Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Извини, али ја наше врапце чувам, сипам им редовно воду и жито, али трешње не дам :evil:

Да знаш да ми је ћерка љубоморна на врапце, каже да их више волим од ње :zcepanje:
Може и парче какве старе сланине.
Завезати тако да је глодарима и мачкама недоступна, за врапце и сенице посластица, само се паркирају на њу, забоду канџице на ножицама и кљуновима откидају парчиће.
Голубови и гугутке као смерни вегани(Камајлићи малени!!!:hahaha:) не обраћају пажњу на ту шпецију, мада нпр сове нису баждарене!

Може и парче какве старе сланине.
Завезати тако да је глодарима и мачкама недоступна, за врапце и сенице посластица, само се паркирају на њу, забоду канџице на ножицама и кљуновима откидају парчиће.
Голубови и гугутке као смерни вегани(Камајлићи малени!!!:hahaha:) не обраћају пажњу на ту шпецију, мада нпр сове нису баждарене!

А како рибизле да одбранимо?

Појешће им маце сланиницу...

А како рибизле да одбранимо?

Појешће им маце сланиницу...
У принципу код нас врапци не једу трешње, ни рибизле, вероватно у сезони имају доста пшенице и јечма по њивама, сланине, или хлеба им дамо кад је снег да преживе, а сланина је на шипки изнад помоћне зграде па мачАд не може да дође до ње.
Ако сове не наиђу ноћу нпр око 200грама сланине вуче се по десетак дана док врапци и сенице не обаве посао.

У принципу код нас врапци не једу трешње, ни рибизле, вероватно у сезони имају доста пшенице и јечма по њивама, сланине, или хлеба им дамо кад је снег да преживе, а сланина је на шипки изнад помоћне зграде па мачАд не може да дође до ње.
Ако сове не наиђу ноћу нпр око 200грама сланине вуче се по десетак дана док врапци и сенице не обаве посао.

Наше трешње су оне ране, мајске.

После зиме их клопају у сласт.

Пробаћу стварно ово са цд-овима, можда упали, па јављам.

Јефтиније него сланиница :mrgreen:

Наше трешње су оне ране, мајске.

После зиме их клопају у сласт.

Пробаћу стварно ово са цд-овима, можда упали, па јављам.

Јефтиније него сланиница :mrgreen:
То пали код голубандера јер су они зечине, мада нису проблем за трешње, али врапци су јунаци без мане и страха, а и чини ми се да су голубови тупавији.

То пали код голубандера јер су они зечине, мада нису проблем за трешње, али врапци су јунаци без мане и страха, а и чини ми се да су голубови тупавији.

Врапци су мангупи, гледала сам како је један малиша отео парче неког хлеба и однео, ови остали да гледају тужно...

u bgu sve ih manje ima....pogotovo u centru....tu golubovi vladaju previse ih ima skembaju i vrapce....a i zagadjenje
u kg ih ima vise ....ima manje golubova i manje zagadjenja

tema
ovde kisa potopi dva dana vec odlazem bitan odlazak za bg ....kruzi kruzi al kad jednom grune nadoknadi :roll:

:zcepanje:

Набиј штиклу шефу, он наручује робу, продавачица је ту најмање крива :zcepanje:

Мада, умеју да изнервирају кад ти на пример тражиш тегет ципеле, а она ти уваљује црне и убеђује да је то тамна тегет нијанса само ти не видиш добро :evil:
ona je kriva jer je glupa

u drugaj radnji oce da me ubedi da je koza
ja rasla na drvatu pa ne znam na dodir sta je koza....skajcina i plastican djon....
bezobrazne su i za to razumevanja nemam....ko i te tvoje za teget i crno...to je cist bezobrazluk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back