Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...od jutros sve pregledala uticnice jedino ne rade, a nije zbog lampe i pre nje je izbacivao osigurac, mislim da je do peci nesto, zvacu ga danas da vidim
kad moze da dodje....al muka mi svaki put naplati dolazak 1.000 dinara...znam da daleko zivi i sve al mnogo mi...

...bila u DZ jutros opet...e tako ko dodje na red danas blago njemu, a da mu pre toga ne pozli, cekajuci u redu da da krv...znaci strasno, ni manjeg prostora
ni vise ljudi...

...ma jok, off sam danas, nego mi ne radi mail, sta je sad to, sto ne radi, sta se desilo, jel imam neki problem, prijavim, popravljeno, nije, jeste, nije, jeste, ma goni se ja sam luda pa ne vidim da l radi ili ne radi.
...doduse, mozda sam ga podrndala kolko ga proveravam...
...treba da ucim, treba da perem ves na ruke, treba da upecam neku hranu, imam osecaj da se vrtim ko hrcak na tocku u rutini a sve me mrzi i ne znam od cega da krenem kad mi ne radi pisljivi mail sa koga treba da skinem to sto treba da ucim...a mogla bih da ucim i nesto korisno, da mi ne atrofira mozak...a sutra bi trebalo, kao trebalo da idem u grad koji sam uvek zelela da posetim a shebana sam totalno, kad tako krecem onda a u pm...i ponavljam sebi nije kraj sveta, mrzim ocajnice koje prave sebi problem al' nesto mi nije dan...uh, izbacih.

...dvoumim se danima sta cu, treba nesto od namestaja da posaljem mami, e sad da li je to pametno, da li je bolje prodati pa makar i ispod svake cene,jer
se nikako ne moze izvuci ni 70% od ulozenog...hebiga kad nudis onda ti obore cenu skroz...ovde mi smeta uzima mi mnogo prostora..i sta sad da platim
kurirsku sluzbu da to nose ili da dam u bescenje...a tamo ce retko da se koristi....bem ti uvek neka nervoza...
..odoh da se spremam da idem na slavu, a ovo videcu, valjda mi mozak bude bolje radio kad se vratim kuci:dash:

samo da kazem u vezi osiguraca da mi na moru imamo problem,jer nam se 5 puta u toku dana iskljucuje osigurac koji je za donji sprat .i to smo testirali apsolutno sve.sva svetla pogasena i ni u jedan steker nije ukljucen ni jedan aparat i on opet izbije kad mu dodje

..da siznes...meni se cini da on izbija jer je oslabio..do sad se to nije desavalo...zvala majstora ne javlja se mozda slavi covek danas pa cu videti sutra sa njim....da svrati da pogleda...

ja danas vec treci put pomislim da je subota jer niko ne ide ni na posao ni u skolu ni na faks zbog slave.cak je i snajka trazila da ne ide u skolu jer je nama slava i spavala je kod nas.od jutros se svi sudaramo po sobama
a svi ateistiz:mrgreen:

Taman sam se fino smestila da čitam, izbi osigurač. Sve sam pregkedala, sve radi, na njega su povezane uticnice, lanpa u sobi ne radi. Jel moguce da osigurac toliko oslabi da ga izbaci sijaluca od 40 vati? Pa ne mogu da verujem mogu li bez kvarova i majstora na svu ovu muku:dash:

...od jutros sve pregledala uticnice jedino ne rade, a nije zbog lampe i pre nje je izbacivao osigurac, mislim da je do peci nesto, zvacu ga danas da vidim
kad moze da dodje....al muka mi svaki put naplati dolazak 1.000 dinara...znam da daleko zivi i sve al mnogo mi...

Isljuči lampu, uključi peć, pa vidi, od nekog pokvarenog uređaja je, meni je izbacivao od rerne, grejača pokvarenog.

Tema: Kičma, zakazala sad čekam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back