Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.759
Bez zezanja, nikada ne bih pomislila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a na moje pitanje jel ja to treba da prodam bubreg zbog svadbe,ladno je rekla,pa vi pocnite da stedite![]()

Ouch, na sred slave.
OK je da kaze ako nema i nece da placa, ali diskretno.

al zato je kljuc od tog stana kod mene![]()
a upola da ima znanja i rada kao ja, ok poslovi nam totalno razliciti, ali se to valjda i ne da porediti, kao ni stručna sprema, Katastrofa!Boli me leva ruka danima. Kao da trune.
Isprva nisam paničila a sad se već razmišljam da l ipak da odem kod lekara.
Na pamet mi padaju različiti nelepi scenariji :hipohondar:

)))Pa da, s vremena na vreme trne, pa se hladi, a kad probam da je izmasiram, žiga sve do pazuha.
Gotova sam, realno)))

Pa da, s vremena na vreme trne, pa se hladi, a kad probam da je izmasiram, žiga sve do pazuha.
Gotova sam, realno)))
Реално, иди код лекара.
)))realno, ima problem sa vratnom kicmom)))

Nemam sad vremena da idem do lekara, i ja mislim da je cervikobrahijalni sindrom.
Probaću sa toplom kupkom i masažom, neprestano sam u nekoj frci zadnje dve nedelje i teglila sam tonu nekih stvari.
Ako ne prođe za par dana onda ću kod lekara, inače sam skroz ok, niš' mi drugo ne fali.
ovo je vrlo odvratnoKoja carica
Sad se setih moje svekrve kad spomenu svadbu.Niko je nista nije ni pitao oko toga, msm nismo ni pravili nista, al zato je ona na sred slave kod mojih pljusnula iz cista mira:
"Nemam ja nista, nemojte na mene racunati. Ako cete praviti, pravite sami."
Kuravela.![]()

ne tvoj jezik, već jezik svekrve
- - - - - - - - - -
ma znaš ti samo se zajebaješ