Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neće, nego će završiti kao onaj bolesnik što je silovao dete od 3 godine. Prepustiće ga ostalim zatvorenicima, a na umrlici će pisati da je umro od srčanog udara.

dežurni okrenu glavu ili nabiju slušalice na uši...
meni je bilo strašno kada nam je to pričala žena koja radi sa žrtvama nasilja...
a bila je često i u zatvorima...radi na procesuiranju silovatelja...
ona je imala tako neki zadovoljan osmeh na licu zbog toga što im se tako dešava da sam se ja zapitala da li je ona dobro kad tako nešto odobrava...a ovamo propagira toleranciju prema svim nacijama,bla bla...
i onda nam je objasnila,kroz osmeh da počinioci silovanja u porodici dobiju tri do pet godina robije i da je ovo,kako kaže,na neki način satisfakcija zbog lošeg zakona u državi...

dežurni okrenu glavu ili nabiju slušalice na uši...
meni je bilo strašno kada nam je to pričala žena koja radi sa žrtvama nasilja...
a bila je često i u zatvorima...radi na procesuiranju silovatelja...
ona je imala tako neki zadovoljan osmeh na licu zbog toga što im se tako dešava da sam se ja zapitala da li je ona dobro kad tako nešto odobrava...a ovamo propagira toleranciju prema svim nacijama,bla bla...
i onda nam je objasnila,kroz osmeh da počinioci silovanja u porodici dobiju tri do pet godina robije i da je ovo,kako kaže,na neki način satisfakcija zbog lošeg zakona u državi...

to ti neka skrivena sadistkinja, koja mnogo laže ;)

btw
http://www.svet.rs/hronika/skandalozno-surovom-ubici-deteta-usvojena-zalba-sud-placa-hiljadu-evra

ima čovek da se obogati

baš nije dugo kiša padala...:fdlan:

- - - - - - - - - -

kazna koja ih čeka u zatvoru je mnogo bolnija i užasnija nego smrt...:zper:
čula sam iz prve ruke šta im rade...

Dobro si cula.
Desava se cesto da takvi monstrumi dozive brzo neki nesrecan slucaj, padnu sa kreveta ili polome vrat, padnu na noz slucajno jedno 15 puta, dobiju infarkt...
Naslusala sam se takvih prica od prijateljice ciji je suprug strazar u zatvoru.
Ali to nece vratiti Tijanu.

- - - - - - - - - -

realno roditelji ove nesrecne devojcice su najveci krivci

Objasnite to sto ste napisali, ako Vam nije tesko, posto se nismo susretali na ovom forumu.
Zanima me Vase misljenje.

Al mene najvise zanima kako se od price o belom roblju doslo do ovog raspleta, sta to kriju od nas ?

Sve u interesu istrage. I ja mislim da ima dosta nerazjasnjenih detalja.
Ne verujem da ce javnost biti obavestena o tome.
Bice tri dana u medijima udarna vest i velika vecina ce zaboraviti na tragediju, osim onih sto ostadose bez Tijane.

Dobro si cula.
Desava se cesto da takvi monstrumi dozive brzo neki nesrecan slucaj, padnu sa kreveta ili polome vrat, padnu na noz slucajno jedno 15 puta, dobiju infarkt...
Naslusala sam se takvih prica od prijateljice ciji je suprug strazar u zatvoru.
Ali to nece vratiti Tijanu.

- - - - - - - - - -

Objasnite to sto ste napisali, ako Vam nije tesko, posto se nismo susretali na ovom forumu.
Zanima me Vase misljenje.

pa ako se klinka od 15god nasla sama u pola noci u nekoj nedodjiji,

velika je verovatnoca da se nasla na pogresnom mestu u pogresno vreme,

citao sam malo ovde i mislim da je to neko i napisao,

a realno za to su najodgovorniji njeni roditelji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back