86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Stucam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se lozio na Draganu Mirkovic kada sam bio klinac.
...i ja sam se lozila na Eksl Rouza pa se sada smrznem, blago receno, kada slucajno naletim na njega i vidim na sta lici.Oprosteno ti je dete...i ja sam se lozila na Eksl Rouza pa se sada smrznem, blago receno, kada slucajno naletim na njega i vidim na sta lici.

Bio je lep, prelep![]()

Da, Brena, Jelena jankovic i ona Aleksandra Perovic su mi slican tip zena, cudne celjusti totalno nezenstvene.
Zato se ja prosto uvredimkada Smokvu porede sa Brenom a Dive sa Cecom, a meni su kao Seron S i Ana Oksa
![]()

Ja sam se lozio na Draganu Mirkovic kada sam bio klinac.

Oprosteno ti je dete...i ja sam se lozila na Eksl Rouza pa se sada smrznem, blago receno, kada slucajno naletim na njega i vidim na sta lici.
(175)Kod mene verovatno radi nesto vezano za njih, nemoguce da mi nijedna nije lepa. A stvarno nije. Vesna mi je usahla i u mladosti bez svezine, sva nekako na froncle zena, zmijolika. Dragana je kao iz njive izvucena, ruralno uklopljena. Brena ima glas k'o Jelena Jankovic. Ostaje Ceca koja mi nema toliko ruzne crte ali je prava kafanska poluzena polumuskarac, mitsko bice iz mracne sume devedesetih rodjeno negde niz autoput, dovedeno tajnim kanalima kroz katakombe da bi vaskrslo u sred Olimpa i poremetilo bogovima sklad...ocigledno zauvek.
Jedina mi je za oko upala ona Sneki i to sto se tela tice...kao skulptura.
Oprosteno ti je dete...i ja sam se lozila na Eksl Rouza pa se sada smrznem, blago receno, kada slucajno naletim na njega i vidim na sta lici.

ovde moram da pitam nesto, odem li na kompijutere, nisam sigurna da cu dobiti odgovor
mozda i gresim
crkla mi baterija na laptppu
ono skroy
za mrtvo
pre par meseci
i od tada ga koristim ukljucenog u struju
ali evo sad primecujem da mi ona lapmica koja pokazuje da je ukljucen u struju sve cesce blinka crveno iako komp radi
pokusam sa pomeranjem kabla, ali ne ide
i dalje blikka
da li iko ovko na daljinu sa ovakvom anamnezom mog racunara ima neki koristan savet KOJO DA MU RADIM

Prototip seljancice bila i ostala
ovde moram da pitam nesto, odem li na kompijutere, nisam sigurna da cu dobiti odgovor
mozda i gresim
crkla mi baterija na laptppu
ono skroy
za mrtvo
pre par meseci
i od tada ga koristim ukljucenog u struju
ali evo sad primecujem da mi ona lapmica koja pokazuje da je ukljucen u struju sve cesce blinka crveno iako komp radi
pokusam sa pomeranjem kabla, ali ne ide
i dalje blikka
da li iko ovko na daljinu sa ovakvom anamnezom mog racunara ima neki koristan savet KOJO DA MU RADIM
pa normalno
ako ga ne iskuvam ko da njje pran

štitna me ebe propisno..lice otečeno..ma užassss užasa..
pa koliko je ta famozna batetija oca joj....
U Eksla mi ne diraj, kralja i otadzbinu prastam, ali Ganse ne!
Faca je bio covek, bre.![]()
pa koliko je ta famozna batetija oca joj....

Od 60 pa na vise, naravno eura.