Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nažalost porodicu ne možeš birati, da može ne bi oni mene izabrali nikad nego neku lepu mršavu koja će samo da juri lovarne, a vala ne bih ni ja njih ovakve snobove bez muda :aha:

...ne znam sta bih ti rekla...drzi se i misli o svom detetu i svom zdravlju, to je najvaznije...

- - - - - - - - - -

hahhahahahahah najgore od svega sto jesam obucena
nego sam pored deteta koje ima 39c tri dana unazad
verovatno sam pokupila i ja virus

...dva, tri dana, andol na 6h, deluje kao antibiotik spreci temperaturu i onu uzasnu malaksalost...ostalo izbijes limunadama sto vrucim sto hladnim...

...ne znam sta bih ti rekla...drzi se i misli o svom detetu i svom zdravlju, to je najvaznije...

- - - - - - - - - -

...dva, tri dana, andol na 6h, deluje kao antibiotik spreci temperaturu i onu uzasnu malaksalost...ostalo izbijes limunadama sto vrucim sto hladnim...

ja rakije i bijelog luka, ma od side lijeci

pitao me moj sensei poslednji put -
jel pusis? ne pusim
jel se drogiras? ne drogiram
jel pijes?pa popijem vino
pij zeno slobodno! samo nemoj lekove

ja moram da ga slusam
znaci nista andol, da tople limunade i kuvano vino :)

jel pusis? ne pusim

ja moram da ga slusam

...nem' pojma ko ti je taj, al ako ti je draze da se vuces ko prebijena macka bar nedelju dana, onda ok, slusaj ga...sta ces drugo...

jel pusis? ne pusim

ja moram da ga slusam

To sa vinom nije van pameti, ali da je u pitanju belo vino... Jos stavis malo bibera u njega, ubija viruse, skida temperaturu i prociscava sinuse... Ja to praktikujem kada sam prehladjena...

Aspirini i ta cuda kada je prehlada/grip u pitanju nemaju neku shvrhu... Drugo je visoka temperatura, pa da teba da se obara antibioticima...

To sa vinom nije van pameti, ali da je u pitanju belo vino... Jos stavis malo bibera u njega, ubija viruse, skida temperaturu i prociscava sinuse... Ja to praktikujem kada sam prehladjena...

Aspirini i ta cuda kada je prehlada/grip u pitanju nemaju neku shvrhu... Drugo je visoka temperatura, pa da teba da se obara antibioticima...

a koliko te pratim i kad nisi prehladjena :lol:

jel pusis? ne pusim

ja moram da ga slusam
Nisam bolesna, ali preventive radi planiram da otvorim večeras malu buteljicu cabernet syrah :kolac:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back