugim stvarima, prosto optika je u svim sferama jako skupa
cisto poredjena radi 50e ti traze za naocare koje imaju jedno staklence
pa zamisli objektiv dug nekoliko desetina centimetara, kako da ne bude tako skup

nisu oni krivi, ja sam, moj izbor :lol:

Nemam nikakve adrese, nisam mislila ni na kog konkretno, ali toliko poslastičarnica...Neko će valjda umeti da napravi to što hoćeš. Znala sam samo jednu ženu iz NS, ali odavno nisam sa njom u kontaktu, ko zna da li uopšte više i pravi torte.

aha..imas pravo...bacicu se u akciju..
hvalka ti puno
mada,uvek vise volim ove domace varijante,al ajd sad...

- - - - - - - - - -

Уопште не одговарам теби него ЗДомаћици. И није негатива него друкчије мишљење.

Ако хоћеш стопостотно слагање - форуми нису за тебе.

e aj majke ti...otkad sam postavila post za tortu,ti si krenula..
nisi odgovorila samo domacici,nego si i mene njakala ..
al nebitno...

lap top je jeftinije

ne vredi da poredis sa drugim stvarima, prosto optika je u svim sferama jako skupa
pa zamisli objektiv dug nekoliko desetina centimetara, kako da ne bude tako skup

Japanski lap top ima ludacku memoriju,prelep je a da,ja bi igrala neke igrice iako nisam gejmer :prstic: .

Svakom svoja muka najteza.I ne znam ima li smisla kupovati tehniku u Tehnomaniji jer su nam uvalili nesto udareno.

+

e aj majke ti...otkad sam postavila post za tortu,ti si krenula..
nisi odgovorila samo domacici,nego si i mene njakala ..
al nebitno...

Ко ти је крив. Направила си фрку са оним смајлијем који удара главом о зид због најобичније јбн торте.

Ало бре! За много теже ствари људи не раде такве хистерије.

to ti pricam
jos se ljubiteljima moze prodati za debele pare :lol:

pa se kupi tehnika....:zskace:

- - - - - - - - - -

nego dragisa deder uvesile me pa mi rekni sta si zamislila koja torta da bude
ne oblik, nego ukus
?

mislila sam neku cokoladnu...????

necu vocnu...

- - - - - - - - - -

Ко ти је крив. Направила си фрку са оним смајлијем који удара главом о зид због најобичније јбн торте.

Ало бре! За много теже ствари људи не раде такве хистерије.

rupa sluzi za sta...????

aj me prosvetli pa da znam da li smem nesto da napisem po tvojoj proceni ili ne...

Japanski lap top ima ludacku memoriju,prelep je a da,ja bi igrala neke igrice iako nisam gejmer :prstic: .

Svakom svoja muka najteza.I ne znam ima li smisla kupovati tehniku u Tehnomaniji jer su nam uvalili nesto udareno.

Pa ti mozes i na prosecnom lapu da igras vecinu igara.
Evo na ovom mom ja igram GTA 4 u full u bez problema, Just cause 2, Fallout NV i Mass Effect sve zahtevne igre graficki i Crusader kings 2 koji ubija CPU koliko trosi resursa.

I sve idu kod mene bez frke.

vidi i ako imas za to nemoj da uzimas, uopste ti takav lap ne treba
sve je to marketing da zalude nam mozgove

i ja patim za jednom dobrom jabukicom (mac laptop), sica 2 soma e, ali realno ne treba mi, pa sebe samaram da ne gledam kad je nepotrebno
ocu da kazem da kontam da patis, ko sto i ja patim za raznim stvarima, ali svarno realno ako mu pogledas performanse neces trecinu iskoristiti, udari sebi dva samara da ne patis za dz

Рупа служи за кукњаву али у поређењу са проблемима једне Даме или Афро, твој је збиља невредан такве панике.

ne daj mi boze njihove muke,i zaista je odvratno spominjati njih dve u ovom kontekstu...

jel treba da se razbolim od neke neizlecive bolesti da bih imala iole tvoje samilosne paznje..????

svasta...

moje muke jesu smesne,ali su moje i imam pravo da kukam u vezi cega god hocu...tacka

To je srpski lek broj 1. Ide uz dorucak, cisto preventivno. Oni koji ne popiju se primete posle na forumu kako gube kontrolu. :sad2:
beMsedine :nono2: uz pivo

lap top je jeftinije

mico...objektivi budu skuplji i od samih aparatitja...staklenca imaš onoliko...ima na pdf foto
profi fotografa i mogu da posavetuju da se ne bacaju zalud skupi novci :cmok2:

pa se kupi tehnika....:zskace:

- - - - - - - - - -

mislila sam neku cokoladnu...????

necu vocnu...

