Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što me nerviraju ljudi koji na fejsu počnu da komentarišu svaku moguću od 75 j.bnih fotki dodatih u nečiji album.
Aman čoveče, saberi se.

aman zeno ne plasiraj tvoje fizicke atribute. civilizuj s e i bice ok...

boze svasta od ovih zena mosh prostias ovde.

inace zene na fejsu su obichne prostitutke,, abjuzerke, chak se i gole slikaju pored bebe kojem su oca oduzeli

Poslednja izmena:
aman zeno ne plasiraj tvoje fizicke atribute. civilizuj s e i bice ok...

boze svasta od ovih zena mosh prostias ovde.

inace zene na fejsu su obichne prostitutke,, abjuzerke, chak se i gole slikaju pored bebe kojem su oca oduzeli[/QUOTE]

ajde sto se slikaju one gole, nego sto pored smeste i svalera i glume srecnu porodicu
a detetu otac ziv i zdrav
znaci bljak :bljak:

- - - - - - - - - -

joj usracu ce sutra pa onda opet bek tu rieliti :))))))))

znaci analana bulimija :malav:

Prvi put, života mi. Meni brat celog života govori da sam debela, nikad mi nije rekao da sam balvan ili trupac.

Мени не могу да кажу да сам дебела јер нисам. Али морају да ме боцну, то нам је породична традиција. Свако сваког, све по списку.

Тата је зли пензионер, мама је шишмиш.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne mogu da verujem da sam upravo popila pivo podstaknuta time sto je neko na forumu pomenuo pivo (a u nasoj kuci niko ne pije nista od alkohola, mm bi se zaprepastio da je budan i da me video):eek:

Došlo vreme da odnesem u poresku ono što su odlučili da zaplene od robe. Prošlo i tih 45 dana kada sam trebala da ispunim njihove nerealne uslove. Malo je glupo što i oni i ja znamo da se igramo dečijih igara, da će dobiti neupotrebljive stvari, i da ću ja i dalje nastaviti da radim kao i do sad...
Takva nam država...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back