Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Totalno sam bez snage. Nikako da mi se povrati, a trebalo je to do sad da se stabilizuje, a sve se tesim da je to zbog ovih velikih vrucina..mada mi se cini da nije..nesto sam p***a u cabar :mrgrren:

Ne znam jel bila...

To je najvaznije. Sada kada se vide povrede. I da svaki put imaju evidenciju.

Ja sam se isto presekla pre neki dan kada mi je drugarica pricala za svoju poznanicu. Vidja se sa tipom, niti zive zajedno, niti imaju decu... i malo, malo- on je udari. Posle toga spavaju i kao da nista nije bilo. Umesto da presece sada kada ih nista ne vezuje. Poludeo svet...

nerviram se. malo dete pocelo d juce ujutro da sepa, ko da mu je noga kraca. ne boli ga dok hoda ili sedi, ali kad savije koleno i pokusa d aga podigne ka bradi, zaboli ga prepona, kuk, sta li vec. sutra kod ortopeda

tranzitori sinovitis kuka. nista ozbiljno, posledica infekcije respiratornih organa koju nije ima od juna, ali znaju da se pojave posledice i 2, 3 meseca kasnije.

tranzitori sinovitis kuka. nista ozbiljno, posledica infekcije respiratornih organa koju nije ima od juna, ali znaju da se pojave posledice i 2, 3 meseca kasnije.

Баш сам размишљала шта се десило, битно је да није ништа озбиљно.

Искрено, све чешће чујем за последице вируса које се јављају након пар месеци, мало је застрашујуће.

ne leci se lekovima, samo smanjena fizicka aktivnosti, trebalo bi da prodje (i prolazi od juce popodne nijendom nisam primetila da vuce nogu) za par dana.
to je posledica virusa ili bakterije koju je imao, ostalo go.mno u organizmu i spustilo se na kuk isto u obliku virusa.

ma nije mi jasno kakve respiratorni organi imaju veze sa sepanjem .. želim vam sve najjjbolje :heart:

Шетају те проклетиње свуд по телу.

Мој сестрић имао коксаки у Грчкој, није ни знао.

Следеће године (еееј, после годину дана), почели проблеми са дисањем и срчане тегобе.

Оде у Ниш, потврде да је последице прошлогодишњег коксакија.

Усаде се негде, чуче и активирају се кад пожеле :evil:

To je najvaznije. Sada kada se vide povrede. I da svaki put imaju evidenciju.

Ja sam se isto presekla pre neki dan kada mi je drugarica pricala za svoju poznanicu. Vidja se sa tipom, niti zive zajedno, niti imaju decu... i malo, malo- on je udari. Posle toga spavaju i kao da nista nije bilo. Umesto da presece sada kada ih nista ne vezuje. Poludeo svet...
Da.

Betmen odlepio a ona ocajna. Ne daj Boze nikome :pop: .

Smorila sam se od jutros, videla slike na fb od drugarice kako je isprebijao muz. Ima malo dete...

Avangarda u FB zajednici (koju inace cine uglavnom intelektualci). :worth:
Cekam samo da krenu da kace slike kakva im je jutarnja stolica bila...debili.

@tema: u firmi se menjaju svi prozori, a prozora hvala Bogu par stotina. Buse, udaraju...ne moze covek na miru ni WC da riba. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back