gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
jesu
al mislim da im je broj opet u usponu
ima veue sa zagadjenjem to sa vrapcima?
ovako im ne moze nauditi
Nemam pojma. Msm da su im veci problem golubovim, da su ih potisnuli bolestima i uzimanjem hrane..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu
al mislim da im je broj opet u usponu
ima veue sa zagadjenjem to sa vrapcima?
ovako im ne moze nauditi
Nemam pojma. Msm da su im veci problem golubovim, da su ih potisnuli bolestima i uzimanjem hrane..
ima i to
al mislim da sam citala i da lose podnose zagadjenje
Moguce.
U sustini nedostaju mi.

znas sta je cudno
na glavnoj autobuskoj ih uvijek ima![]()

Ja dugo tamo nisam bila pa ne znam. Ali secam se da sam ih hranila tamo pre par godina. Nije bilo neko veliko jato, dosta manje u odnosu na ranije. I znam da me je jos tad razveselilo sto ih vidim.
A bas cudno ako im zagadjenje smeta...![]()

pa zato ti i kazem
od onog je gori valjda samo 29ti novembar...![]()

pa zato ti i kazem
od onog je gori valjda samo 29ti novembar...![]()
Може и парче какве старе сланине.Извини, али ја наше врапце чувам, сипам им редовно воду и жито, али трешње не дам
Да знаш да ми је ћерка љубоморна на врапце, каже да их више волим од ње![]()
) не обраћају пажњу на ту шпецију, мада нпр сове нису баждарене!Може и парче какве старе сланине.
Завезати тако да је глодарима и мачкама недоступна, за врапце и сенице посластица, само се паркирају на њу, забоду канџице на ножицама и кљуновима откидају парчиће.
Голубови и гугутке као смерни вегани(Камајлићи малени!!!) не обраћају пажњу на ту шпецију, мада нпр сове нису баждарене!
У принципу код нас врапци не једу трешње, ни рибизле, вероватно у сезони имају доста пшенице и јечма по њивама, сланине, или хлеба им дамо кад је снег да преживе, а сланина је на шипки изнад помоћне зграде па мачАд не може да дође до ње.А како рибизле да одбранимо?
Појешће им маце сланиницу...
У принципу код нас врапци не једу трешње, ни рибизле, вероватно у сезони имају доста пшенице и јечма по њивама, сланине, или хлеба им дамо кад је снег да преживе, а сланина је на шипки изнад помоћне зграде па мачАд не може да дође до ње.
Ако сове не наиђу ноћу нпр око 200грама сланине вуче се по десетак дана док врапци и сенице не обаве посао.

)skupa slanina 10-15e kg)
)))))))))))jos kad se sitno nareze....
ja cu veceras, i bijelog luka)))))))))))

a nerviram se sve glupi postovi i ružna raja
samo je boki leep pametan kulturan i pravi paketić![]()

То пали код голубандера јер су они зечине, мада нису проблем за трешње, али врапци су јунаци без мане и страха, а и чини ми се да су голубови тупавији.Наше трешње су оне ране, мајске.
После зиме их клопају у сласт.
Пробаћу стварно ово са цд-овима, можда упали, па јављам.
Јефтиније него сланиница![]()
То пали код голубандера јер су они зечине, мада нису проблем за трешње, али врапци су јунаци без мане и страха, а и чини ми се да су голубови тупавији.
ona je kriva jer je glupa
Набиј штиклу шефу, он наручује робу, продавачица је ту најмање крива
Мада, умеју да изнервирају кад ти на пример тражиш тегет ципеле, а она ти уваљује црне и убеђује да је то тамна тегет нијанса само ти не видиш добро![]()