Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da izvineš , kad je biti ili ne biti , izeš pare.

Meni je samo da ne moram kod naših lekara.

Da mi nađu neku tešku bolest za operaciju , ne bih se ni lečila.
nisam mislila na to da neko ima para a greota je dati privatnom
svako ko ima para treba kod privatnog tu spora nema
ja sam mislila na one slucajeve koji nemaju para....ako fizicki ne posedujes dovoljno para za privatnu hitnu nema ti druge nego kod drzavnih da se dogegas kako znas i umes

nisam mislila na to da neko ima para a greota je dati privatnom
svako ko ima para treba kod privatnog tu spora nema
ja sam mislila na one slucajeve koji nemaju para....ako fizicki ne posedujes dovoljno para za privatnu hitnu nema ti druge nego kod drzavnih da se dogegas kako znas i umes

Nažalost. :(
Baš sam skoro čitala ispovest kako je jedna žena tako u bolovima pokucala komšiji i on je odbacio do hitne.
Bilo je unutrašnje krvarenje i čovek je čak sačekao da joj završe operaciju i srećom dobro se završilo.

Mamina drugarica vise platila zubara u drzavnom domu zdravlja nego sto bi platila privatniku... Sa sve knjizicom...

...ja znam da ne mogu kod privatnog ni krv da vadim...znaci to mi je sto mi je, samo molim Boga da svaki put kad mi nije dobro,mogu da odem kod lekara
u DZ...pa kakvi su takvi su...nemam izbora, ako bude nekad moglo kod njih sa knjizicom kao sto se prica, to je vec druga stvar....

...ja znam da ne mogu kod privatnog ni krv da vadim...znaci to mi je sto mi je, samo molim Boga da svaki put kad mi nije dobro,mogu da odem kod lekara
u DZ...pa kakvi su takvi su...nemam izbora, ako bude nekad moglo kod njih sa knjizicom kao sto se prica, to je vec druga stvar....

Ova zubarka je odlicno zavrsila posao, nego je poenta bila u tome da se zena prevrnula kada joj je ispostavljen racun... A ima knjizicu...

Ova zubarka je odlicno zavrsila posao, nego je poenta bila u tome da se zena prevrnula kada joj je ispostavljen racun... A ima knjizicu...

...svasta:eek:
..ja sam cula da navodno imam pravo na neke intervencije kod zubara besplatne, ali sam opet cula da sve moram da kupim sto nije ni malo jeftino,
obrni okreni ispadne tako ...skuplje nego kod privatnika...
..inace kad si vec pomenula, placu zubari za mnom, samo kad cu ja moci da se sastavim i odem kod njih, e to je pitanje...na zalost..

vec sam pisala
odes tamo gde vadis knjizicu na svojoj opstini i dobices potvrdu za besplatnog zubara
traje do sledece overe knjizice
sa tom potvrdom ides u dz na svojoj opstini i njihov zubar ce ti uzeti tu potvrdu odraditi pregled i zakazati popravke i lecenje vadjenje i sl
ne vazi za protetiku i estetske zahvate sto je i logicno

vec sam pisala
odes tamo gde vadis knjizicu na svojoj opstini i dobices potvrdu za besplatnog zubara
traje do sledece overe knjizice
sa tom potvrdom ides u dz na svojoj opstini i njihov zubar ce ti uzeti tu potvrdu odraditi pregled i zakazati popravke i lecenje vadjenje i sl
ne vazi za protetiku i estetske zahvate sto je i logicno

....e jesi, istina, ja znam da je neko pisao, ali zaboravila sta...idem sutra u blizinu socijalnog, pa ako ne bude guzve uzecu tu potvrdu....bas
me zanima sta ce reci kad me vide...mada meni vise treba protetike nego svega ostalog al ajde...

Noćas uopšte nisam spavala.
Ni sat. Ni minut. Niš-ta.
Sad kljucam kao kokoška, oči su mi tri broja veće i neko je isisao svu vlažnost iz njih.
Zaista ne znam kako roditelji podnose te konstantne umore i neispavanosti, ja posle jedne noći nisam normalna.

Noćas uopšte nisam spavala.
Ni sat. Ni minut. Niš-ta.
Sad kljucam kao kokoška, oči su mi tri broja veće i neko je isisao svu vlažnost iz njih.
Zaista ne znam kako roditelji podnose te konstantne umore i neispavanosti, ja posle jedne noći nisam normalna.

podnose tako sto lazu
ustanu u 3h,malo nunaju do 4 i kao nisam spavao celu noc :)
ja legnem u 4 odem na posao u 10 i slogirana sam spavama na foteljama
je l imamo nesto da ti cestitamo? :zper:

podnose tako sto lazu

Класично претеривање. Онда кукају како су опрале две машине веша, укључиле бојлер, миксер и ринглу.

podnose tako sto lazu

Ne, osim ako računamo neurotičnost, onda ima svašta :)))))))

Bre, kao zombi sam.
I još me žmu napenali negde oko pola pet, kad sam taman ustala da napravim kafu i da počnem da se spremam za posao, kao što ne spavaš, šta glumiš ludilo, inatiš se kao dete.
Mislim se kad te zainatim jednom po tom hrkljivom nosu videćeš, spavam pored nilskog konja i ok sam sa tim i onda još počne da me proziva, tenkre :lol:

Bre, kao zombi sam.
I još me žmu napenali negde oko pola pet, kad sam taman ustala da napravim kafu i da počnem da se spremam za posao, kao što ne spavaš, šta glumiš ludilo, inatiš se kao dete.
Mislim se kad te zainatim jednom po tom hrkljivom nosu videćeš, spavam pored nilskog konja i ok sam sa tim i onda još počne da me proziva, tenkre :lol:
jao pa ti istu muku mucis kao ja :lol:
ali mene ledja vise ne bole :malav:

Bre, kao zombi sam.

:aha:

Ne spavam celu noc jer bi se on uspavao da sam zaspala ja.Jedva gledam,glava mi se raspada.Cista flasa vode,nova,on uzme i popije direktno iz nje meni iz inata.Gleda u mene.Sekunde su me delile od toga da ga polomim kao beba zvecku ali sekunde.Ako nastavi da se ponasa ovako necu moci da se kontrolisem,ima da mi pukne film .

Poslednja izmena:
Juče sam crkla od posla i danas samo gledam kako ću da pravim pauzu i kad treba i kad ne treba.:znamiguje:

I onda ću u pet do dvanaest da se uključim na turbo mod i da se stresiram.
Kao i uvek.
Moj prepoznatljivi obrazac ponašanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back