Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...podrzavam...kad bi svi platili sve kazne manje bi bilo saobracajki...

Verovatno, ali nije samo to.

Gledam kako se ljudi odnose ovako - tako se ponasaju i u saobracaju.

Meni licno je najpotresnije kada vidim starine kako prelaze ulicu, na opasnim mestima - vidi se da im je dosta svega i da ih vise nije briga. E to je, po meni, slika tragike nase svakodnevnice.

Verovatno, ali nije samo to.

Gledam kako se ljudi odnose ovako - tako se ponasaju i u saobracaju.

Meni licno je najpotresnije kada vidim starine kako prelaze ulicu, na opasnim mestima - vidi se da im je dosta svega i da ih vise nije briga. E to je, po meni, slika tragike nase svakodnevnice.

...e jeste..videla i strasno je...:(

...sad me podseti danas, situracija...starica jedno 70 godina, ono na njoj nekad pristojno izledalo, sad sve vec propalo, vuce kolica za pijacu...stade pored kante za otpatke,
izvadi jednu limenku iz nje...(pre toga se malo okrenula oko sebe da vidi posmatra li je neko)...ond brzo tu linemku ubaci u kolica i nastavlja dalje...tacno mi je doslo da
placem...
...juce jedna druga starica prodaje svoju bundu za 3000 dinara....pritom je budna od nerca koja vredi bar 10x toliko..:dash::sad2:

hebem ti recept za tortu u kome nije receno da fil prvo mora da se ohladi,pa tek onda da se filuju kore:pms:
i hebem ti sve one koji kazu,pa normalno ,valjda znas:vudu:
i jos,hebem ti onog ko je smislio da u u fil u koji idu milke,peceni lesnici i 15 zumanaca,treba da se stavi i 200g keksa.da ti hebem keks,da mi upropasti ukus torte:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back