Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zali mi se klijentkinja pre neki dan da njen malamut ne izbija od pecke, neprekidno je uz nju, dok su bili oni smrzovi prosle nedelje jedva je izlazio napolje da obavi sta ima i trk nazad do peci, sve je poludjelo pa i psi :))))

A sto se teme tice - lud zbunjenog sa ovom nasom administracijom, stiglo jedno resenje za porez, drugo cekam, na staru adresu, ako budem morala da placam tacno cu se samozapaliti :neutral:

....znam da nije sve isto iako je javni sekotor, znam da je "nekima upala sekira u med" bez nekog razloga, tek onako, znam i naravno da nemoraju svi da nemaju ako neko nema,
ali znas i ti da je takvih kao sto si ti (to sve sto si naborjala ja mogu da ti se divim i da ti cestitam, na znanju, trudu, volji, znanju) nema mnogo i da drzava hoce na kraju krajeva
moze da odvoji pojedince kao sto odvaja u mnogo cemu ali to ne radi...
....nikad nisam rekla da zato sto ja nesto nemam ne treba niko da ima, ali jesam da mi nekad previse kuknjave od onih koji imaju redovan prihod u odnosu na ostali svet..

nisam bitna ja, kao pojedinac, niti sam ja usamljeni slucaj
odjednom je povika na javni sektor, ukljucujuci profesore koji rade za (sramota me i da kazem ) bednih 40 i nesto i jos se zalimo da nam ne obrazuju i vaspitavaju decu kako treba, da ne govorim o penzionerima poput mog oca, kojima uzimaju deo ako im je penzija veca od 24 000. Ej, 200 evra!!!! pa, to zaista treba rebnuti! sta ce im, mnogi im je!
ljudi daju izjave, bez da znaju ista o tom sto pricaju...
nisam ni ja, ni moj otac, ni vecina drugih kriva sto su mika, zika i pera zaposlili sebe i sve svoje
i ne videh da je neko od tih dobio otkaz
decenijska kradja i decenijsko stihijsko zaposljavanje je ono sto je problem, a ne moja redovna plata
a, necu uopste da govorim kako moja plata nije obezbedjena samo tako, vec zavisi od toga kako ce mi projekat proci na stranoj recenziji, da moje radno mesto jeste sigurno, ali c em plata biti o dinara, ako projekat ne dobijem, pa ja mogu da sedim i 20 godina na svojoj sigurnoj radnoj stolici i o tome da nam ministarstvo d aplatu, ali nam ne da pare da radimo svoj posao, pa nam bivse kolege koje su otisle u inostranstvo svercuju u dzepovima preko granica ono sto pokradu iz stranih laboratorija i ono sto ne bi smeli

Zali mi se klijentkinja pre neki dan da njen malamut ne izbija od pecke, neprekidno je uz nju, dok su bili oni smrzovi prosle nedelje jedva je izlazio napolje da obavi sta ima i trk nazad do peci, sve je poludjelo pa i psi :))))
Пси и мачке су ОК, али Џивина кад добије прикрупу заметену с топлом водом!!!
Све се премећу једни преко других да се набобају из валова топле клопе.
Иначе имам три џукца и три мачке сви авлијанери, пси мужјаци спавају у једној кућици, а женка у другој... и онда увече само полако и опрезно све три мачке се увуку код женке и легну преко ње!!!:hahaha:

strasno
e al stignu u fazu kad se zadisu pored sporeta, vidis da se pregrejava al nece da se mrdne
onda na silu ih pomeram i izbacujem u dnevnu sobu gde je manje vrelo (ja imam malo iskrivljene standarde za grejanje) da se ohlade....eto njih za 15 minuta ko nove spremne za novu turu pecenja :roll:
malo me zabrinjavaju ebo te ne valja pregrejavaju se

Пси и мачке су ОК, али Џивина кад добије прикрупу заметену с топлом водом!!!
Све се премећу једни преко других да се набобају из валова топле клопе.
Иначе имам три џукца и три мачке сви авлијанери, пси мужјаци спавају у једној кућици, а женка у другој... и онда увече само полако и опрезно све три мачке се увуку код женке и легну преко ње!!!:hahaha:

Желим фотографију тог призора! :)

sirotih zivotinja koje spavaju napolju u sred decembra?
mislis da te sirote macke legnu kod tih sirotih kucica jer im je dosadno
ne nego da se greju medjusobno jer im je hladno
to treba prijaviti ko maltretiranje, al jjebena drzava pa nista ne bi uradili
al zato u subarktickim oblastima takvi puknu pare za kaznu i oduzmu im se zivotinje :aha:

То је у шупи, а усто су кућице за псе само с отвором величине мало преко псеће главе.
Заправо ако пас може да провуче главу кроз неки отвор, провуће се и он сам скоро увек, сем код неких уврнутих раса с огромним грудним кошем.
Мачке некад спавају и у од прућа плетеној корпи пуној сламе на тавану мале зграде поред димњака котларнице, или ископају шапицама рупу у балама сламе у свињцу који је тренутно празан у завуку се у њу.

al zato u subarktickim oblastima takvi puknu pare za kaznu i oduzmu im se zivotinje :aha:

Природа није замислила да животиње користе кревет и постељину.

ima jedna skotina ove u komsiluku drzi ovcara u kavezu napolju ceo dan, seta ga jednom nedeljno, pas pred nervnim slomom
ocu da ga prijavim al znam sta bi bilo
skotovi nista ne bi uradili jer nemaju ni dobre zakone niti ih briga
skotovi bi trazili moje podatke ko prijavljuje, pa bi rekli onom bilmezu ko je prijavio, pa bi taj verovatno doso i bacio neki otrov mojoj deci
tako da jedino sto mogu da uradim je da probam da ne gledam to siroto kuce da se ne rasplacem :sad2:
eto nije da nije za rupu

Сестро слатка мачке су присутне на отвореном и у таквим приполарним вукоебинама као Норге, Канада, Финска... где дрво пуца од зиме, а камоли овде где уживају.

