latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
usisavati ćoškove, iznutricu od kreveta, iza kreveta, ispod kreveta?
sad nešto razmišljam, ko izmisli isterivač paukova ima pare da namlati![]()
Pa ima nesto ono ultrazvucno od cega beze svi insekti. Bar msm da ima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
usisavati ćoškove, iznutricu od kreveta, iza kreveta, ispod kreveta?
sad nešto razmišljam, ko izmisli isterivač paukova ima pare da namlati![]()
Ja moram u trzni centar, a mrzi me mnogo. Pocela sam da mrzim kupovinu
Mrzi me da se obucem, mrzi me da se sminkam, mrzi me da hodam tamo okolo i da trazim
Pa ima nesto ono ultrazvucno od cega beze svi insekti. Bar msm da ima.

Bole me oba gluteusa![]()
Smorila sam se od jutros, videla slike na fb od drugarice kako je isprebijao muz. Ima malo dete...
Ne znam jel bila...
nerviram se. malo dete pocelo d juce ujutro da sepa, ko da mu je noga kraca. ne boli ga dok hoda ili sedi, ali kad savije koleno i pokusa d aga podigne ka bradi, zaboli ga prepona, kuk, sta li vec. sutra kod ortopeda
tranzitori sinovitis kuka. nista ozbiljno, posledica infekcije respiratornih organa koju nije ima od juna, ali znaju da se pojave posledice i 2, 3 meseca kasnije.
tranzitori sinovitis kuka. nista ozbiljno, posledica infekcije respiratornih organa koju nije ima od juna, ali znaju da se pojave posledice i 2, 3 meseca kasnije.

ma nije mi jasno kakve respiratorni organi imaju veze sa sepanjem .. želim vam sve najjjbolje![]()

Stokholmski sindrom/nema gde da ode/nema kintu da bi otisla/on bi je proganjao ako ode.Mnogo je mogucnosti.Daleko biloSmorila sam se od jutros, videla slike na fb od drugarice kako je isprebijao muz. Ima malo dete...
.Da.To je najvaznije. Sada kada se vide povrede. I da svaki put imaju evidenciju.
Ja sam se isto presekla pre neki dan kada mi je drugarica pricala za svoju poznanicu. Vidja se sa tipom, niti zive zajedno, niti imaju decu... i malo, malo- on je udari. Posle toga spavaju i kao da nista nije bilo. Umesto da presece sada kada ih nista ne vezuje. Poludeo svet...
.Smorila sam se od jutros, videla slike na fb od drugarice kako je isprebijao muz. Ima malo dete...

Napolju oblačno,mračno,kiša...Već danima mi se pritisak mota oko 90.Zaspaću...![]()