Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa u tome i jeste problem...sto meni sva histerija, trpanje rodbine i kolektivno zagledanje picqe/oziljka od carskog itd nije normalno ali sto izgleda gomila ljudi to VOLI da radi :eek: ja i generalno sta god da radim volim to da radim u miru i tisini i stvarno me uznemirava i potresa svako prekomerno trtljanje, pitanja, davezi i ostalo...ne podnosim ni histeriju oko rodnendana, svadbe, krstenja ovoga onoga a ne to..ako budem imala decu,tacno sebe i vidim kako krijem trudnocu dok ne bude ocigledno da sam porasla ko kit....ljudi treba jenostavno da zacepe i malo vise se bave sobom a manje drugima. meni bre to neukusno kad tako krenu svi zajedno da torocu o privatnim stvarima, ne iz potrebe (tipa majka po prvi put trazi savete, to je normalno) nego iz cistog zadovoljstva...idi begaj :eek:

Nek´ se jebbu svi...isti smo.... s´tim sto ih ja otvoreno bez pardona oteram u pi*ku materinu. :mrgreen:

Narucis pesmu...sve ih bude blam, proglase te drogerasem, pokupe se i cao... :lol:

pa nisam ja tebi objasnjavala zasto ti nisi spavala,vec zasto ja nisam spavala:mrgreen:

pa reko da probam da uporedim...:hahaha:

a ustala jutros u pola 9...i koza jedna, umesto da sad idem da spavam,ja blejim...:dash:
a sutra baš imam dosta obaveza i opet ću morati da ustanem oko 8...
nabavka,kuvanje.spremanje torte, pisanj nekih priprema i izveštaja,trening i uvežbavanje za kontrolu iz BG u petak....:fdlan:

kapiram da su se ovi iz rhmz-a upiskili od srece, cele nedelje najavljuju kisu sa nevremenom, sad ce samo sto nije, i napokon posle tri dana neuspele najave im je stigla oluja :lol:
a najavili neki ciklon strave i uzasa, dali mu i ime, ide na kg...ono padalo malo vise od sata, sevalo klasicno i grmelo, i gotovo....ni armagedoni nisu sto su nekad bili :aha:

Досади више ова киша и Богу и народу. :evil:

jao sto je dosadila kisa, nego ja malopre odem da zalijem simsir na terasi..unesem lepo kanttu za zalivanje cveca u tus kabinu, otvorim slavinu i istusiram se obucena :rida:

- - - - - - - - - -

kapiram da su se ovi iz rhmz-a upiskili od srece, cele nedelje najavljuju kisu sa nevremenom, sad ce samo sto nije, i napokon posle tri dana neuspele najave im je stigla oluja :lol:
a najavili neki ciklon strave i uzasa, dali mu i ime, ide na kg...ono padalo malo vise od sata, sevalo klasicno i grmelo, i gotovo....ni armagedoni nisu sto su nekad bili :aha:[/QUOTE

pa to kod nas, a loznici ebalo kevu..poplavilo ih nacisto :(

Da , sinoc mi grom udario u kucu , tj. u kucu ispred kuce (poslovni prostor ) , ali imam gromobran koji je to privukao sve , ne smem da zamislim sta bi bilo da nisam imao gromobran . Odmah izbila sklopka itd, kao lajt sou je izgledalo , a sto je tek puklo naopako :D

E i meni je nesto u tom smislu your oldest uncle ili tako nesto. Nemam pojma kako da ga zaobidjem jos su me sinoc banovali na 12 sati.

А шта ако лупиш неко име и они ти кажу - није тачно.

Значи ли то да нас озбиљно прате :sad2:

Чак нам знају неколико колена уназад.

Aman, mina, ne tripuj. Verifikacija ide tako da ti odgovoris na neko pitanje, koje si sam izabrao prilikom registracije i na koje si onomad dao odgovor.

A inace: prate nas, toga samo jos budale nisu svesne. Normalno da prate. Sta radis, sta kupujes, gde ides itd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back