Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
Imam osecaj da su vam se svima uskladile mece i sad ste sve u PMS- u i dzangrizave 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam osecaj da su vam se svima uskladile mece i sad ste sve u PMS- u i dzangrizave![]()
Ja volim pun mesec, al mž sad pušta el.orgazam i nemam sa kim da se popi*kam osim sa njim, a to zaista ne želim .))))
Ja volim pun mesec, al mž sad pušta el.orgazam i nemam sa kim da se popi*kam osim sa njim, a to zaista ne želim .))))
e smorila sam se ko cevap, na kompu nista ozbiljno ne mogu da radim da ga ne uznemiravam
na tvu nema nista
vi ste zatajili sa ozbiljim pickaranjima a ova trivijalna () nisu zanimljiva
e smorila sam se ko cevap, na kompu nista ozbiljno ne mogu da radim da ga ne uznemiravam
na tvu nema nista
vi ste zatajili sa ozbiljim pickaranjima a ova trivijalna () nisu zanimljiva
Не желе људи да се пичкарају, одма кмече што се не слажеш. Изем ти форум.
Aj se pichkaramo, metli za ljubav![]()
Не желе људи да се пичкарају, одма кмече што се не слажеш. Изем ти форум.
Born to be wild, šta reći više!
ih pa oko orte tesko da moze da iskoci ozbiljan fajt, najgore sto moze da se desi je gadjanje tortama, a to nikako nije lose
treba nam neka ozbiljna tema, tipa cickava otkriva da komsinica sa trecg sprata u budvi privodi maloletnog svalera do 17 leta dok je muz na poslu a deca kod babe na cetinju![]()
ih pa toko orte tesko da moze da iskoci ozbiljan fajt, najgore sto moze da se desi je gadjanje tortama, a to nikako nije lose
treba nam neka ozbiljna tema, tipa cickava otkriva da komsinica sa trecg sprata u budvi privodi maloletnog svalera do 17 leta dok je muz na poslu a deca kod babe na cetinju![]()
Treba Tab cicku da placa honorar, zamre forum bez nje![]()
Смишљајте неку псину, треба нам топ-тема.
Svalerka mi ima svalera mladjeg od mene![]()