Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alo druze, ti si drugu godinu zaredom zaduzen za rukovodjenje poslom. Kako li je tek prosle godine to izgledalo - ne mogu da zamislim.

Ne umes da odgovoris konkretno, vec izdeklamujes po pet pasusa ispred i iza sustine - ne umes, niti zelis da zapamtis sta u stvari hoces - ocekujes da neko iz pasulja vidi sta radio i da iz toga izvuce bas ono sto si mislio (?), a nisi umeo da iskazes.

Da ne pricam da si trebao jos prosle godine da shvatis koji su ti resursi potrebni.

I najgore od svega je sto sam to vise puta sve ovo rekao i vise, ali ti to nisi shvatio, niti si u stanju da shvatis. Ne dao ti bog da ikada budes pod mojom odgovornoscu.

Bas danas da ne proverim desavanja na Sintagmi, i bas danas upadnem u mirne (sreca) demonstracije
i zbog toga zatvore metro i tramvaj
a bas danas sam se na stikle natakla i sipcila poprilicno ceo dan
ocu dumrem sad :sad2: mrtva sam.

izgubila sam drecavo zelenu kapu :rida:
tesko se nalaze tih drec boja
pre toga izgubim drec narandzastu
baksuz :roll:

pukla mi spoljna maska na novom tosteru....verovatno to ne spada u garanciju rece ce pao ti il sl ko te ebe....a nije, samo je pukla, kvrc dok sam zaklapala sendvic

Kolka gužva danas u onom raspalom Ušću, pa ono nije normalno. Poludela sam.

Nije bilo ni slobodnog parkinga unutra, ma šou. Naravno nisam ni našla ono što sam htela da kupim. :roll:

izgubila sam drecavo zelenu kapu :rida:
tesko se nalaze tih drec boja
pre toga izgubim drec narandzastu
baksuz :roll:

pukla mi spoljna maska na novom tosteru....verovatno to ne spada u garanciju rece ce pao ti il sl ko te ebe....a nije, samo je pukla, kvrc dok sam zaklapala sendvic

...ako je u garanciji zamenice, moraju, a nije toster nesto sto bas tako pada, da bi ti rekli nesto tako...i pozovi se na prava potrosaca....

...ako je u garanciji zamenice, moraju, a nije toster nesto sto bas tako pada, da bi ti rekli nesto tako...i pozovi se na prava potrosaca....

mozda probam al cisto sumnjam da bih uspela
prava potroaca kazu da mogu da se slikam ako nece da menja....nov zakon od proletos....stari je vise stitio nas......sad stiti prodavce
nije se pokvario, pukla spoljna maska u jednom cosku, jos radi
vrlo lako mogu da mi kazu da je moja krivica
plasticno gowno znala sam dz nece dugo al sam ocekivala barem u garanciji da zivi 2 god posto danasnji apsrati toliko zive

mozda probam al cisto sumnjam da bih uspela
prava potroaca kazu da mogu da se slikam ako nece da menja....nov zakon od proletos....stari je vise stitio nas......sad stiti prodavce
nije se pokvario, pukla spoljna maska u jednom cosku, jos radi
vrlo lako mogu da mi kazu da je moja krivica
plasticno gowno znala sam dz nece dugo al sam ocekivala barem u garanciji da zivi 2 god posto danasnji apsrati toliko zive

...el si bar pogodila jakoba...?:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back