Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idi Mina... :lol: :zag:

Prisutna kada se desio zlocin.

Јој, људи, стварно не могу ово више да читам.

Данима причамо само о томе, размишљамо само о томе, слушамо само о томе.

Почињем да тонем.

Али, волим и ја тебе :heart:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486333/Otac-Tijane-Juric-Neki-mediji-su-nas-ucenjivali

Prvo ovo za ove ciganske medije, koje treba zatvoriti ako je stvarno bilo tako

Drugo, meni ovaj čovek deluje mnogo smireno, ja bih bio van sebe kad bih izgubio dete, pomišljao bih na samoubistvo, a on iz dana u dan daje izjave za novine, ko da je izgubio džak krompira

nikada ne znas kako ces da reagujes. neko bi pomisljao na samoubistvo, a neko bi se fixirao na pocinioca i trazio krv.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486333/Otac-Tijane-Juric-Neki-mediji-su-nas-ucenjivali

Prvo ovo za ove ciganske medije, koje treba zatvoriti ako je stvarno bilo tako

Drugo, meni ovaj čovek deluje mnogo smireno, ja bih bio van sebe kad bih izgubio dete, pomišljao bih na samoubistvo, a on iz dana u dan daje izjave za novine, ko da je izgubio džak krompira

Covek je verovatno pod jakim sedativima.
On verovatno nema pojma ni sta prica.
U takvim slucajevima prvo ide neverica da se to zaista dogodilo, pa udarac da se zaista dogodilo, a onda sledi bes i gnev.

mozda traze pravdu, jer ne mogu i nece krvnu osvetu direktno da izvrse.

- - - - - - - - - -

meni pada na pamet da jedino sto bih u takvom slucaju zelela jeste da mu satrem i seme i pleme. znaci ne samo njega, nego celu njegovu porodicu.

- - - - - - - - - -

ne moze to da mu vrati cerku iz mrtvih, ali da njegovi prozive isti ili visestruki bol.

svi gledamo iz svog ugla. kod mene sok brzo prerastu u bes, meri se nekada minutima.
medjutim, napisah i na psihologiji, koliko god tragicna bila smrt ove devojke, novinari ovo koriste da odvuku paznju naroda od njihovih licnih problema i onoga sto nam zakuvavaju politicari. oni zrtvu ponovo ubijaju, u sustini. toliko ljudi bude ubijeno, nestanu, mladih ljudi i muskaraca, ali se ne dize tolika frka. ova devojka im je legla ko kec na 11. zna se da ce ljudi najzesce da reaguju na decu i devojke tog uzrasta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back