Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umorna sam od laganja sebe da šminkom, štiklama i besmisleno skupom haljinom mogu da slažem druge. Da sam uspešno osamostaljena mlada žena. Kada sam samo klinka koja jedino još mleko nije na rate kupila.

Umorna sam od laganja sebe da šminkom, štiklama i besmisleno skupom haljinom mogu da slažem druge. Da sam uspešno osamostaljena mlada žena. Kada sam samo klinka koja jedino još mleko nije na rate kupila.

Drugi te i ne primecuju,ne brini se.Budi to sto jesi :cmok2: .

------------------------------------

Postao je polu-poznat i digao nos.
Nece da mu se javi kada je u drustvu,kulira ga kao da je "vise bice" .
Poljubice patos kad-tad jer takvo ponasanje ne izadje na dobro pogotovo kada je umisljen do bola i zaboravlja one koji su bili uz njega i kad nije bio ni p od poznatog.
Zao mi je sto ovaj pati jer ga do jucerasnji drug tako kulovski hm.

Bacim pogled na fb relativno cesto i stvarno je jadno koliko se neki ljudi trude i bore da drze paznju tzv prijatelja.
Ako treba da se blamiraju, nema problema...
Prosipanje mudrosti na sve moguce teme, slike svega i svacega,trgovina lajkovma...
A za neke od njih bi (da ih ne upoznah i na fb) mogla da tvrdim da su ljudi koji imaju dovoljno samopouzdanja, koji imaju neke kvalitetne sadrzaje u svojim zivotima, koji se ne blamiraju lako.

Ne zameram, svi smo ljudi i gresimo i blamiramo se kako ko stigne, dakle, ne zameram, samo se cudim, i zao mi je...

Apoteka. Stalno je guzva, jedan red, vise saltera. Osoblje ljubazno i predusretljivo - ide to, samo treba imati malo strpljenja.

Mlada trudnica, sa ne mnogo izrazenim stomakom ne zeli preko reda. Znaci ide to.

U neko doba, kada je jedan od cekaca krenuo prema salteru, prolece mlada mama sa kolicima i sve detetom, nista da pita, da nazdravi dobro vece - pravo na salter, preko svih u redu. Niko ne negoduje - boze - majka s detetom je u pitanju.

Elem, polako, gegajuci se - dolazi davalac genetskog materijala, u trenerci, puca od snage. Oboma ne pada na pamet, da mozda on ceka red, a da ona polako ide niz ulicu i da ispostuju starine u redu, koje disciplinovano cekaju svoj red i isto tako nemo posmatraju sta sve moze ova zemlja da iznedri.

--------------
Bezobraluk je toliko narastao, da ce postati kao i rasirena nam korupcija: do besmisla, gde cemo ga sve sresti.

Apoteka. Stalno je guzva, jedan red, vise saltera. Osoblje ljubazno i predusretljivo - ide to, samo treba imati malo strpljenja.

Mlada trudnica, sa ne mnogo izrazenim stomakom ne zeli preko reda. Znaci ide to.

U neko doba, kada je jedan od cekaca krenuo prema salteru, prolece mlada mama sa kolicima i sve detetom, nista da pita, da nazdravi dobro vece - pravo na salter, preko svih u redu. Niko ne negoduje - boze - majka s detetom je u pitanju.

Elem, polako, gegajuci se - dolazi davalac genetskog materijala, u trenerci, puca od snage. Oboma ne pada na pamet, da mozda on ceka red, a da ona polako ide niz ulicu i da ispostuju starine u redu, koje disciplinovano cekaju svoj red i isto tako nemo posmatraju sta sve moze ova zemlja da iznedri.

--------------
Bezobraluk je toliko narastao, da ce postati kao i rasirena nam korupcija: do besmisla, gde cemo ga sve sresti.

Tako neki dan u banci ulazi mama sa djevojcicom i cuvar je sprovede naprijed da ne ceka. Medjutim mala citavo vrijeme zove tatu i trci na vrata jer on naravno ceka napolju dok oni zavrse.

Tako neki dan u banci ulazi mama sa djevojcicom i cuvar je sprovede naprijed da ne ceka. Medjutim mala citavo vrijeme zove tatu i trci na vrata jer on naravno ceka napolju dok oni zavrse.

Ja samo ne razumem da li se ljudi prave blesavi ili nisu u stanju da pretpostave da mozda neko u redu ima nekoga ko ih ceka kod kuce (malo dete, nemocni, bolesni) i da nemaju vremena, ali da disciplinovano cekaju svoj red.

Ja samo ne razumem da li se ljudi prave blesavi ili nisu u stanju da pretpostave da mozda neko u redu ima nekoga ko ih ceka kod kuce (malo dete, nemocni, bolesni) i da nemaju vremena, ali da disciplinovano cekaju svoj red.

Ја не допуштам улетачима да ме претекну. Можеш да дубиш на глави, нећеш проћи.

Ја не допуштам улетачима да ме претекну. Можеш да дубиш на глави, нећеш проћи.

Opcija je da racunaju da ce bezobrazluk da im prodje, sto je ocitiji... Ili je druga opcija da su tako vaspitani, pa da i ne vide nista lose i nekorektno u tome.

Jednom prilikom sam u vodenom svetu u guzvi video oca koji vuce svoje dete i ide preko svih i reda i ljudi i dece... Strasno. Takva bukovina moze samo da napravi i vaspita samo jos goreg od sebe...

Ide covek putem, slusalice u usima, ja u autu, uzak put, ne mogu da ga obidjem, svirnem, sta cu, kad me vec ne cuje
kako je poskocio, pomislila sam da ce mi na haubi zavrsiti :roll: i gleda me u stilu: sta je?
:roll: Sta sta je, mrdni se, da te ne bi oplakivali posle...

Danas lik izlece iz ulicice, kako sam zakocila, sreca moja... ne mogu da skrenem jer cu tockom u rupu sa strane upasti
on me gleda belo :roll:
Je l su svi malo skrenuli, sta se desava?
Nije jos pun mesec.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back