Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма ја гањала неку ретро фотељу и измаче ми за мрву. Купила још пар књига које су ме занимале и мени довољно.
mene mrzi da se razvlaci to tako
kupujemprodajem
okrenem i pitam jel moze za toliko...moze/ ne moze...
htjela sam fotelju neku za dojenje uzet bas mi se svidjela i vidim stoji oglas dugo...malo mu to, al da zovem ako ne proda...bla, bla...e, imas broj zovi ako ne prodas
da ti dam vise para...jok. :)

..pa to sam i radila, ali me iznervirase jer je ocigledno da onaj ko je postavio oglas i licitira da istera sto visu cenu...bzvz bas...

pa ko ga ebe
nadji istu stvar kod nekog drugog

znachi, samo covjek operisan od estetike moze mislit da
oblaganjem namjestaja salvetama moze prozivest nesto lijepo
rezultat je gori od goblena i kolaza od lisca
odo se izbljuvat

Poslednja izmena:
pa ko ga ebe
nadji istu stvar kod nekog drugog

znachi, samo covjek operisan od estetike moze mislit da
oblaganjem namjestaja salvetama moze prozivest nesto lijepo
rezultat je gori od goblena i kolaza od lisca
odo se izbljuvat

..nema za te pare nigde, bar ja ne znam....trazim mali usisivac, moze cak i da bude polovan samo da radi...e sad videcu ovih dana
od onoga sto sam obelezila tamo mozda mi se i posreci, ovo je bila neka firma iz Sombora, tacno vidis da prodaju robu preko ovih
imaju jako veliku ponudu svega i svacega....ali ja to nisam odmah proverila...ko mi kriv...

..nema za te pare nigde, bar ja ne znam....trazim mali usisivac, moze cak i da bude polovan samo da radi...e sad videcu ovih dana
od onoga sto sam obelezila tamo mozda mi se i posreci, ovo je bila neka firma iz Sombora, tacno vidis da prodaju robu preko ovih
imaju jako veliku ponudu svega i svacega....ali ja to nisam odmah proverila...ko mi kriv...

ma naci ces
prati i akcije po radnjama

...ne znam sta bih ti rekla...drzi se i misli o svom detetu i svom zdravlju, to je najvaznije...

- - - - - - - - - -

...dva, tri dana, andol na 6h, deluje kao antibiotik spreci temperaturu i onu uzasnu malaksalost...ostalo izbijes limunadama sto vrucim sto hladnim...

To sa vinom nije van pameti, ali da je u pitanju belo vino... Jos stavis malo bibera u njega, ubija viruse, skida temperaturu i prociscava sinuse... Ja to praktikujem kada sam prehladjena...

Aspirini i ta cuda kada je prehlada/grip u pitanju nemaju neku shvrhu... Drugo je visoka temperatura, pa da teba da se obara antibioticima...

andol nije isto sto i antibiotik niti radi isti posao
niti se visoka temp spusta antibioticima
nsail su jedna a antibiotici sasvim druga grupa lekova i nemaju veze jedna s drugom
opasno mesanje pojmova...otuda i rezistencija globalno

- - - - - - - - - -

...ma kakvi nema ni za 5.000 sto je meni inace previse...sve preko...

halooglasi su zakon
sta se nerviras na te namestene licitacije
imas i od popa uvo po oglasima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back