Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlika je u tome da je od NASLEDIO tu zemlju, šta li ili blefira ili je nacirkan odsabajle (i tako svaki dan!!!)
i sada normalno da živi lepo u plodovima tuđeg rada ... lenština.
То тек кад ћале и кева предају меч, а тамо 92.-93.-94. малограђанштина којој је Слоба вратио земљу продавала ју је за 300ДМ по јутру(10 хектара је 17 катастарских јутРова), само да се опара земље јер је тако срамотно бити сељак... једном речју чобани, будале.
Међутим....
http://vesti.krstarica.com/ekonomija/hektar-njive-i-do-20-000-evra/
Сестро слатка можеш да ми пљунеш под прозор... ако сам добре воље и дозволим ти.

То тек кад ћале и кева предају меч, а тамо 92.-93.-94. малограђанштина којој је Слоба вратио земљу продавала ју је за 300ДМ по јутру(10 хектара је 17 катастарских јутРова), само да се опара земље јер је тако срамотно бити сељак... једном речју чобани, будале.
Међутим....
Сестро слатка можеш да ми пљунеш под прозор... ако сам добре воље и дозволим ти.

Imam garantovano više zemlje u vlasništvu, ne moraš mi verovati, mada se još uvek time ne bavim, mada su nam to neki planovi, o tom potom :)

Међутим....

Zemlja vredi i sve više će i vredeti.
Mi našu ne prodajemo, nema tih para a ni te potrebe, osim nedajbožepupupu.
U zadnjih deset godina joj je vrednost porasla skoro duplo a tek očekujemo skok.
Naravno, radi se o prvoklasnoj bačkoj crnici koja nije bila neuzorana nikad.

Zemlja vredi i sve više će i vredeti.
Mi našu ne prodajemo, nema tih para a ni te potrebe, osim nedajbožepupupu.
U zadnjih deset godina joj je vrednost porasla skoro duplo a tek očekujemo skok.
Naravno, radi se o prvoklasnoj bačkoj crnici koja nije bila neuzorana nikad.
Па пази пред скончавање СФРЈ јутар земље је вредео 5-7 хиљада марака(говорим о земљи за обраду и стрним културама, не о парцелама у предграђима, поред ауто пута или поред неке воде па је згодно за повртарство), а онда се цена сурвала утолико више јер је дошло до делимичног враћања земљишта).
Јутро земље за ратарење ће за коју годину добацити до 10к евра и то без проблема, иначе је најбоља скорашња година била 2013. када је за просечан принос репе по хектару(око 60Т) чиста добит била од 1200-1500 евра.
Само што је плодоред за репу једном у 7 година и што није свака година климатски тако добра, а нешто је и до цена!:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Imam garantovano više zemlje u vlasništvu, ne moraš mi verovati, mada se još uvek time ne bavim, mada su nam to neki planovi, o tom potom :)
Можда, али тешко да је вредност те земље већа.

jel se jso nekome javlja na ovom sajtu greska ili je to samo kod mene :besan2:

http://thepiratebay.cr/

Ja pirate bay ne koristim, a ti ko zna sta si unela u komp :lol:

- - - - - - - - - -

@tema

Kobila mi nije dobro :(

Izvela je danas, sve ok bilo, ona trcala, igrala se, vratim je u stalu, dam seno, jela, sve ok... Da joj sipam zob za veceru, ona ne rze kao sto ima obicaj nego samo stoji na sred boksa... Reko ok, pogledam seno pojedeno, pogledam nju, strize usima i vidim po njenom pogledu da joj nisu sve na broju... Ponudim zob, pocne da mrljavi, ja izvadim hranilicu... Dodje vet, kaze creva rade, ali vidimo oboje da se napreze... Mada kaze trener da je mokrila, ima svze balege u boksu (balegala je i napolju kada smo bile).... Jutros je jela normalno... Izvela je opet napolje, setala, vratila, ista prica, stoji na sred boksa i ne mrda... Neki grcevi jesu u pitanju, mada kaze vet da nije nista opasno jer creva rade... Nemam pojma :(

pirate bay je rikno a to je samo bleda kopija, nema sve sto je i original imao.

Bolje idi na kickass torrent ili torrent project

znam da je riknuo....znam da ima kopija, ovaj je najvise liceo, a trazeci po netu kao pisali da su se prebacili na tu adresu cr....taj kickass je kao sad kat ili tako nesto.....ma meni maxthon ima ceo spisak torenta na pocetnoj strani, oni to stavili.

- - - - - - - - - -

meni adquard blokira psd fan...ybt, pa to je obican sajt za photoshop, nije torent. navodno maliciozan je :think:

- - - - - - - - - -

@tema

Izvela je danas, sve ok bilo, ona trcala, igrala se, vratim je u stalu, dam seno, jela, sve ok... Da joj sipam zob za veceru, ona ne rze kao sto ima obicaj nego samo stoji na sred boksa... Reko ok, pogledam seno pojedeno, pogledam nju, strize usima i vidim po njenom pogledu da joj nisu sve na broju... Ponudim zob, pocne da mrljavi, ja izvadim hranilicu... Dodje vet, kaze creva rade, ali vidimo oboje da se napreze... Mada kaze trener da je mokrila, ima svze balege u boksu (balegala je i napolju kada smo bile).... Jutros je jela normalno... Izvela je opet napolje, setala, vratila, ista prica, stoji na sred boksa i ne mrda... Neki grcevi jesu u pitanju, mada kaze vet da nije nista opasno jer creva rade... Nemam pojma :(
joj srecica :(
a da je pogleda jos neki vet...drugo misljenje

- - - - - - - - - -

@tema

Tako i ja sa mojim zivuljkama. Odmah znam da nesto ne valja.
Danas mi je mali beban sumnjiv, jede, ali pogled kaze "nesto mi je". Nemoguce da citavog dana ne napravi ni jednu glupost, ujutru pravac kod veterinara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back