Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato se dobro drzi :)
Ovo me je osakatilo, a drugi kad radi bas lako izgleda. Jos onaj tip juce skroz pribije noge uz bradu :lol:

Nije za Rupu :evil: :evil: :evil: .

Sta sam dozivela da depiliranog tipa sa plocicama stavis u Rupu :ljutka: :ljutka: :ljutka: :ljutka: .

Depiliran je, ima plocice,sjajan zadnji trap i nije za Rupu :ljutka: :ljutka: .

Super su ove zezalice koje radi,uvek sam htela nesto da tako naslonim noge i kuliram .

Poslednja izmena:
Jaoooojjjj :rida:
Ne gine mi servis sledece ned kad odem u bg
Ne vredi opet se lose apdejtuje opet ne radi :besna:
Nesto definitivno ne valja sa mojim kompom cim kod j radi a meni ne :besna:
Jao koliko li ce da me odere .....za win ne bi trebalo da mi uzme nista jer je 10 besplatna za sve....ostaju ruke :think: .....jedino ako ne bude ubacivo jos neke programe
Baksuuuuz :besna:

• Podržavam
Reactions: Tol
Ali samo kada keva posalje preko Western Union-a 200 USD. :lol:
Znaci da ga ipak potrazim po rupama gde narkici operisu? Nije los tip, Metla. Zahvaljujem. ;)

jeste prbali novi win? rece zena juce da ce da cacka :lol:
meni iskacu obavestenja da ima neku gresku na apdejtu
ali debil na zvanicnom sajtu mi je vrhunac dana....iz koje vukojebine pise retard prinauceni

ma pusti budalu samo ignorisi, izgara za paznjom, da je normalan ne bi bio narkoman ...skart

Jaoooojjjj :rida:
Ne gine mi servis sledece ned kad odem u bg
Ne vredi opet se lose apdejtuje opet ne radi :besna:
Nesto definitivno ne valja sa mojim kompom cim kod j radi a meni ne :besna:
Jao koliko li ce da me odere .....za win ne bi trebalo da mi uzme nista jer je 10 besplatna za sve....ostaju ruke :think: .....jedino ako ne bude ubacivo jos neke programe
Baksuuuuz :besna:

...moj je bio takav od starta...zet i ja kupili skupa, isti...njegov i sada normalno radi a moj je krpljen i tjopav od starta...zato necu da kupujem paprenu tehniku jer covek moze da izvuce macku u dzaku

...moj je bio takav od starta...zet i ja kupili skupa, isti...njegov i sada normalno radi a moj je krpljen i tjopav od starta...zato necu da kupujem paprenu tehniku jer covek moze da izvuce macku u dzaku

tacno sam znala da ce biti muke, prosto jer sam baksuz

ne znam sta je kod tebe frka? kod mene nije problem hardver nego softver (i gle cuda za softverski deo nemam garanciju, naravno :roll:)
ne koristimo na isti nacin j i ja, ja sam imala vise virusa od njega na skeniranju od pre neki dan, ja malo ludujem pa klikcem svasta, gledam online filmove, apdejtujem sve i svasta, skidam razne programcice i cuda i td....on to finije radi sa vise opreza
inace godinama ja u odnosu na njega vise kuburim sa softverskim delom jer mnogo vise rizicnih stvari radim od njega....prosto sama sebi kopam rupe
sa hardverom nikad za 20 god nisam imala problema, na raznim kompovima....eto barem nesto :lol:

jasno mi je da sam sada ovom problemu najverovatnije sama doprinela

lakse bi mi bilo da je hardverski je pokriva garancija, ako budem zavrsila na servisu za ovo ima da me kosta :dash:

sad j po treci put pokusava da spasi stvar jer su stigla neka obavestenja gde su bili problemi u softveru i neki kljucevi za resavanje....hebem li ga dal ce uspeti
ako opet zeza ide u utorak na servis pa neka ubiju ceo sistem i stave odmah 10 i gotovo
nemam nameru da placam novu 8 dva puta

Poslednja izmena:
Da sam tebe pozvao na pivo bar bi bilo zanimljivo. Ovi tastatura-fajteri su ono... :zzzz:

p.s.: slozila bi me k´o metar drva, ali bar bih bio musko i stao bih na crtu. :mrgreen:

ucinila bih to....vrlo nezno...:manikir:

- - - - - - - - - -

Шта се дешава 15 -ог августа? Шта су твоји родитељи деца па чекају колаче као птићи?

meni jesu...i slave 50 godina braka...imas li jos koje zajedljivo pitanje???
jbte,ni na rupu vise ne moz covek da se iskuka...:fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back