Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Она нема проблем. То сам рекла у горњем посту, уосталом.

ima, samo je trivijalan, i neka je, nek da sv krava samo takve da ima
na zalost garant ima mnogo vece al nece da napise, ko i mnogi
pusti

sto se nisi za mene zakacila za objektive, i to je trivijalno, kamo srece da mi je to naj probelm u zivotu, al na to cu da kukam, ko sto cu da kukam na vreme ili na zezanje sa lapom i sl, trivijalnosti

šorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
smileys-busy-283664.gif
..
smileys-busy-940046.gif

gde ??? gde????

:hahaha:

:zag:

dobro, njoj ej ta torta problem, jer u pravu je ako kupis neproverenu toprtu bude sma margarin i aroma u filu. ja ih en kupujem, pravim sama i ukrasim kako znam, ali njoj treba za specijalnu priliku da bude neka specijalna torta. ne razumem sto ti smeta sto ej oan to iznela kao probelm, svakom je nejgov problem najveci i najpreci.

КАЖЕ СЕ шта се жели и онда се за то и плати. Веома просто.

tamo ima profi kolko i astroficara u bolnici

postoje profi forumi pa se to tamo cita i savetuje, ono na krsti je smejurija, slikovnica takoreci da se okaci neka fotka i cao zdravo
ozbiljnih razgovpra i ljudi nema
krsta odavno nije mesto za ozbiljne razgovore, sve je pretvoreno u cirkus
eno pogledaj zdravlje, ja nikome ne bih savetovala da se tamo posavetuje :lol: sodoma i gomora od idiota koji su zavladali, i to se sve dozoljava
znaci zeli se da se ovo pretvori u bla bla truc mesto za dangubljenje, i u tome su uspeli, neka im

objektivi jesu skuplji od tela to je tako od vajkada, i potpuno logicno s obizrom koliko kosta izrada jednog a koliko drugog, neuporedivo

- - - - - - - - - -
dobro, ne treba sarkazma ako ne poznaješ ljude..i nije lepo kategorizovati, opet zbog neznanja..

ako imaš gde-onda 'zvini što sam komentarisala tvoj post

e ako ugovorim degustaciju,tebe ce obavezno da zovem...cisto da ne budem u nedoumici...:hahaha:

ostaces gladna :zkez:
ne ispati ti se pojescu ti i original :lol:

uf imas srece pecem frikomovu strudlu visnja cokolada, pa cu da utesim frustracije, inace bih te rastragla zajedno sa elektricnom zbog pominjanja torte, doduse ne iz istih pobuda kao elektricna, kod mene je iz fizioloskih, pravis zazubice :lol:

Kud mene uguraste u vase rasorave :eek:
Ja ovde kukam jer mi je tako lakse nego da opterecujem ljyde oko sebe ili decj, a i bolje mi je kad muku izbacim u rupu....nema potrebe da se iko cima oko toga, a nadam se da ni ha necu jos dugo:ok:

dobro, ne treba sarkazma ako ne poznaješ ljude..i nije lepo kategorizovati, opet zbog neznanja..

ako imaš gde-onda 'zvini što sam komentarisala tvoj post

ja ne pricam o hobistima, njih ima koliko ti dusa zeli, i to je lepo, ali nisam na njih mislila
ja pricam o profi ljudima koji rade to zaradjuju od toga, imaju gomilu opreme saradnike studija izlozbe objave u medijima bla bla

kao sto i na zdravlju nema doktora (osim dvoje koji retko dodju) pa savete dobijas od svih i svakakvih samo ne od onih od kojih zelis

ja ne pricam o hobistima, njih ima koliko ti dusa zeli, i to je lepo, ali nisam na njih mislila
ja pricam o profi ljudima koji rade to zaradjuju od toga, imaju gomilu opreme saradnike studija izlozbe objave u medijima bla bla

kao sto i na zdravlju nema doktora (osim dvoje koji retko dodju) pa savete dobijas od svih i svakakvih samo ne od onih od kojih zelis

meni ne moraš da objašnjavaš sve to, jel' da?

samo znam o čemu ti pričam...no tvoje pravo da činiš šta ti volja :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back