Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao koliko sam ja nepismena za tu farmakologiju
znaci nista tabletice, veze nemam
popila sada kad sam bila pod najstrasnijim bolovima jednog dana posle injekcije diklofenaka deksazona i b12 2x u toku dana i diklofenak duo i brufen i acetisal
i skebala zeludac najstrasnije
posle sam sutradan umirala od bolova i u zelucu i u ledjima
bem te ludu de sve to iskombinova
dobro si prosla
jadan zeludac i jetra
jel proslo? il te jos zeza :zag:

Meni je bilo kao tebi sad.Kako te je unistila ona opet,kako si pao po svim pitanjima - sad znas kako je meni bilo kada si ti unistio mene.

Poslednja izmena:
stojim uz sporet i pravim besamel.obicno mi zagori,il se naprave grudvice jer zaboravim da mesam
sad se vezem za sporet,proprzim brasno,nalijem hladno mleko i mesam.i mesam i mesam i mesam....i posle 5 minuta i dalje mesam i kad ce da provri i mesam....
sagnem se pogledam,meni se iskljucio plamen na sporetu(plinskom):dash:

Ne znam za ostale, ali meni nije dobro krenula ova Nova.

Za Rupu:
Zeno, kud ce ti dusa?
Pa da, ti duse i nemas. I ja svasta pitam.
Vratice ti se ovo sve sto radis sa mnom.
Imas primer, ali ne verujes. Veruj mi... ima pravde.
Kosmicke.

- - - - - - - - - -

Sad mi je lakse.

Sta bi sa sicijalnim, jesi bila?
Kako se nadas da se primeni ako je tskva oduvek, a pritom sr jos ljudi u tim starim godimama ili prozle, ili podetinje, ali realno ne razmisljaju sigurno, opet ima izuzetaka kao u svemu, al ta tvoja to sigurno nije.

Ajd i ja ovde nesto da pitam vezano zs mob.tel....imam ovo goomno od tel. ZTE blade G koji je nsjbolje umotati u 5 Eura i baciti:dash: e sad problem je sto ima jako malo memorije i stalno iskace neki prozor da upizorenjem da je jelte nema i da bi sr kao zavrsila neka radnja treba je osliboditi, nemam pojma ni koja radnja nista dirala nusam pre toga..sve sto sam smela pobrisala sam, dzaba to srranje i dalje isksce, i dok kuckam ovde isto..zna li neko o cemu se radi? Ja bi recimo obrisala youtube ni za sta mi to ne treba ne slusam muziku sa telefona ali pise da je sistemska, pa se plasim da ne napravim jos vece stranje :sad2: pomazite ako znate sta je muka :( :hvala:

na kontu afrine kuknjave - ja cu da pucam sebi u glavu ako budem morala smart fon da uzmem...nema gluplje stvari od tih :navodnik: smartova

s druge strane ja bi rado uzeo nešto do 1200, 300 dinara mesečno, ali ne pretiče :dash:
jedina stvar koja me odbija od tih tač skrin telefona je slabašna baterija koja ne traje koliko vidim ni ceo jedan dan

- - - - - - - - - -

Recimo da, malo pozvezdicis bas neke psovke, da ne bude previse vulgarno :D

što ?
da neki ne ostanu šokirani ?
još jednom se potvrđuje da ovde dolazi mnogo fin, emotivan svet, koji pada u bedak kad čuje da neko drugi opsuje...elita bolje reći

s druge strane ja bi rado uzeo nešto do 1200, 300 dinara mesečno, ali ne pretiče :dash:
jedina stvar koja me odbija od tih tač skrin telefona je slabašna baterija koja ne traje koliko vidim ni ceo jedan dan

ja nemam te pretplate
klasican pripejd i mirna mi glava
ajde bre ono dve godine robija
ako se desi da moram uz neki smart i ugovor tacno cu da provristim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back