Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ja sad popila dva loperamida,jedan klometol i jedan probiotik,pa da vidimo ko moze protiv mene:evil:

...ta dva lopreramida ce da te zacepe totalno..pa dok budu delovali neboj se...ali ne mozes stalno biti na njima...
...odlicni su...samo nekad kazu da je bolje "to" iz sebe izbaciti nego zaustaviti tim lekom...zato sam mislila da
je bolje da podjes kod lekara da se posavetujes...

...mozda je posalje da uradi nalaze, da koprokulturu....

...ja bi pre posla zbog toga nego neke prehlade, temperature ili tako neceg...
Dok stigne na red kod dr, tri puta će ozdraviti.
Mada, sad vidim da se sama narokala lekovima, tako da će onda možda ipak i morati da završi kod dr.
A za stomačni virus jedini lek je dijeta i mirovanje. Krkanje lekovima kod stomačnog virusa je samo dolivanje ulja na vatru.

Au Smoki, ti šamaraš lekove kako ti padnu pod ruku ili se konsultuješ sa komšinicom?
meni je gugl i otac i majka,a i komsinica
...ta dva lopreramida ce da te zacepe totalno..pa dok budu delovali neboj se...ali ne mozes stalno biti na njima...
...odlicni su...samo nekad kazu da je bolje "to" iz sebe izbaciti nego zaustaviti tim lekom...zato sam mislila da
je bolje da podjes kod lekara da se posavetujes...

to,nema da izlazi napolje :rotf:

- - - - - - - - - -

mora dijeta? :(

pa ono,dobijes bolove u stomaku,muka ti je,imas grceve,povraca ti se al ne mozes,proliv.a telo ti je kao da imas pravu gripu.svaki misic te boli,glava,ne mozes da stojis na nogama.
zakacilo je starijeg sina i muza i mene,sve po jedan dan
s tim sto mene razvlaci vec danima malaksalost,al sad mi se vratili i problemi sa stomakom.cujem da je to sad jako popularno po mom kvartu :lol:

pa ono,dobijes bolove u stomaku,muka ti je,imas grceve,povraca ti se al ne mozes,proliv.a telo ti je kao da imas pravu gripu.svaki misic te boli,glava,ne mozes da stojis na nogama.
zakacilo je starijeg sina i muza i mene,sve po jedan dan
s tim sto mene razvlaci vec danima malaksalost,al sad mi se vratili i problemi sa stomakom.cujem da je to sad jako popularno po mom kvartu :lol:

Samo cujes ili i osetis? :D

jevrejchich mali : ))
e sad kad to napises da nisi fashista antisemita.

- - - - - - - - - -

haha a jesam aaaaa

- - - - - - - - - -

e bas steta sto sam ovo ja : )

a mozd ai nije, mislim da ejste
je l jeste
?

steta je shto sam ja a da li ej ejvrejcic valjda ejste > ))
pa kao odlican koktelcic bas da ti je zhao sto si tunjica
da nadjem jos pesama

ai ne valja to je bash bog tamo

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back