Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a na moje pitanje jel ja to treba da prodam bubreg zbog svadbe,ladno je rekla,pa vi pocnite da stedite:zcepanje::heart:

Koja carica :zcepanje:

Sad se setih moje svekrve kad spomenu svadbu.Niko je nista nije ni pitao oko toga, msm nismo ni pravili nista, al zato je ona na sred slave kod mojih pljusnula iz cista mira:
"Nemam ja nista, nemojte na mene racunati. Ako cete praviti, pravite sami."

Kuravela. :vudu:

Ouch, na sred slave.:roll:
OK je da kaze ako nema i nece da placa, ali diskretno.

Smorivoje ne seri.

Nije ok da neko bude raspala kučketina ni u jednom slučaju.

I nemoj da mi se kačiš više. Dosadan si. Ne zanimaš me ni ti. Ne zanimaju me tvoje slike. Ne zanima me tvoje mišljenje. Odjeb.

- - - - - - - - - -

Kako ljudi vole da trpaju nos tamo gde mu nije mesto, pa to nije normalno.

Eto smaraču imaš nešto zajedničko sa mojom svekrvom.

Gresis, ne trpam se u tvoje stvari vec komentarisem nesto sto si javno iznela.

Trpao bih se u tvoje stvari kada bih rekao da se neko udao za tebe zbog toga sto tvoji imaju pare ili tako nesto :roll:, ovako ne.

To sto si javno iznela prestaje da bude samo tvoje licno i ako ces pokazivati prljav ves pred narodom nemoj se cuditi sto ga vide.:kafa:

Ne znam sto si toliko negativna prema meni, ali nema problema, necu ti se vise obracati.

Poslednja izmena:
Akcenat je na onom "niko je ništa nije ni pitao" a ne na tome gde i pred kim je to rekla.

Isto tako i kod tebe, niko te ništa ne pita, čitaš ono što bi voleo da piše, sam sa sobom pričaš i ideš mi na *****.

Kada poželiš nekog sledeći put da utrpaš u te malograđanske spike, utrpaj mamu svoju.

E, sada smo kvit.

Ja tebe nisam trpao ni u kakvu malogradjanstinu?:dontunderstand:

Okej, pogresno sam razumeo tvoju percepciju i to je razlog da se izdrndavas po meni?:roll:

Niko me nista ne pita? Ono sto je javno napisano svi su slobodni da komentarisu? Gde je problem?

Nisam bio zlonemaran tako da ne vidim razlog tvojoj negativnosti.

Smaračica jedna, ovde, "ništa ne radimo, dolazimo subotama, mala mi plata" :dash: a upola da ima znanja i rada kao ja, ok poslovi nam totalno razliciti, ali se to valjda i ne da porediti, kao ni stručna sprema, Katastrofa!

realno, ima problem sa vratnom kicmom :))))

Ja bih savetovala odlazak lekaru, ako se to ponavlja, .. ja sam imala sl.simptome letos, a uz aritmiju i vrtoglavicu, dezorjentisanost , tako nesto, ..
Tek pre mesec dana dijagnoza varijacije krvnog pritiska od najvišeg do najnižeg, opasni skokovi :aaa:
I sve je uzrok, stres, nervoza i ..uopšte ovi naši načini života .

Nemam sad vremena da idem do lekara, i ja mislim da je cervikobrahijalni sindrom.
Probaću sa toplom kupkom i masažom, neprestano sam u nekoj frci zadnje dve nedelje i teglila sam tonu nekih stvari.
Ako ne prođe za par dana onda ću kod lekara, inače sam skroz ok, niš' mi drugo ne fali.

Nemam sad vremena da idem do lekara, i ja mislim da je cervikobrahijalni sindrom.
Probaću sa toplom kupkom i masažom, neprestano sam u nekoj frci zadnje dve nedelje i teglila sam tonu nekih stvari.
Ako ne prođe za par dana onda ću kod lekara, inače sam skroz ok, niš' mi drugo ne fali.

Onda je samo kičma, nevezano za ove moje simptome i to ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back