- - - - - - - - - -

rupa sluzi za sta...????

aj me prosvetli pa da znam da li smem nesto da napisem po tvojoj proceni ili ne...

na zalost grozim se goblena, imam druge planove da se zaradi za ove objektive, ako da sv krava bice, ako ne ostace tiha patnja...

ne znam sta vole tvoji to im uzmi
ja licno samo da ima sto vise fila a sto manji i tanji patispanj

pazi da ti ne uvele one pune margarina a nigde jaja i cokolade :bljuc:
ako je mnogo jeftina sigurno je margarin i aroma zaobidji to

ne daj mi boze njihove muke,i zaista je odvratno spominjati njih dve u ovom kontekstu...

jel treba da se razbolim od neke neizlecive bolesti da bih imala iole tvoje samilosne paznje..????

svasta...

moje muke jesu smesne,ali su moje i imam pravo da kukam u vezi cega god hocu...tacka

Ти као прво уопште немаш проблем. Имаш још две недеље.

Као друго - пун НС посластичарница које ће ти радо изаћи у сусрет, уз одговарајућу накнаду.

na zalost grozim se goblena, imam druge planove da se zaradi za ove objektive, ako da sv krava bice, ako ne ostace tiha patnja...

ne znam sta vole tvoji to im uzmi
ja licno samo da ima sto vise fila a sto manji i tanji patispanj

pazi da ti ne uvele one pune margarina a nigde jaja i cokolade :bljuc:
ako je mnogo jeftina sigurno je margarin i aroma zaobidji to

eeeeeee,pa zato volim proverene ljude...:ok:

aj nek ti sv krava bude u pomoci pa das domognes tehnike.....:worth:

Рупа служи за кукњаву али у поређењу са проблемима једне Даме или Афро, твој је збиља невредан такве панике.

pa sta sad to sto dama ima rak znaci da niko drugi ne moze da kuka
elektricna prikoci, neka kuka ko na sta hoce
ja licno nikad ovde ne kukam na prave probleme, a damin i afrojkin je izbor da svoje prave probleme napisu ovde, ali mogle su i da precute ko sto mnogi to precute, pa sta bi onda bilo? onda ne bi mogla da zameras dragisi za tortu
uostalom nema coveka koji nema neke prave frke, ali malo ko hoce da napise to javno, tako da ostavi se corava posla

pa sta sad to sto dama ima rak znaci da niko drugi ne moze da kuka
elektricna prikoci, neka kuka ko na sta hoce
ja licno nikad ovde ne kukam na prave probleme, a damin i afrojkin je izbor da svoje prave probleme napisu ovde, ali mogle su i da precute ko sto mnogi to precute, pa sta bi onda bilo? onda ne bi mogla da zameras dragisi za tortu
uostalom nema coveka koji nema neke prave frke, ali malo ko hoce da napise to javno, tako da ostavi se corava posla

Она нема проблем. То сам рекла у горњем посту, уосталом.

vidi i ako imas za to nemoj da uzimas, uopste ti takav lap ne treba
sve je to marketing da zalude nam mozgove

i ja patim za jednom dobrom jabukicom (mac laptop), sica 2 soma e, ali realno ne treba mi, pa sebe samaram da ne gledam kad je nepotrebno
ocu da kazem da kontam da patis, ko sto i ja patim za raznim stvarima, ali svarno realno ako mu pogledas performanse neces trecinu iskoristiti, udari sebi dva samara da ne patis za dz

Razumem te u potpunosti.

beMsedine :nono2: uz pivo

mico...objektivi budu skuplji i od samih aparatitja...staklenca imaš onoliko...ima na pdf foto
profi fotografa i mogu da posavetuju da se ne bacaju zalud skupi novci :cmok2:

tamo ima profi kolko i astroficara u bolnici

postoje profi forumi pa se to tamo cita i savetuje, ono na krsti je smejurija, slikovnica takoreci da se okaci neka fotka i cao zdravo
ozbiljnih razgovpra i ljudi nema
krsta odavno nije mesto za ozbiljne razgovore, sve je pretvoreno u cirkus
eno pogledaj zdravlje, ja nikome ne bih savetovala da se tamo posavetuje :lol: sodoma i gomora od idiota koji su zavladali, i to se sve dozoljava
znaci zeli se da se ovo pretvori u bla bla truc mesto za dangubljenje, i u tome su uspeli, neka im

objektivi jesu skuplji od tela to je tako od vajkada, i potpuno logicno s obizrom koliko kosta izrada jednog a koliko drugog, neuporedivo

- - - - - - - - - -

eeeeeee,pa zato volim proverene ljude...:ok:

aj nek ti sv krava bude u pomoci pa das domognes tehnike.....:worth:

zavaljujem :D

da da obavezno na preporuku ili na degustaciju pre narudzbine
a ti kad nadjes dobru tortu da se pofalis

Говорим о торти а не о комплетном животу. То је изнела, на то реагујем.

dobro, njoj ej ta torta problem, jer u pravu je ako kupis neproverenu toprtu bude sma margarin i aroma u filu. ja ih en kupujem, pravim sama i ukrasim kako znam, ali njoj treba za specijalnu priliku da bude neka specijalna torta. ne razumem sto ti smeta sto ej oan to iznela kao probelm, svakom je nejgov problem najveci i najpreci.

šorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
smileys-busy-283664.gif
..
smileys-busy-940046.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back