Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...danas od 8h do 16h po lekarima, dosla kao zgazena..iznervirala se najstrasnije prvo dok sam ovu na orl ubedila da mi prepise neki
jeftiniji lek jer ne mogu da placam lek 1.300-1.500 dinara, jer imam jos lekova koje moram da kupim...i onda se osecam ko na pijace
jbt jel moram da nacrtam, zar nije dosta ako kazem da ne radim i nemam prihod..nije izgleda budali moras sve da ponovis 5x da
ukapira....
...onda na sve to one debilke sto rade na salteru u dz izgubile mi kraton, pa 2h cekam da se one smisle sta ce i kako ce, i kad sam
trazila nacelnika, kao sto vicete, pa kad vam lepo pricam vi kolutate ocima, kolutaj mami debilko..ili te niko nije uputio da si tu
zamenljiva:besna:
...onda ajde opet sa dr oko mog stanja i sranja...sve u svemu pola bar mi ona dade lekove na recept...sutra opet kod lekara
pa u petak opet:sad2:
...holesterol skoro 8:dash:
...sedimentacija 25..i tako svasta nesto.....bem ti srecu, da mi je da ih ne gledam nikako, najsrecnija bi bila ...

olosi
uvek te fore sa skupljim lekovima rade
moras da ih davis za jeftinije
mafija

olosi
uvek te fore sa skupljim lekovima rade
moras da ih davis za jeftinije
mafija

..pa to, i jos se osecas jadno i bedno, ja bar, uvek me sramota...
..a tek ove klosarke sto su na bukvalno 4 m od dr ordinacije do kartoteki izgubile
celi karton su posebna prica...i jos se nesto kao duri i cudi sto pitam uospte kako
se to desilo i kad ce da ga nadju....
...znaci da ih zapalis...

pobiti gamad
vecito tako zabrljaju nesto a prave se lude
znam to kad se krene sa lekarima treba i kod psihica posle zvega otici na oporavak
malo malo pa u novinama pretio pacijent, prebio pacijent i sl....more kolektivno bih vas tukla...i studente preventivno :lol:
se oni igraju sa zdravljem a niko red da im zavede

..pa to, i jos se osecas jadno i bedno, ja bar, uvek me sramota...
..a tek ove klosarke sto su na bukvalno 4 m od dr ordinacije do kartoteki izgubile
celi karton su posebna prica...i jos se nesto kao duri i cudi sto pitam uospte kako
se to desilo i kad ce da ga nadju....
...znaci da ih zapalis...

Meni nije jasno da u eri elektronike oni i dalje pisu kartone. Ostalo da ne komentarisem.

...uostalom ono sto one rade moze da radi neko sa mojom ili slicnom skolom, a one da idu da rade ono za sta su se skolovale,
a ne glume mi ludilo tamo, nafrakane kao da su posle na neki spalv, a ne u dz...sto je opet posebna prica...kolutaju ocima sta
god im se kaze....pa jos jedna drugoj opanjakvaju pacijente...ako vidi ala mi histerise ovde...a najljubaznije im se obratis...
..najvise od svegga mrzim ona stakla sa onim otvorim skroz nisko, pa moras da im se poklonis ko sluga ponizni iako su oni
tu svakog dana zbog pacijenata, a ne pacijenti zbog njih...u ovoj drzavi je sve naglavacke okrenuto...

..uzas...

ja volim tu rupicu na salteru...jer mi otvara mogucnosti za mastanje...imam fetis da provucem neku kokosku kroz tu rupu ...vizualizujem ceo proces :zaljubljena:
strasno se razocaram kad nema tog saltera nego negde bude na "golo"...ubija mastu :zcepanje:

Sad sam popio šumeći BayerN lol cepa me pa me rastura glava.

Teško mi je.

E, pa da, to je i jeste za ponižavanje građana, sagneš se, pa se onako sav umišiš da se obratiš birokratiji.

Kafka je to opis'o, svaka mu čas' ali svaka...

...da ja sam danas pomislila ako nastavis provuci cu te kroz tu rupu na salteru:eek:

- - - - - - - - - -

Sad sam popio šumeći BayerN lol cepa me pa me rastura glava.

Teško mi je.

E, pa da, to je i jeste za ponižavanje građana, sagneš se, pa se onako sav umišiš da se obratiš birokratiji.

Kafka je to opis'o, svaka mu čas' ali svaka...

...pun dz danas ljudi koji se zale na glavobolju i temperaturu..valjda vlada neki virus...

..na sve to me jos zeza punjac za komp...znaci da pukens od muke, ne znam na koju stranu cu...sve se nesto kvari po kuci...ja se pravim da ne primecujem
al nece to moci tako dugo...ono kad te krene, bas te krene :dash::dash::dash:

...da ja sam danas pomislila ako nastavis provuci cu te kroz tu rupu na salteru:eek:

- - - - - - - - - -

...pun dz danas ljudi koji se zale na glavobolju i temperaturu..valjda vlada neki virus...

Afre, dome, jesi li čula da se odvalilo brdo kod Zavale i da ne može da se ide osim peške od Budve do Bečića...i sad, hoće celo brdo da sklone, pa sam se setio Živka Nikolića kad probijaju tuNJel u Virpazaru do mora lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back