Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
Idi sa njim, što je sigurno - sigurno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi sa njim, što je sigurno - sigurno je.

ja vodim svoje dete![]()
ee super mi je, ne znam šta tražim ovde

pa ne da mi on,a pokusala sam da ga ubedim
Ma prala prozoreProbaj sa onim kardio programima.
Evo ovaj je na primer dobar i nije mnogo zahtevan koliko sam video
http://kat.cr/fat-burning-cardio-workout-37-minute-fitness-blender-cardio-t9025357.html

kazi mu makar jedan, al vredanmalo dete danas ide za n sad,za tri dana u grcku sa drustvom.mama kvocka vristi u meni sto jedno pile napusta gnjezdo.imam 1001 savet,ali junacki cutim i to me uzasno frustrira![]()
mogu da trcim za busomIdi da ne zna.
Ma prala prozore
- - - - - - - - - -
kazi mu makar jedan, al vredan![]()
mogu da trcim za busom
ne mogu da izdvojim iz mora pametnih:mazi kremu za suncanje,pi puno vode,jedi voce i salate,mokar peskir ne ostavljaj na krevetu,mokar kupaci okaci,javljaj mi se redovno,ne gledaj u tudje devojcice,nemoj da pijes,pusis,krades i izgubis telefon....
ne mogu da izdvojim iz mora pametnih:mazi kremu za suncanje,pi puno vode,jedi voce i salate,mokar peskir ne ostavljaj na krevetu,mokar kupaci okaci,javljaj mi se redovno,ne gledaj u tudje devojcice,nemoj da pijes,pusis,krades i izgubis telefon....

Unajmi detektiva.pa ne da mi on,a pokusala sam da ga ubedim

jao bre mama...kondomdakoristiobaveznomogu da trcim za busom

pa rekla je nam gledanja u (tudje) devojcice, time se eliminise upotreba kondoma![]()
Plaši se samo da ga ne prebiju ovi ljubomorni momci.