Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ebo te otvorim prozor da proluftiram uleti mi smog
sad mi bazdi cela soba
sta sad da disem :roll:

Imas kakve vutre pri ruci? Zarolaj jedan, resen problem. z:mrgreen

Hahaaaaaaaaaa

Pozdravio nas Smovin Cg-orac i manuo brkom da pomjeri brdo, Čoče lol

E, palim, drukaće me, neće me opere ni Nindža ni Sava lol

Odo´ i ja...da nas djetic ne naguzi, onako kolektivno. :zima2:

Taman sam se fino smestila da čitam, izbi osigurač. Sve sam pregkedala, sve radi, na njega su povezane uticnice, lanpa u sobi ne radi. Jel moguce da osigurac toliko oslabi da ga izbaci sijaluca od 40 vati? Pa ne mogu da verujem mogu li bez kvarova i majstora na svu ovu muku:dash:

Taman sam se fino smestila da čitam, izbi osigurač. Sve sam pregkedala, sve radi, na njega su povezane uticnice, lanpa u sobi ne radi. Jel moguce da osigurac toliko oslabi da ga izbaci sijaluca od 40 vati? Pa ne mogu da verujem mogu li bez kvarova i majstora na svu ovu muku:dash:

Affro bre, osigurac izbaci kad ukljucis nesto sto nije ok, pokvareno ili ima neki spoj. Osigurac nije pokvaren kad izbaci, naprotiv, on i treba da izbaci da se nesto ne bi zapalilo, daleko bilo.
Nek ti neko proveri lampu, mozda negde pravi spoj.
Mozda utikac nije dobar.

negde je prespojio...rekoh ja da se uozbiljis i manes tih pp-va :lol:

Celu noc sam vilenila. Nikako san na oci. Srce lupa kao da sam zaljubljena... a nisam.
U pola devet imam razgovor za posao. z:)
Nadam se da mi nece opet pozliti.
Idem na razgovor i u cetvrtak.
Sta ce to da bude?
Mora da ce uskoro da padaju goli muskarci sa neba, naravno...
Jos samo da me neko primi...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back