- Poruka
- 50.386
Umorna sam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Umorna sam od laganja sebe da šminkom, štiklama i besmisleno skupom haljinom mogu da slažem druge. Da sam uspešno osamostaljena mlada žena. Kada sam samo klinka koja jedino još mleko nije na rate kupila.

Umorna sam od laganja sebe da šminkom, štiklama i besmisleno skupom haljinom mogu da slažem druge. Da sam uspešno osamostaljena mlada žena. Kada sam samo klinka koja jedino još mleko nije na rate kupila.
.
Probudio me muz kad je dosao iz 3. smene da pocistim za mackama.
A pred spavanje sam im promenila posip.![]()
i sta si ti uradila?Apoteka. Stalno je guzva, jedan red, vise saltera. Osoblje ljubazno i predusretljivo - ide to, samo treba imati malo strpljenja.
Mlada trudnica, sa ne mnogo izrazenim stomakom ne zeli preko reda. Znaci ide to.
U neko doba, kada je jedan od cekaca krenuo prema salteru, prolece mlada mama sa kolicima i sve detetom, nista da pita, da nazdravi dobro vece - pravo na salter, preko svih u redu. Niko ne negoduje - boze - majka s detetom je u pitanju.
Elem, polako, gegajuci se - dolazi davalac genetskog materijala, u trenerci, puca od snage. Oboma ne pada na pamet, da mozda on ceka red, a da ona polako ide niz ulicu i da ispostuju starine u redu, koje disciplinovano cekaju svoj red i isto tako nemo posmatraju sta sve moze ova zemlja da iznedri.
--------------
Bezobraluk je toliko narastao, da ce postati kao i rasirena nam korupcija: do besmisla, gde cemo ga sve sresti.
Tako neki dan u banci ulazi mama sa djevojcicom i cuvar je sprovede naprijed da ne ceka. Medjutim mala citavo vrijeme zove tatu i trci na vrata jer on naravno ceka napolju dok oni zavrse.
Ja samo ne razumem da li se ljudi prave blesavi ili nisu u stanju da pretpostave da mozda neko u redu ima nekoga ko ih ceka kod kuce (malo dete, nemocni, bolesni) i da nemaju vremena, ali da disciplinovano cekaju svoj red.
Ја не допуштам улетачима да ме претекну. Можеш да дубиш на глави, нећеш проћи.