Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.690
Odakle ti to da nikog ne zanima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman sam se fino smestila da čitam, izbi osigurač. Sve sam pregkedala, sve radi, na njega su povezane uticnice, lanpa u sobi ne radi. Jel moguce da osigurac toliko oslabi da ga izbaci sijaluca od 40 vati? Pa ne mogu da verujem mogu li bez kvarova i majstora na svu ovu muku![]()
...od jutros sve pregledala uticnice jedino ne rade, a nije zbog lampe i pre nje je izbacivao osigurac, mislim da je do peci nesto, zvacu ga danas da vidim
kad moze da dodje....al muka mi svaki put naplati dolazak 1.000 dinara...znam da daleko zivi i sve al mnogo mi...
Isljuči lampu, uključi peć, pa vidi, od nekog pokvarenog uređaja je, meni je izbacivao od rerne, grejača pokvarenog.
Tema: Kičma, zakazala sad čekam.
Fala je Bogu milom&dragom mi zemljoposednici nikad nismo oskudevali u kičmi, inače bi vi raja poskapavali!Isljuči lampu, uključi peć, pa vidi, od nekog pokvarenog uređaja je, meni je izbacivao od rerne, grejača pokvarenog.
Tema: Kičma, zakazala sad čekam.
Fala je Bogu milom&dragom mi zemljoposednici nikad nismo oskudevali u kičmi, inače bi vi raja poskapavali!
Fala je Bogu milom&dragom mi zemljoposednici nikad nismo oskudevali u kičmi, inače bi vi raja poskapavali!
Крем де ла крем, треба неко и да организује неуке.Jer nikad niste ništa ni radili, lenština zbog koje danas ispašta voljena ti Srbija.
Boli me glava, delom od poznavaoca![]()
![]()
ДрастиЋна.a koja je razlika ?
a koja je razlika ?