Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam se tome cudio, ali jos u moje vreme upisivanja, znaci pre 11 godina, jos tada su cesto oni medju najboljima odlucivali da upisu privatne i ni to mi tada nije bilo jasno, ali sada kada sa ove tacke pogledam itekako ima smisla, jer faks te nicemu specijalnom ne nauci, a sve se stice kroz praksu i iskustvo.

Master uvek mogu da odrade na drzavnom i to im se posle racuna kao drzavni. Jesam protiv privatnih i ne bih mogao tamo da studiram, ali sam i generalno protiv nasih fakulteta u celini.
Znaci inostranstvo.:)

Ma ova bi i nacrtanu ovcu izgubila, problem je što je debilna svakako pa umesto da je unormale još joj i povlađuju.
Nije problem u faxu nego u ličnosti :neutral:

Ali da, i ja podržavam odlazak na studije u inostranstvo, svakako.

Nisu. Zapravo nisu smeli da pišaju kod mene. Apsolutno me nije zanimalo koliko su piva popili. Mačka je kul, još se navikava na novu frizuru..:D

Predlažem da uvedeš restrikcje za vodu. Zamisli kako piči brojač na vodomeru.:sad2: Koliko su puta povukli vodu iz vodokotlića?

Lepo im reci - povlačite vodu tek posle trećeg pišanja.

Predlažem da uvedeš restrikcje za vodu. Zamisli kako piči brojač na vodomeru.:sad2: Koliko su puta povukli vodu iz vodokotlića?

Lepo im reci - povlačite vodu tek posle trećeg pišanja.

Nema pišanja. Muškarci više ne pišaju kod mene u stanu. To je novo pravilo. Tako da me ne zanima šta, gde i kako povlače, jer kod mene više povlačenja ničega nema!:D

Jednom sam, dokona, kada sam bila preko okeana, naterala muza da me osisa na keca i on se slozio.
Posle sam nosila raznobojne bandane, a posle kada mi je to dosadilo kupila dve perike.
Naravno, ostavila sam ih tamo, glupaca.
Ovde sam se sisala dva puta sama... nisam imala velike makaze nego te male za nokte.
Naravno da sam napravila sra_je, ali dok sam to radila osecala sam se bajno... ali kada je prestao da me puca adrenalin i kada sam videla na sta mi je kosa licila posle... bila sam ocajna.
Ali, trazila sam neku promenu, bilo sta i zato sam posegnula za makazicama i to odradila sama.
Meni je okidac bio to sto nisam imala novca za frizera.
A i kad sam odlazila kod frizera (kada sam bolje zivela), nije to uvek bilo onako kako sam zelela, ako me razumete...
Jer ne znaju svi frizeri da sisaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back