Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od nsail-a jedino paracetamol valja, mislim valja, najmanje je štetan, znam da se on preporučuje terminalnim bolesnicima da ga koriste kao bombonice.
Andol, aspirin, bilo šta sa acetilsalicilnom kiselinom ja ne mogu da podnesem, automatski mi počne krvarenje iz nosa, manje-više slabo zaustavljivo.
Preko dana obaram t° paracetamolom, uveče ibuprofenom, da me rokne kao konja, samo zaspim i probudim se par sati kasnije sva mokra, presvučeš se, izluftiraš i ajmo nanovo dok ne izađe smrad napolje :)))

Na naše brdo za sankanje komunalci sipali so z:((
A mestimično i komšije prosule pepeo z:((

Dripci i peeeederi i jedni i drugi!!!!!

Po svemu sudeći, ako ne padne neki veliki sneg, gotovo je sa sankanjem za ovu sezonu z:cry:

Aaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeee :(

Drugarica vodila klince da se sankaju na brdo ispred zgrade i zove me da sidjem, pa smo se i nas dve sankale... Na tom brdu se inace sanka pola bloka... Dok ga ne uglacaju i ne pociste sav sneg sa njega :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Moze, tvoje usne su lijek.:heart::lol:

Popio vec jedan.::deda::

:cmok2:

Ozbiljno, mene kada boli glava od promene pritiska pijem vodu...

Od nsail-a jedino paracetamol valja, mislim valja, najmanje je štetan, znam da se on preporučuje terminalnim bolesnicima da ga koriste kao bombonice.
Andol, aspirin, bilo šta sa acetilsalicilnom kiselinom ja ne mogu da podnesem, automatski mi počne krvarenje iz nosa, manje-više slabo zaustavljivo.
Preko dana obaram t° paracetamolom, uveče ibuprofenom, da me rokne kao konja, samo zaspim i probudim se par sati kasnije sva mokra, presvučeš se, izluftiraš i ajmo nanovo dok ne izađe smrad napolje :)))
meni paracetamol ne deluje
a andol mi je slab i smeta mi
kad me opizdi 39,6 samo jaci nsail rade tipa diklofen ibuprofen i sl rodjaci

Osecala sam vec neko vreme... samo nisam zelela da verujem...
Jer to se desava uvek drugima... :sad2:
Srce mi se cepa... Ali ne mogu da vam uzmem Bu.
Ne zbog tebe, nego sto znam da bi Vesna uvela za njom.
A uvenucu i ja...

meni paracetamol ne deluje
a andol mi je slab i smeta mi
kad me opizdi 39,6 samo jaci nsail rade tipa diklofen ibuprofen i sl rodjaci

jao koliko sam ja nepismena za tu farmakologiju
znaci nista tabletice, veze nemam
popila sada kad sam bila pod najstrasnijim bolovima jednog dana posle injekcije diklofenaka deksazona i b12 2x u toku dana i diklofenak duo i brufen i acetisal
i skebala zeludac najstrasnije
posle sam sutradan umirala od bolova i u zelucu i u ledjima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back