Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na savetima :zag:
I suprug i ja imamo astigmatizam, ja sam laserski skinula dioptriju pre 3 godine, a suprug i dalje nosi naočare :aha:
Ma da :aha: hvala!
Maaaa... baš sam se nadala da će je preskočiti, ali ništa od toga :rida:
Мада то звучи скоро немогуће и сасвим неуверљиво, али остављајући занемарљиву могућност да једног дана кроз неутврђен број година доживим незнатне осцилације у оштрини вида нећу се устезати од наочара, а не да ми ласером боду по очима, или да трпам макар шта на оКе!
Дабоме!
:zskace:

Мада то звучи скоро немогуће и сасвим неуверљиво, али остављајући занемарљиву могућност да једног дана кроз неутврђен број година доживим незнатне осцилације у оштрини вида нећу се устезати од наочара, а не да ми ласером боду по очима, или да трпам макар шта на оКе!
Дабоме!

Tvoje telo, tvoj izbor - koliko god zatucan bio :aha: :cao:

Кад имаш перфектан вид они који се боду ласером за сваку диоптрију која не угрожава функционалан живот вуку ти на интелетуалну сиротињу која то ради из помодних разлога.

Mojih -5 je itekako ugrožavalo moje noge i moju glavu, koji su redovno bili izubijani jer sam bila ćorava koka :lol:
Tako da tvoje insinuacije u vezi nekoga koga ne poznaješ već postaju malo staromodne :cao:
Treba se zapitati ko je ustvari intelektualna sirotinja :aha:

Baš to! :heart:

- - - - - - - - - -

Ma gde bežati :lol:
Ja sam od 6te godine pa do 14te nosila naočare i onda sočiva do 26te :aha:
Sočiva sam uvek više volela i nikada mi nisu ni smetala ni ništa... stvar navike ;)

ma, ja se nikako nisam mogla navici na naocare
i onda sam izbjegavala da ista nosim
na kraju me mater odvela kod jedne svoje poznanice
koja je ocni hirurg bila, bas vrhunski
radila je vani i primila nas privatno
kad je pogledala sve rekla je da su polutvrda sociva jedini nacin
da se situacija stabilizira na toj dioptriji i cilindrima
i bila je u pravu
+ su mi sociva super jer nema tog groznog osjecaja
da imas suzeno vidno polje i nesigurnosti u smislu
straha da necu vidjeti tipa auto koji mi ide u susret i slicno
kad sam na otvorenom prostoru
za mene je to bio spas
imala sam otprilke tako kao ti 13-14 god

Mojih -5 je itekako ugrožavalo moje noge i moju glavu, koji su redovno bili izubijani jer sam bila ćorava koka :lol:
Tako da tvoje insinuacije u vezi nekoga koga ne poznaješ već postaju malo staromodne :cao:
Treba se zapitati ko je ustvari intelektualna sirotinja :aha:
Таквих са -5, а и више сам се нагледао у војсци, неки од њих чак и нису били лоши стрелци + што су били функционални на маршевима и мимо њих.
Можда си ти једноставно смотана?!?

Таквих са -5, а и више сам се нагледао у војсци, неки од њих чак и нису били лоши стрелци + што су били функционални на маршевима и мимо њих.
Можда си ти једноставно смотана?!?

Misliš bila :lol: malo čudno da smotanost prođe eto čim povratiš vid :think:
I pošto si lepo izjavio da imaš oštar vid, što palamudiš o nečemu o čemu nemaš pojma :mrgreen:
Ustvari i ja pitam glupost... it's who and what you are :lol:

...znaci tacno ce me ovi majstori saRaniti:besna::besna: dobro bre viseeeeeeeeeeeee stvarno...pa posle se cidite kad neko popiiiii i zvasta vam kaze
nije ni cudo...ajd vise zavrsite da se ne gledamo :hvala: :besna::dash:

Misliš bila :lol: malo čudno da smotanost prođe
Субјективна процена, иначе ја то нисам рекао.
eto čim povratiš vid :think:
I pošto si lepo izjavio da imaš oštar vid, što palamudiš o nečemu o čemu nemaš pojma :mrgreen:
Ustvari i ja pitam glupost... it's who and what you are :lol:
Не морам бити кокошка да бих знао шта је мућак... а и није лепо што се једиш, такав речник ти неће донети срећу&блаженство и општедруштвено прихватање.

Субјективна процена, иначе ја то нисам рекао.Не морам бити кокошка да бих знао шта је мућак... а и није лепо што се једиш, такав речник ти неће донети срећу&блаженство и општедруштвено прихватање.

Kuče koje laje ne ujeda, uvek bilo uvek i ostalo :lol:

Aha aha :zcepanje:
Pošto si već krenuo po meni da pljuješ, a i kuci, ajd pređi sad na supruga i dete, pa da pokažeš kakav si do kraja :ok: :mrgreen:
Што ти мислиш да је пљување проста чињеница како се куче те конституције и масе не може откопрцати у случају да је нападне просечна србска мачка?
А и констација да диоптрија од -5 није услов за смотаност на којој инсистираш не може бити квалификатив пљувачине.
Мож' мислити, само ти не треба дати волан у руке и не пуштати те по клизавици напоље.

afro jel te odrao majstor

..nista me ne pitaj, znaci place mi se, ne mogu ni da pisem o tome trenutno jer se toliko iznerviram trebace mi hitna...zbog njih i nervoze sa njima ja sam i dobila ovaj
vetrigo...tacno od jakog stresa sam otisla u pm zbog majstora...kad sve zavrsim i kad se malo smirim onda cu napisati, cega se treba cuvati...place mi se, a kraj ne
vidim, iako realno oni imaju posla jedan hebeni dan....a na sve to treba da mi dodje malo dete pa cekam da se zavrsi da bi mogla da cistim kucu..nece mi valjda dete
doci u tu prasinu...pa roknucu se :sad2: :besna: :rida: :dash:

..nista me ne pitaj, znaci place mi se, ne mogu ni da pisem o tome trenutno jer se toliko iznerviram trebace mi hitna...zbog njih i nervoze sa njima ja sam i dobila ovaj
vetrigo...tacno od jakog stresa sam otisla u pm zbog majstora...kad sve zavrsim i kad se malo smirim onda cu napisati, cega se treba cuvati...place mi se, a kraj ne
vidim, iako realno oni imaju posla jedan hebeni dan....a na sve to treba da mi dodje malo dete pa cekam da se zavrsi da bi mogla da cistim kucu..nece mi valjda dete

Lezi, popij čaj, nije tako strašna ta prašina, opusti se i igraj se sa detetom, normalno i polako ;)

aj kad se smiris ti napisi ako oces

stani na prozor i udisi duboko da doteras kiseonik u mozak
skuvaj cajic topao i popi...al ga zaseceri.....nemoj kafu

Што ти мислиш да је пљување проста чињеница како се куче те конституције и масе не може откопрцати у случају да је нападне просечна србска мачка?
А и констација да диоптрија од -5 није услов за смотаност на којој инсистираш не може бити квалификатив пљувачине.
Мож' мислити, само ти не треба дати волан у руке и не пуштати те по клизавици напоље.

Kao što već rekoh, očigledno nisi upućen u stvarnost :lol:
Živi ti u svom svetu snova :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back