Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...cerka kupila za malecku neki eos...sa ukusom maline, prvi put da joj celog dana ne pucaju usne kad namazemo ujutro pre vrtica....raspitaj se mozda ti to pomogne...
Ne pucaju meni usne, stalno se mackam nečim, ali kad izađe herpes.... muka.

treba cim osetis da izlazi...posle je dejstvo manje
Ja sam lepo sačekala da mehurići buknu, a onda kupila aciklovir :/
Dve nedelje sam strašila ljude po Ns-u... da sam bila pametna, pa krenula tako krastava u neku pljačku/iznudu/ucenu, sve bi mi dali bez pitanja, samo da se odmaknem :lol:

Dve nedelje sam strašila ljude po Ns-u... da sam bila pametna, pa krenula tako krastava u neku pljačku/iznudu/ucenu, sve bi mi dali bez pitanja, samo da se odmaknem :lol:

..ona je ovo uzela jer je citala da Labelo i ostale te mazalice za usne stvaraju nekakvu zavisnost, pa ga moras mazati stalno, navikne koza...a malecnoj pucaju usne
pa napravi ranu...e ovo joj maze par dana, znaci bukvalno samo jednom namaze ujutro i celi dan su joj usne meke...
...starija ima probleme sa herpesom, njoj pomaze Virumerc krema...

ih tad je virsus i praunuke dobio....kasno ti to :lol:
ima neki flaster se reklamira satro kad vec izadje krasta deluje...ne znam sta ima u sebi....dal samo nesto da ubrza regeneraciju koze al ne ubija virus...nisam gledala

- - - - - - - - - -

Naravno da mozes!
Univerzalni balzam, ime ti kaze [emoji318]
I zgodan je za dzep od jakne.

sta znam....kako ste krenule i sidu leci dok odpusava slivnik :zcepanje:
reko da nije nesto jako
aj bas cu da vidim da ulovim

- - - - - - - - - -

i cinkova pasta pomaze

ona samo ubzava isusivanje
ne leci u pravom smislu ko aciklovir

Jos jedan post i brisem celu prepisku + krecem da kaznjavam jer ste upozoreni.

Sto je mnogo mnogo je, a vec smo poceli da se vrtimo u krug sa postovima.

Hocu i ja da letim na mesec, pa mi rekli u NASA da ne moze.
Ценим да ако поживиш и дођеш до кинте неће бити проблема.
Дотле можеш да увежбаваш панораму месечевог пејсажа у нпр субарктичкој вукоебини што се вика Канада.

Taj aciklovir meni nije odradio posao.... bez obzira na mackanje, bila sam ******a dve nedelje, no pretpostavljam da ovisi i kad se počne sa mazanjem... ja sam ga nabavila tek kad su mehurići već izašli.

Nije ni meni pomogao, na mojoj njusci deluje jedino Viru-Merz.

A sto je najveci crnjak oslabi mi imuni sistem i rasture me stresovi samo kad sam ushemljen, kad se treba ljubiti. Kad sam solo redje mi izlaze herpesici na usnama.
Mada ni herpes nije problem, tada se primenjuje her Oto Flik metoda, ono: "Helga, dozvoljeno ti je da me poljubis!" :rumenko: :lol:

Bole me noge, i boli me glava...tako mi i treba kad posle trece case prestanem da brojim :neutral:
Смрт алкохолу и његовим дериватима.
Ех какав је расо од коопооса реебанца!:zaljubljena:
Бтв може и нека јако газирана минерална вода(Минаква рецимо), или кока кола, све на празан желудац.

Bolje onda belu kafu da uzme
Не може, кад се наџоксујеш алкохола стомак зариба, а глава натекне.
Док сам студирао пили смо петком и суботом увече ко звери(што би се рекло ко да смо алкохолизам студирали!:hahaha:) и ујутро увек иде нешто газирано, па уживање у расолу, па потапање у каду пуну топле воде, па клопа...
Увече поново.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back