Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbg raskrsti sa sobom dal ces preko njega na net ili samo za sms i pozive,viber opet kad si preko besplatni pozivi,bas se setih danas koliko na moru bejah na netu ,sranje

ja koristim dva telefona,jedan koji ne moze na internet i sluzi mi samo za pozive i sms i ako rikne,opet cu neki takav i jedan koji ne nosim nigde stoji mi kod kuce i koristim ga za voc ap.taj moze i na krstaricu i ostalo,al mi ne pada na pamet ,jer cu onda biti jos vise zarobljena

ako misliš na telefon, traje mi baterija po 3,4 dana...a sada pošto su mi otišle slušalice i ne mogu da slušam muziku trajaće i duže...a telefon je iz 2005...
ako misliš na nešto drugo onda ništa

mislim na telo kao bateriju
da ne ubacujes energiju, a trosis ga - koliko bi ti trajalo?
smartije svi koriste puno, a ne bi da se trosi baterija..pa ne moze..

pa ni tvoja baterija ne bi trajala ceo dan da je ne dopunjujes

jok more
j fura taj smart svaki dan puni....drnda net najvise pa pozivi bla bla ode bat samo tako
ja sa klasicnim punim na par dana
kome treba smart mora ebi ga sta je tu je....al ne valjaju nista
nervira me sto svet sve vise funkcionise tako da moras izmedju ostalog i to gowno da drndas....jos malo pa na trzistu nece ni biti drugacijih fonova....nervira me to nametanje....ostavi me da biram

ja nemam te pretplate
klasican pripejd i mirna mi glava
ajde bre ono dve godine robija
ako se desi da moram uz neki smart i ugovor tacno cu da provristim

i to još potpisuješ ugovor...i ako ti se u međuvremenu dopadne neki drugi telefon, izađe neki drugi paket, možeš da se slikaš...čekaj da istekne ugovor, ko te jebbe

- - - - - - - - - -

jok more
j fura taj smart svaki dan puni....drnda net najvise pa pozivi bla bla ode bat samo tako
nervira me sto svet sve vise funkcionise tako da moras izmedju ostalog i to gowno da drndas....jos malo pa na trzistu nece ni biti drugacijih fonova....nervira me to nametanje....ostavi me da biram
pa pogledaj telefone, pogledaj automobile i sve te električne uređaje široke potrošnje...sve se danas pravi da traje kratko, jer orjentacija i filozofija proizvođača više nije na kvalitetu koji će da učini da proizvod potraje dugo, nego je težište prebačeno na zaradu proizvodnjom rezervnih delova...tu su slađe pare - veća zarada
zato sve brzo riknjava i ti ako oćeš da zameniš deo oni te oderu, ako nećeš moraš da kupiš novo

jok more

meni je super
imam mail, nosim posao sa sobom svuda, imam gps, imam fotoaparat, imam vyber da me bia ne prosluskuje :mrgreen:
super mi je bre smartic

ja koristim dva telefona,jedan koji ne moze na internet i sluzi mi samo za pozive i sms i ako rikne,opet cu neki takav i jedan koji ne nosim nigde stoji mi kod kuce i koristim ga za voc ap.taj moze i na krstaricu i ostalo,al mi ne pada na pamet ,jer cu onda biti jos vise zarobljena
meni zao sto prodah n95 kakav je zvuk bio na ovim androidima ne cujem kad zvoni

samo mi na poslu nedostaje net jer se ponekad smorim i taj smart telefon bi mi super došao da prekratim vreme

- - - - - - - - - -

mislim na telo kao bateriju
da ne ubacujes energiju, a trosis ga - koliko bi ti trajalo?
smartije svi koriste puno, a ne bi da se trosi baterija..pa ne moze..

pogrešno ti je poređenje, ali dobro
u redu da se obnavlja, ali ne svaki dan

meni je super
imam mail, nosim posao sa sobom svuda, imam gps, imam fotoaparat, imam vyber da me bia ne prosluskuje :mrgreen:
super mi je bre smartic

razumem....kome je dobar ok
ja sam matoro zakeralo
mene nervira sto moram i sa win xp da predjem na 8, sto sa obicnog fona moram na smart, lap umesto desk kompa, klasicane ringle na ona crna gowna sa tacskrinom ravne ploce, i td :deda2:
nervira me sto mora, alergicna sam na pojam mora...al trziste diktira

na kontu afrine kuknjave - ja cu da pucam sebi u glavu ako budem morala smart fon da uzmem...nema gluplje stvari od tih :navodnik: smartova

Ma nisu svi isti, ovo moje goomno je preko telenora uzeto i u startu nije valjao, dopisivala sam se sa njima al dzaba, progutala sam udicu, poverovala im da je dobar, a sama nisam tad znala sta treba da gledam, pitam..onda sam cak imala i neke savete da je dobar i tako zahebah se...inace mi se dopadaju, koristi mi jer sam tako y kontaktu sa decom svakosnevnk preko vibera sto kod onih starih telefona ne moze...

razumem....kome je dobar ok
ja sam matoro zakeralo
mene nervira sto moram i sa win xp da predjem na 8, sto sa obicnog fona moram na smart, lap umesto desk kompa, klasicane ringle na ona crna gowna sa tacskrinom ravne ploce, i td :deda2:
nervira me sto mora, alergicna sam na pojam mora...al trziste diktira

