- Poruka
- 122.229
...el si bar pogodila jakoba...?![]()
umlacen i vezan u podrumu

mislis li da treba da im kazem da sam tukla "muza" s tostetom kad prijavljujem kvar

setih se mice kokoske sa oklagijom i muzem u korpi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...el si bar pogodila jakoba...?![]()

Da te poguramo malo *** ?Тотални мањак инспирације за било шта а понајмање за писање на форуму.
Једва и ово куцам.![]()

Si dobio vocku na zornjaka?polse jucasnjeg punog meseca u blizancima i de mi je sve u toku dana islo naopako, od ranog jutra krenuo zaokret![]()
Si dobio vocku na zornjaka?

pripretila mi snajka da moram da dodjem u sinagogu na njen koncert,tj njene skole i to u vreme mog treninga
a ja to ne zelim i ne volim![]()
al ona insistira i gleda me urokljivo
al zato me je sad zabavljala za ruckom pricajuci mi kakvu vencanicu hoce da joj kupim,sve u detalje.kaze obicaj je obicaj![]()

Samo ti nosi doručak u krevet.....![]()

a na moje pitanje jel ja to treba da prodam bubreg zbog svadbe,ladno je rekla,pa vi pocnite da stedite![]()

Od sutra već,nema dooručka!![]()
a na moje pitanje jel ja to treba da prodam bubreg zbog svadbe,ladno je rekla,pa vi pocnite da stedite![]()
Bas nema osecaja.
ima,al i ima i britak smisao za humor,sto meni lezi

Stipson u meni ne dozvoljava mi da imam smisao za humor kada je trosenje para u pitanju.![]()

od sutra ga i nema,kaznila sam ih da nema spavanja kod mene osim petkom i subotom.ko padne ispit,taj nema da se zeni
kod mene se zna red
ko uci,moze da se provodi

Al' zato imaju drugi stan.![]()

Ko bi rekao?