Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...tesko nama sa nama:besna::sad2:
...ne treba nama niko sa strane da nas unisti, kod nas "rastu ludaci", iza svakog drugog coska, a da ni ne znamo ko su i odakle nam vrebaju
decu.....bem ti drzavu, bem ti sve...
...skot ce da dobije 40 godina, a to ce da se razvlaci dok se ne dokaze jedno 2-3 godine..onda ce da se zali, pa ce i ta zalba dok dodje do suda
da stoji u fioci bar pola godine...pa dok sud odluci sta ce i dal' ce jos toliko...pa onda obicno ide sve ispocetka i tako moze nekoliko puta, do
pavosnaznosti presude i prestanka prava na zlabu proci ce bar 5 godina..a do tad ce on da sedi u zatvoru o trosku drzave...jos ce mama da mu
donosi hranu i odecu da ima da se presvalaci i jede sta voli, da upalti parice pa da moze da kupi cigare i cokolade i sokice..da slusa muziku, da
se druzi...jer budala svud nadje srodnu budalu....mada ovakvi kao on prodju grozno u zatovrima, pa se nadam da ce mu zatvorenici koji kakvi god
bili, i zbog cega god sedeli tamo "najvise vole" te monstrume pa se na njima uz precutni amin strazara izivljavaju do besvesti...u tom i takvom
slucaju bolje mu je da se ubije odma...stoka ne znam koja bi kletva bila adekvatna za takvog zlotvora...ni znam li takvu uopste...samo znam da
bi volela da se takav vise nikad nigde i nikom ne rodi...:sad2::besna:

Pa i to sto kazes, Pivo.

Nemoj da podlegnes opstem ludilu, koje tu vlada (mada verujem da nije lako). Meni reakcija vecine deluje kao neka vrsta potrebe da se ograde, da njih slucajno niko ne bi bacio u kos sa ludacima, manijacima itd. Zabrinjavajuce u svakom slucaju.
Ta potreba da na osnovu clanka u pisljivom Blicu, Kuriru itd. zovu na linc (iako nikakvi detalji nisu poznati)...jebbote.... koliko su ljudi tu u k*rcu. :eek:

Elem...s´tim sto sam manje-vise kao direktan ucesnik jedne medijske hajke prosao kroz jedan haos, veoma dobro znam o cemu pricam. I kada je sve proslo, reakcije ovih bezgresnih, koji su bacali kamenje, su se kretale izmedju "pa dobro, tako su pisale novine" do "ne znam brate vise sta sam pisao tada, izvini jebbiga".

Poganijeg naroda od Srba nema. To je 100% sigurno. Pogledajte jos jednom kartu koju sam postavio. Crveno oznacene zemlje su zemlje sa smrtnom kaznom. Osim SAD sve same zemlje zaostale 500 godina za normalnim svetom. Lepo sto su vam idoli Dzibuti, Afganistan i ostale zemlje gde se ljudi kamenuju, lincuju, vesaju i pale... gde se sa ponosom pozira sa odsecenom glavom nekog coveka u svojim rukama.

Bice od vas nesto...dobri ljudi.

Nemoj da podlegnes opstem ludilu, koje tu vlada (mada verujem da nije lako). Meni reakcija vecine deluje kao neka vrsta potrebe da se ograde, da njih slucajno niko ne bi bacio u kos sa ludacima, manijacima itd. Zabrinjavajuce u svakom slucaju.
Ta potreba da na osnovu clanka u pisljivom Blicu, Kuriru itd. zovu na linc (iako nikakvi detalji nisu poznati)...jebbote.... koliko su ljudi tu u k*rcu. :eek:

Elem...s´tim sto sam manje-vise kao direktan ucesnik jedne medijske hajke prosao kroz jedan haos, veoma dobro znam o cemu pricam. I kada je sve proslo, reakcije ovih bezgresnih, koji su bacali kamenje, su se kretale izmedju "pa dobro, tako su pisale novine" do "ne znam brate vise sta sam pisao tada, izvini jebbiga".

