Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Noćas uopšte nisam spavala.
Ni sat. Ni minut. Niš-ta.
Sad kljucam kao kokoška, oči su mi tri broja veće i neko je isisao svu vlažnost iz njih.
Zaista ne znam kako roditelji podnose te konstantne umore i neispavanosti, ja posle jedne noći nisam normalna.

Jel ti to imaš bebca :zag:?

Izgleda da ću morati da uđem u crkvu.
Tu baš ne umem da se ponašam.:zroll:

:lol:

Ne spavam celu noc jer bi se on uspavao da sam zaspala ja.Jedva gledam,glava mi se raspada.Cista flasa vode,nova,on uzme i popije direktno iz nje meni iz inata.Gleda u mene.Sekunde su me delile od toga da ga polomim kao beba zvecku ali sekunde.Ako nastavi da se ponasa ovako necu moci da se kontrolisem,ima da mi pukne film .

Najbitnija stavka je od kog je materijala ta flaša...

Boli me glava, boli me stomak, kolega mi užasno, najužasnije ide na živce i maštam od ranog jutra kako ga gađam heftalicom u glavu.
Sve u svemu, nadrndana sam z:cry:

Identično, ali bašššššššš

Garfield_baseball.gif

vratili da moze stanovi u zgradama bez upotrebne dozvole da se kupe
tacno sam znala
pa ne mozes da pustis mafiju da gradi kako oce a da se kurcis sa novim zskonima
koja ste vi banana
se igrate sa ljudima i sa parama
sta smo bre mi pokusnici kunici
mamicu vam jjebem nenormalnu jjebete nas kako ocete
pa sad vam necu kupiti i da me molite
necete se igrati sa mnom dosta je bilo
vratice i kuce da mogu garant morace
al kasno gospodo....sad vam ja ne dam :guza:
seerem ti se u drzavu

Danima me muci stomacni virus, a nikako da se smirim. Cim mucnina prodje, ja napolje. I danas sam obecala, i sebi i drugima, da necu mrdati iz kreveta. Ne mogu da nadjem dobar film, knjiga mi ne drzi paznju i gde cu, sta cu- na forum, opet:mrgreen:

pa oko ove jjebade za kupoprodaje igraju se sa zakonima
bem ti sva se tresem slosilo mi se
mrzim ovu drzavu to je....nikad nisam bila patriota al sam daleko bila od mrznje....al od oktobra mrzim zemlju kojom hodam
da oni nas jjebu kako oce
nece ga majci...idem u tri ***** materine samo da vise ne budem ovde

- - - - - - - - - -

Joj smiri se.. Polako.. Skuvaj neki caj da se smiris..

jedva kucam
pokusavam da citam forum da se smirim da skrenem misli
nagutah se caja danas....sad sljokam vodu sa aromom :)

...danas od 8h do 16h po lekarima, dosla kao zgazena..iznervirala se najstrasnije prvo dok sam ovu na orl ubedila da mi prepise neki
jeftiniji lek jer ne mogu da placam lek 1.300-1.500 dinara, jer imam jos lekova koje moram da kupim...i onda se osecam ko na pijace
jbt jel moram da nacrtam, zar nije dosta ako kazem da ne radim i nemam prihod..nije izgleda budali moras sve da ponovis 5x da
ukapira....
...onda na sve to one debilke sto rade na salteru u dz izgubile mi kraton, pa 2h cekam da se one smisle sta ce i kako ce, i kad sam
trazila nacelnika, kao sto vicete, pa kad vam lepo pricam vi kolutate ocima, kolutaj mami debilko..ili te niko nije uputio da si tu
zamenljiva:besna:
...onda ajde opet sa dr oko mog stanja i sranja...sve u svemu pola bar mi ona dade lekove na recept...sutra opet kod lekara
pa u petak opet:sad2:
...holesterol skoro 8:dash:
...sedimentacija 25..i tako svasta nesto.....bem ti srecu, da mi je da ih ne gledam nikako, najsrecnija bi bila ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back