Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Probaj sa onim kardio programima.
Evo ovaj je na primer dobar i nije mnogo zahtevan koliko sam video
http://kat.cr/fat-burning-cardio-workout-37-minute-fitness-blender-cardio-t9025357.html
Ma prala prozore :lol:

- - - - - - - - - -

malo dete danas ide za n sad,za tri dana u grcku sa drustvom.mama kvocka vristi u meni sto jedno pile napusta gnjezdo.imam 1001 savet,ali junacki cutim i to me uzasno frustrira :aaa:
kazi mu makar jedan, al vredan;)

iznerivrali su me ovi iz uniqa osiguranja. svake godine idem na isti ginekoloski pregled, ove godine kao ne moze ako je preventivni, samo ako imam neke tegobe. ja se ne secam da l sam ih prethodnih godinalagala da imam tegobe, ili je preventivni pregled ulazio u paket osiguranja

mogu da trcim za busom
Ma prala prozore :lol:

- - - - - - - - - -

kazi mu makar jedan, al vredan;)

ne mogu da izdvojim iz mora pametnih:mazi kremu za suncanje,pi puno vode,jedi voce i salate,mokar peskir ne ostavljaj na krevetu,mokar kupaci okaci,javljaj mi se redovno,ne gledaj u tudje devojcice,nemoj da pijes,pusis,krades i izgubis telefon....

mogu da trcim za busom

ne mogu da izdvojim iz mora pametnih:mazi kremu za suncanje,pi puno vode,jedi voce i salate,mokar peskir ne ostavljaj na krevetu,mokar kupaci okaci,javljaj mi se redovno,ne gledaj u tudje devojcice,nemoj da pijes,pusis,krades i izgubis telefon....

Pa eto ja bih te poslusala Pa bih se drogirala I gledala tudje decake :malav:
Pusti bre to dete n'a miru

...ne idi duboko, ne jedi ljuto, peri ruke, pazi na ježeve/meduze/ajkule/godzilu, ne gledaj u sunce, diši...

mogu da trcim za busom

jao bre mama...kondomdakoristiobavezno:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back