- Poruka
- 122.252
a ne mogu taj balzam vas iz oriflejma na ispucale usne?
ne treba mi za herpes....nemam ga....za sad...ko zna mozda me opizdi nekad
ne treba mi za herpes....nemam ga....za sad...ko zna mozda me opizdi nekad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pucaju meni usne, stalno se mackam nečim, ali kad izađe herpes.... muka....cerka kupila za malecku neki eos...sa ukusom maline, prvi put da joj celog dana ne pucaju usne kad namazemo ujutro pre vrtica....raspitaj se mozda ti to pomogne...
Ja sam lepo sačekala da mehurići buknu, a onda kupila aciklovir :/treba cim osetis da izlazi...posle je dejstvo manje

Jos jedan post i brisem celu prepisku + krecem da kaznjavam jer ste upozoreni.
Sto je mnogo mnogo je, a vec smo poceli da se vrtimo u krug sa postovima.
Hocu i ja da letim na mesec, pa mi rekli u NASA da ne moze.
Ne pucaju meni usne, stalno se mackam nečim, ali kad izađe herpes.... muka.
Ja sam lepo sačekala da mehurići buknu, a onda kupila aciklovir :/
Dve nedelje sam strašila ljude po Ns-u... da sam bila pametna, pa krenula tako krastava u neku pljačku/iznudu/ucenu, sve bi mi dali bez pitanja, samo da se odmaknem![]()
Ne pucaju meni usne, stalno se mackam nečim, ali kad izađe herpes.... muka.
Ja sam lepo sačekala da mehurići buknu, a onda kupila aciklovir :/
Dve nedelje sam strašila ljude po Ns-u... da sam bila pametna, pa krenula tako krastava u neku pljačku/iznudu/ucenu, sve bi mi dali bez pitanja, samo da se odmaknem![]()

Naravno da mozes!
Univerzalni balzam, ime ti kaze [emoji318]
I zgodan je za dzep od jakne.

i cinkova pasta pomaze
Nema ljubljenja 2 nedelje...

vidi ovu sto spamuje![]()

Mazi kalodont![]()

vidi ovu sto spamuje![]()

na usni, meni ilazi samo simplex..sad sam kao bantu crnac..nigramadrfakr.
Ценим да ако поживиш и дођеш до кинте неће бити проблема.Jos jedan post i brisem celu prepisku + krecem da kaznjavam jer ste upozoreni.
Sto je mnogo mnogo je, a vec smo poceli da se vrtimo u krug sa postovima.
Hocu i ja da letim na mesec, pa mi rekli u NASA da ne moze.
Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.

Nisam ni 3 sata spavalanisam ni 5 sati spavo

Bole me noge, i boli me glava...tako mi i treba kad posle trece case prestanem da brojim![]()

Смрт алкохолу и његовим дериватима.Bole me noge, i boli me glava...tako mi i treba kad posle trece case prestanem da brojim![]()

ok, ali zašto noge![]()

... meni je svojevremeno prijao čaj ... takoХеба је за бубреге и вако неке нормалне ситуације, њој треба јако газирана вода, а Хеба је наспрам Минакве бела кафа.Uzmi HEBU koja Minakva... meni je svojevremeno prijao čaj ... tako
Хеба је за бубреге и вако неке нормалне ситуације, њој треба јако газирана вода, а Хеба је наспрам Минакве бела кафа.
Не може, кад се наџоксујеш алкохола стомак зариба, а глава натекне.Bolje onda belu kafu da uzme
) и ујутро увек иде нешто газирано, па уживање у расолу, па потапање у каду пуну топле воде, па клопа...