nekabudedan
Domaćin
- Poruka
- 3.060
То је стара пракса. Дупли налози и дизање цена.
Isti ljudi na više sajtova.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је стара пракса. Дупли налози и дизање цена.
Isti ljudi na više sajtova.pa ako vec jurim polovno onda cu i priliku pazljivo vrebat
ako cifra ode previsoko cao, zdravo
Одредиш своју максималну суму и немаш шта да мислиш.
ma mene licitiranje inace nervira
Изгубила сам на пар лицитација које су ме баш занимале и сад више ни не идем на тај сајт.
e, ne mogu ja to
na kupujem prodajem sam kupila dvije stvari i to je to

mene mrzi da se razvlaci to takoМа ја гањала неку ретро фотељу и измаче ми за мрву. Купила још пар књига које су ме занимале и мени довољно.

Počeću da te obožavam kao Deki.nista ogavnije na ovom svetu od crnogorskih muskaraca
dosadni, ruzni, nadobudni, tupi, glupi i nabedjeni
eh sto volim generalizacije posebno kad se ispostave da su tacne![]()
Одредиш своју максималну суму и немаш шта да мислиш.
..pa to sam i radila, ali me iznervirase jer je ocigledno da onaj ko je postavio oglas i licitira da istera sto visu cenu...bzvz bas...
pa ko ga ebe
nadji istu stvar kod nekog drugog
znachi, samo covjek operisan od estetike moze mislit da
oblaganjem namjestaja salvetama moze prozivest nesto lijepo
rezultat je gori od goblena i kolaza od lisca
odo se izbljuvat
nista ogavnije na ovom svetu od crnogorskih muskaraca
dosadni, ruzni, nadobudni, tupi, glupi i nabedjeni
eh sto volim generalizacije posebno kad se ispostave da su tacne![]()
))Crnogorke su često O.K.Nikad mi nije bilo tako drago kao kad sam ladno odbio zgodnu crnogorku za sex.I to sam uradio onako pederski,prepotentno))
Kad kazu ono"OLI" muka me hvata![]()
..nema za te pare nigde, bar ja ne znam....trazim mali usisivac, moze cak i da bude polovan samo da radi...e sad videcu ovih dana
od onoga sto sam obelezila tamo mozda mi se i posreci, ovo je bila neka firma iz Sombora, tacno vidis da prodaju robu preko ovih
imaju jako veliku ponudu svega i svacega....ali ja to nisam odmah proverila...ko mi kriv...
ma naci ces
prati i akcije po radnjama
a meni i to puno...ima u home centru cini mi se akcija
Vodja sekte?
pa ko ga ebe
nadji istu stvar kod nekog drugog
znachi, samo covjek operisan od estetike moze mislit da
oblaganjem namjestaja salvetama moze prozivest nesto lijepo
rezultat je gori od goblena i kolaza od lisca
odo se izbljuvat
...ne znam sta bih ti rekla...drzi se i misli o svom detetu i svom zdravlju, to je najvaznije...
- - - - - - - - - -
...dva, tri dana, andol na 6h, deluje kao antibiotik spreci temperaturu i onu uzasnu malaksalost...ostalo izbijes limunadama sto vrucim sto hladnim...
To sa vinom nije van pameti, ali da je u pitanju belo vino... Jos stavis malo bibera u njega, ubija viruse, skida temperaturu i prociscava sinuse... Ja to praktikujem kada sam prehladjena...
Aspirini i ta cuda kada je prehlada/grip u pitanju nemaju neku shvrhu... Drugo je visoka temperatura, pa da teba da se obara antibioticima...
...ma kakvi nema ni za 5.000 sto je meni inace previse...sve preko...