Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je lep, prelep :aha:

Jaoj jeste...i dalje me drma stara emocija samo me molim te nemoj plasiti novijim slikama...zelim da mi ostane u secanju kao iz spota November rain...idem da ga pustim:lol:

Inace mi je za Rupu to sto sam kupila najsladji poklon drugarici za rodjendan, poklon koji sam sama zelela ali sam bila velikodusna, a ona je bila "njah, slatko je nego sta ima kod tebe"...pih, doslo mi je da ga otmem natrag!!! Moje, ish nezahvalno januarsko jare!:)

Da, Brena, Jelena jankovic i ona Aleksandra Perovic su mi slican tip zena, cudne celjusti totalno nezenstvene.

Zato se ja prosto uvredim :lol: kada Smokvu porede sa Brenom a Dive sa Cecom, a meni su kao Seron S i Ana Oksa :heart:

Mene Jelena Jankovic uvek podseti na Super mutanta iz Fallout 3 :(

- - - - - - - - - -

Ja sam se lozio na Draganu Mirkovic kada sam bio klinac.

Joj brate i ja :rumenka:

Kod mene verovatno radi nesto vezano za njih, nemoguce da mi nijedna nije lepa:lol:. A stvarno nije. Vesna mi je usahla i u mladosti bez svezine, sva nekako na froncle zena, zmijolika. Dragana je kao iz njive izvucena, ruralno uklopljena. Brena ima glas k'o Jelena Jankovic. Ostaje Ceca koja mi nema toliko ruzne crte ali je prava kafanska poluzena polumuskarac, mitsko bice iz mracne sume devedesetih rodjeno negde niz autoput, dovedeno tajnim kanalima kroz katakombe da bi vaskrslo u sred Olimpa i poremetilo bogovima sklad...ocigledno zauvek.

Jedina mi je za oko upala ona Sneki i to sto se tela tice...kao skulptura.

pa ti imas I frizuru I glavu ko ceca
ista si

ovde moram da pitam nesto, odem li na kompijutere, nisam sigurna da cu dobiti odgovor

mozda i gresim

crkla mi baterija na laptppu
ono skroy
za mrtvo
pre par meseci
i od tada ga koristim ukljucenog u struju

ali evo sad primecujem da mi ona lapmica koja pokazuje da je ukljucen u struju sve cesce blinka crveno iako komp radi
pokusam sa pomeranjem kabla, ali ne ide
i dalje blikka

da li iko ovko na daljinu sa ovakvom anamnezom mog racunara ima neki koristan savet KOJO DA MU RADIM

ovde moram da pitam nesto, odem li na kompijutere, nisam sigurna da cu dobiti odgovor

mozda i gresim

ono skroy
za mrtvo
pre par meseci

ali evo sad primecujem da mi ona lapmica koja pokazuje da je ukljucen u struju sve cesce blinka crveno iako komp radi
i dalje blikka

da li iko ovko na daljinu sa ovakvom anamnezom mog racunara ima neki koristan savet KOJO DA MU RADIM

sto god da mu radis,ne peri ga u ladnu vodu

Oprosteno ti je dete:pop2:...i ja sam se lozila na Eksl Rouza pa se sada smrznem, blago receno, kada slucajno naletim na njega i vidim na sta lici.

ja se lozio na entoni kidisa a i danas bih ga yebo

i na cecu naravno

- - - - - - - - - -

Prototip seljancice bila i ostala

gaga? pih macka stigla u bec 20 godina pre tebe....

- - - - - - - - - -

zamisli da te gaga rektalno zadovoljava nosem 91.

mozda i gresim

ono skroy
za mrtvo
pre par meseci

i dalje blikka

Isto mi je tako evo tri godine, nije do komps vec do pinjaca, on ili ima neki prekid u kablu, ili se onaj nastavak koji se menja izvuce, pa gubi kontakt i onda ti tamo bljeska crveno. Ja iskljucim pa ostavim neko vreme, pa opet ukljucim i tako. Nekad se to iz nekog razloga ne desi po par dana, a nekad odmah po ukljucenju, kako i zasto ne znam. Resenje ono na krace staze je da to neko pigleda punjac, a na duze da kupis bateriju. Meni ovo drugo nedostizno, pa sam vec navikla na sve to, sto tebe sada cudi i nervira.

kad pomenu hladna stopala
juce u tempu usmekam krava patofne al male mi....najveci broj im je 38/39 tako glupavo pise......mogu da se uglavim al vidim da ce mi puci napred od rastezanja za kratko vreme i odustanem :rida: :rida:
ako neko vidi negde krava patofne za nas veliku decu neka javi castim krempitom
u daihmanu sam videla neku slatku buljavu zabicu ima brojeva za odrasle al oko tri soma kostaju necu te pare da dam na zabu....ocu kravu :besna:

juče živi blam :(
videh se sa frendom, popili kaficu ispričali se...a on hoće da me fotka- ja dumrem od očaja :(
ko poplava da me izbacila :( štitna me ebe propisno..lice otečeno..ma užassss užasa..:rida:
ali kako da odbijem molbu, jer ko zna da li ćemo ikada imati priliku za drugi put?

U Eksla mi ne diraj, kralja i otadzbinu prastam, ali Ganse ne! :ljutko:

Faca je bio covek, bre. :D

Jednom Eksl, uvek Eksl.
Prava ljubav zaborava nema.
I dalje ga volim.

Za Rupu:
Zasto imas dvostruke arsine, majko?
Boli me to. Mnogo.
Ne ponavljaj babine greske. Bila je gresna prema tebi, a sad si ti prema meni.
Nisam to zasluzila. I nemoj da me unizavas. Dovoljno sam unizena.

:zcepanje:

pa koliko je ta famozna batetija oca joj....

pa ko pola kompz:mrgreen:

a obzirom da je meni laptop ukljucen svakodnevno najmanje 10 sati
dobro je i trahjala...

inace
nije do baKterije jer ona ne radi vec par meseci,
radi samo kad je ukljucen u struju

punjace sam inace vec menjalaz:mrgreen:
a ovaj dell je tezak pedder jer ima drugacije punjace od ostalih zbog neke trece zice sta li ynam, tek univerzalni punjaci kod njega ne mogu
originalni punjac je oko 4500 ali se ja plasim da nije problem u onom ulazu u laptop

no
eto
malo svetli belo, malo crveno, pa ko izdrzi duze....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back