Poganijeg naroda od Srba nema. To je 100% sigurno. Pogledajte jos jednom kartu koju sam postavio. Crveno oznacene zemlje su zemlje sa smrtnom kaznom. Osim SAD sve same zemlje zaostale 500 godina za normalnim svetom. Lepo sto su vam idoli Dzibuti, Afganistan i ostale zemlje gde se ljudi kamenuju, lincuju, vesaju i pale... gde se sa ponosom pozira sa odsecenom glavom nekog coveka u svojim rukama.

Bice od vas nesto...dobri ljudi.

Eh, nekada bi za samokritiku dobio orden. :mrgreen:

Smisao kazne je višeznačan. Rehabilitacija je samo jedan. Drugi je preventivni, u smislu primera potencijalnim prestupnicima. Treći je bezbednosni - ukloniti opasnu osobu iz društva.
Kazna je socijalna institucija sa racionalnom svrhom, zato svrha kazne nije osveta.
Problem sa smrtnom kaznom je što je ona definitivna i ako sistem napravi grešku - nema nazad.
Tvrditi da se neko ''zalaže za monstrume'' zato jer je protivan smrtnoj kazni je i ograničeno i bezobrazno, oba u najnižem tabloidnom maniru.
A za ubice deteta tražiti da ostanu u životu je šta? Slobodoumno? Imajmo razumevanja za psihopate?
Stvarno se ceo svet izopačio. Nema nama spasa, samo kataklizma da nas počisti pa sve ispočetka.

baš nije dugo kiša padala...:fdlan:

- - - - - - - - - -

A za ubice deteta tražiti da ostanu u životu je šta? Slobodoumno? Imajmo razumevanja za psihopate?
Stvarno se ceo svet izopačio. Nema nama spasa, samo kataklizma da nas počisti pa sve ispočetka.

kazna koja ih čeka u zatvoru je mnogo bolnija i užasnija nego smrt...:zper:
čula sam iz prve ruke šta im rade...

baš nije dugo kiša padala...:fdlan:

- - - - - - - - - -

kazna koja ih čeka u zatvoru je mnogo bolnija i užasnija nego smrt...:zper:
čula sam iz prve ruke šta im rade...
I ja sam čula danas pa sam se smirila. Ipak ima pravde, ali kosmičke kad smo mi otišli po onoj stvari kao vrsta.
Sami ćemo sebe uništiti, ali bolje i to pa da bar planeta ostane za neka naredna, nadam se bolja pokoljenja. :(

Taj ce po dolasku u zatvor ubrzo da izvsi samoubistvo ili ce da okonca od neke "bolesti" u onim spec jedinicama gde cuvaju te osudjenike dok traje sudjenje, u svakom slucaju je gotov, sto je i zasluzio :D

Taj ce po dolasku u zatvor ubrzo da izvsi samoubistvo ili ce da okonca od neke "bolesti" u onim spec jedinicama gde cuvaju te osudjenike dok traje sudjenje, u svakom slucaju je gotov, sto je i zasluzio :D
Neće, nego će završiti kao onaj bolesnik što je silovao dete od 3 godine. Prepustiće ga ostalim zatvorenicima, a na umrlici će pisati da je umro od srčanog udara.

ček sad, jeste za smrtnu kaznu ili niste :think: ovo što ste nabrojali mi liči na smrtnu kaznu, jer on umire ( mada se to nikad neće desiti u našem zatvoru naravno)

Nisam za smrtnu kaznu jer nije fer prema coveku ili ljudima koji bi bili egzekutori, ne bi mogli mirno da spavaju iako bi monstruma poslali tamo gde mu je i mesto, u pakao

- - - - - - - - - -

Ja ne bih mogla da "povucem obarac", za vas ne znam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back