smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ajde bre...da bacash.chuj ti nje
chuvam priznanice josh iz doba ace prvog
od kud znas za acu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde bre...da bacash.chuj ti nje
chuvam priznanice josh iz doba ace prvog

Ако ниси сачувала уплатницу, платићеш још једном.
Добро опробан систем за ваћарење, и углавном успева.
Ко још чува уплатнице од пре скоро 3 године.
То раде све јавне куће, пардон, предузећа.
Odgovorila sam ti, nije od fudbala, ne treniram, inače bi se garant bolje osećalaDobro, dobro, nemoj da se ljutiš.
Htela sam da te pitam zašto te boli noga.

Čime izazvan?Koliki moron moras biti da izgubis karticu u stanu nije mi jasno... tacno da se zapalis..
jebemti pare
i ja isto, ne mos ni 500 evra ustediti od plate![]()

Možda je EPS, ja sa njima imam stalni problem, nemaju pojma..sve se nešto ne uklapa, il na moju il na njihovu štetuOvo nije dadzbina u pitanju. Platila sam nesto za sta tvrde da nisam, a imam dokaz da jesam. Radi se o cifri od 12000 din, ali oni svaki put salju na neki drugi iznos. Neki put mi stigne na 12000, ali pise da je uplaceno 4000 i da dugujem 8000... Nema veze sa mozgom to sto oni hoce...
Što me nerviraju ljudi koji se sami pozovu kod mene pa još i odrede kada da dođu - nama odgovara subota ili nedelja u toku dana ili ponedeljak uveče
Vidi, neko ovde mora i da radi da zaradi tu tvoju prosvetarsku platu, radim i u ponedeljak i u utorak, radim i u subotu, jedino mi subota uveče odgovara - a dobro, čućemo se onda još pa ćemo se dogovoriti
Mrš bre, ionako dolaziš prvenstveno da ždereš kod mene![]()
sto ih zoves onda
))))znam
fora je u zastarevanju
al neke dadzbine zastarevaju i ranije
ma imala bih ja bolju arhivu i za ranije god al sam se zaebala tek sam od 2010 god oduzela starateljstvo kevi nad racunima
- - - - - - - - - -
ja zamlata nikako da bacim i za onaj ex iako imam potvrde da je sve regulisano....dovoljno je potvrde da cuvam ne i racune....al sve nesto aj za svaki slucaj sta znam ako poblesave![]()
)))))
))))..kako nemas, imas, trazis u banci da ti odstampaju izvod i sve ti tamo pise...to uradis bar jednom godisnje...i mirna si...
Evo samo plačem već cao dan...

Ili jos prakticnije, da ti izvod stize na mejl...
...zasto![]()
i stopala su mi hladna..temperatura u najavi 
Ma mrzim svoju trenutno situaciju i što oni koji bi trebali da me poštuju pljuju i po meni i po mojoj porodici...

hladno mi jei stopala su mi hladna..temperatura u najavi
![]()
...kazu da se postovanje zasluzi, ali nije tako uvek, ne nerviraj se sve ce to jednom biti juce![]()

hahhahahahahah najgore od svega sto jesam obucena...kazu da se postovanje zasluzi, ali nije tako uvek, ne nerviraj se sve ce to jednom biti juce
- - - - - - - - - -
..obuci se...