Природа није замислила да животиње користе кревет и постељину.

priroda nije zamislila ni covek da spava u mesinganom krevetu pa ne vidim da spavas pod otvorenim nebom
ako hoces da raspravljamo sta je sve priroda zamsila a sta sve covek krsi, udri, al pazi neces pobediti :lol:
tako mozes da kazes da ne volis dovoljno druga ziva bica i da te bas briga kako zive, to je ok, imas pravo na to
al ne mesaj priropdu jer sedis za kompom pelcovana ;)

priroda nije zamislila ni covek da spava u mesinganom krevetu pa ne vidim da spavas pod otvorenim nebom
ako hoces da raspravljamo sta je sve priroda zamsila a sta sve covek krsi, udri, al pazi neces pobediti :lol:
tako mozes da kazes da ne volis dovoljno druga ziva bica i da te bas briga kako zive, to je ok, imas pravo na to
al ne mesaj priropdu jer sedis za kompom pelcovana ;)

А шта ћемо са луталицама, мачкама и псима? За њих те боли она ствар?

o tome da priroda nije ni zamislila da ti pas bude ljubimac :lol:
mislim ako cemo o zamisli prirode

Што се мене тиче, пас уопште не мора ни да постоји. :)

- - - - - - - - - -

O tome da ako si vlasnik dotične životinje koja se zamrzava na minusu, dužan si da odgovaraš za njeno zdravlje i život. Za to su u svetu kazne visoke.

Сада има преко 10 степени.

Сестро слатка мачке су присутне на отвореном и у таквим приполарним вукоебинама као Норге, Канада, Финска... где дрво пуца од зиме, а камоли овде где уживају.

a tek ruske macke, iz subarktickih vukojjebina majcice rusije, da vidis tamo tek koliko macaka :lol:
a tek nasi radnici na busotinama, oni pogotovo uzivaju u plodovima majke rusije :aha:
al to je rusija ona je svetinja, oni se greju na ljubav prema srbima :lol:
ostale zemlje severne hemisfere propadaju

- - - - - - - - - -

pa znam
zato se nas dve necemo sloziti oko ove diskusije
sve je to ok, misli sta oces, ja cu sta ja ocu
al nemoj da prenosis misli prirode jer nisi radila intervju sa njom :lol:

o tome da priroda nije ni zamislila da ti pas bude ljubimac :lol:
mislim ako cemo o zamisli prirode

E ovo je itekako tačno, ali eto, neki ljudi ih imaju za ljubimce.

Koliko je ovoi surovo, koliko ljude ti možeš da mrziš? :eek: :neutral:

- - - - - - - - - -

Сада има преко 10 степени.

To možda kod tebe, kod nas je oko 0 do 1 stepen u plusu....

А шта ћемо са луталицама, мачкама и псима? За њих те боли она ствар?

otkud sad lutalice i da mene boli uvo za njih? kako si sad stigla do njih

- - - - - - - - - -

E ovo je itekako tačno, ali eto, neki ljudi ih imaju za ljubimce.

Koliko je ovoi surovo, koliko ljude ti možeš da mrziš? :eek: :neutral:

- - - - - - - - - -

To možda kod tebe, kod nas je oko 0 do 1 stepen u plusu....

ma smatram da je divno to sto smo evoluirali u drustvu pasa i macaka
ali ista tako smatram da je to zivo bice koliko i ja i da ako cemo vec da zivimo zajedno onda ima da bude tretirano kao ravnopravni clan ove planete
to nije ljubimac, to je prijatelj sa kojim zivis, t je vise od prijatelja, to je srodna dusica :heart:
ja svoje srodne duse, drugove i kolege setace po ovoj planeti, ne vezujem na lanac, trpam u kavez, ostavljam na minusu napolju
imaju punu slobodu da budu gde oce....a oce uz pecku :lol:

a tek ruske macke, iz subarktickih vukojjebina majcice rusije, da vidis tamo tek koliko macaka :lol:
a tek nasi radnici na busotinama, oni pogotovo uzivaju u plodovima majke rusije :aha:
al to je rusija ona je svetinja, oni se greju na ljubav prema srbima :lol:
ostale zemlje severne hemisfere propadaju
:lol:
Лова на бушотинама је 3000 евра нето +.
Ствар избора.
Сибирске мачке су сасвим довољно крзнасте за место живота, а мачке голошијанке(бездлаке мачке) су резултат мутације и одабира и више су хир неких људи па се морају држати унутар топлих просторија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back