što moraš ?
misim pitam jer sam ja na XP

što moraš ?
misim pitam jer sam ja na XP

pa zato ti koci
i mi smo i vec me ebu programi
najavise dal bese 2015 il 16 da vise nece moci da radi na netu xp....to ko kad bi sad probo na 98 da pustis you tube recimo
sve rade da te nateraju da kupujes novo
ja trazila win 7 kazu nema na trzistu, kad kupis komp sad ide samo 8
mater im ebem

- - - - - - - - - -

a, zbog toga
e super...ja ne planiram ni nov tel ni nov komp

- - - - - - - - - -

a jel mora da se meću jače komponente za taj win 8 ?

mora
star komp ne moze sa 8 da radi

i to još potpisuješ ugovor...i ako ti se u međuvremenu dopadne neki drugi telefon, izađe neki drugi paket, možeš da se slikaš...čekaj da istekne ugovor, ko te jebbe

- - - - - - - - - -

pa pogledaj telefone, pogledaj automobile i sve te električne uređaje široke potrošnje...sve se danas pravi da traje kratko, jer orjentacija i filozofija proizvođača više nije na kvalitetu koji će da učini da proizvod potraje dugo, nego je težište prebačeno na zaradu proizvodnjom rezervnih delova...tu su slađe pare - veća zarada
zato sve brzo riknjava i ti ako oćeš da zameniš deo oni te oderu, ako nećeš moraš da kupiš novo

Paket mozes da menjas mesecno ako hoces. Ja sam imala 150 min. i 200 sms-a i neogranicen net za 1006 din. mesecno, sada imam 200 min. i 300 sms (tako nesto) nikad ne potrosim pa i ne znam, za 1045 din, sve sto ti pretekne prenosi se u sledeci mesec i tako 3 meseca. To mi je odlicna varijanta jer sam odjavila fixni. Tako da mi je to sav mrsecni trosak za sve sto mi treba, a mogu i da zovem decu u cg ili gde god da su koliko hoci za dz. Isplati se.

pa zato ti koci
i mi smo i vec me ebu programi
najavise dal bese 2015 il 16 da vise nece moci da radi na netu xp....to ko kad bi sad probo na 98 da pustis you tube recimo
sve rade da te nateraju da kupujes novo
ja trazila win 7 kazu nema na trzistu, kad kupis komp sad ide samo 8
mater im ebem

- - - - - - - - - -

mora
star komp ne moze sa 8 da radi

e super :neutral:

Paket mozes da menjas mesecno ako hoces. Ja sam imala 150 min. i 200 sms-a i neogranicen net za 1006 din. mesecno, sada imam 200 min. i 300 sms (tako nesto) nikad ne potrosim pa i ne znam, za 1045 din, sve sto ti pretekne prenosi se u sledeci mesec i tako 3 meseca. To mi je odlicna varijanta jer sam odjavila fixni. Tako da mi je to sav mrsecni trosak za sve sto mi treba, a mogu i da zovem decu u cg ili gde god da su koliko hoci za dz. Isplati se.

super je to
samo što 64 ne nudi neke povoljnosti a ostale mreže slabo rade tamo gde ja radim

- - - - - - - - - -

Jeste kad je kvalitetan, kad nije srranje ko ovaj moj.

o tome se radi...koliko para toliko muzike...da mi uvale neko govvance, a nešto bolje od govneta nema za 1000 dinara mesečno

mozes da uzmes skuplji paket
on je mislio na povoljniji, to ne moze
ako se pojavi neki paket slican tvom a jeftiniji ti si zaglavio sa tvojim dve god
a uvek izadje povoljniji da namame nove zrtve

da...računam da nisu blesavi da ti daju jeftiniji
a obaška to što telefon ne možeš da promeniš

- - - - - - - - - -

i onda krenu da listaju, da gledaju, da mi pokazuju neke programe koje su skinuli, a ja blenem ko tele jer sam tehnološki zaostao

super je to
samo što 64 ne nudi neke povoljnosti a ostale mreže slabo rade tamo gde ja radim

- - - - - - - - - -

o tome se radi...koliko para toliko muzike...da mi uvale neko govvance, a nešto bolje od govneta nema za 1000 dinara mesečno

Nudi, meni drugarica ima 300 min i svasta nesto za 1250 din, a i tel. Je bolji od mog. Pa cak imas kod njih i pretplatu za 50% snizenu ako neces telefon recimo. Raspitaj se malo, ja cu od septembra isto kod njih bas zbog toga.

mozes da uzmes skuplji paket
on je mislio na povoljniji, to ne moze
ako se pojavi neki paket slican tvom a jeftiniji ti si zaglavio sa tvojim dve god
a uvek izadje povoljniji da namame nove zrtve
Pa malo je skuplji, ali i 50 minuta ka svima zmaci i kosta vise kad si na pripejd, a i mozes da zoves samo svoju mrezu, ovo mozes sve i fixnu.

pa ti dee mozes neki smart na paket....ako ti je toliko potreban da prekratis vreme na poslu
samo robija je ugovor
nekad je bilo na manje, sad nema ispod dve god (uz aparat)
vidim telenor daje sad neke nove pakete da mozes da menjas fon i pre isteka ugovora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back