Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne znam otkud potreba da se zabada nos u svaciji post ovde
ali to je konstantno
neko nesto napise iskuka iz njemu znanih razloga i uvek se nadje neka mudrica koja ce sada jednim postom da resi sve probleme onog drugog :roll:
mislim sta se desilo sa ne zabadanjem nosa u tudj zivot, ajde malo se kultivisite, nije vasa stvar da neciji intimu ovde secirate na dve strane

ukratko sjasite
mislim i na ovo sad sto tupite vec dve strane forumaske mudrice, mislim i na sve prosle i buduce mirodjije :roll:

- - - - - - - - - -

ja se ne secam da je u uvodnom postu teme igde pominjano da je tema za zezanje :aha:

Dobro...jesi bre ljutica.
Bas ste nesto drcni.Nemoze covek ni neki iskren savet da ponudi.
A posteno i jesam budala sto pokusavam bilo sta.Tako je uvek i bilo.
Posto je tema iskljucivo za kuknjavu,da se ukljucim:
Joj kisa,munje,gromovi,oblaci,grmljavina,harp,klima,ode sve u *u***,smak sveta,apokalipsa... :aaa:

....Laki malo si neUrozan, m?

- - - - - - - - - -

...:lol:

ako nisi shvatila sta sam htela da kazem onda nema ni veze, dzaba sve da pisem ponovo :lol:

tema: opet kisa, i sutra ce, i kad god ja putujem pada jjbena kisurina, i najavili su cele sledece nedelje, bas kad treba da obavljam sve sto treba da obavljam, bice zanimljivo sve to po kisurini :dash:

ako nisi shvatila sta sam htela da kazem onda nema ni veze, dzaba sve da pisem ponovo :lol:

tema: opet kisa, i sutra ce, i kad god ja putujem pada jjbena kisurina, i najavili su cele sledece nedelje, bas kad treba da obavljam sve sto treba da obavljam, bice zanimljivo sve to po kisurini :dash:

..ma jel vidis kako si se nasmejala....to je poenta svega, smej se bre...ja sam stalno tako bila nesto nadzak,
a onda sam odlucila da vise necu..
...sta ti vredi da se nerviras zbog kise...da promenis ne mozes, obuj svoje zelene gumenjake i sljapci boli te uvce...:D

super sad sam jos i nadzak

pa nosi ti elektonske uredjaje po kisi sa osmehom na licu pa kad nece da se upale zbog toga sto su pokisli ti sa osmehom na licu idi kupi nov zamrzivac recimo, daj 300e sa osmehom na licu
mani me tih fora"sve sa osmehom" kad dobro znamo da nisi od tih ovde, nego ti je trenutno sve do kosova ravno, od septembra dici ces i ti sator ovde pa cu ti i ja tako pisati ma afro sa osmehom na licu bre sve...prc
trebalo je kad ti je cupavica bila pod plikovima da ti napisem afro samo sve to sa osmehom....nisam...ajmo malo postovanja za tudje muke

koj moj i ja pisem uopste na ovoj temi nije mi jasno, jer njena prava funkcija ne moze da opstane

super sad sam jos i nadzak

pa nosi ti elektonske uredjaje po kisi sa osmehom na licu pa kad nece da se upale zbog toga sto su pokisli ti sa osmehom na licu idi kupi nov zamrzivac recimo, daj 300e sa osmehom na licu
mani me tih fora"sve sa osmehom" kad dobro znamo da nisi od tih ovde, nego ti je trenutno sve do kosova ravno, od septembra dici ces i ti sator ovde pa cu ti i ja tako pisati ma afro sa osmehom na licu bre sve...prc
trebalo je kad ti je cupavica bila pod plikovima da ti napisem afro samo sve to sa osmehom....nisam...ajmo malo postovanja za tudje muke

koj moj i ja pisem uopste na ovoj temi nije mi jasno, jer njena prava funkcija ne moze da opstane

...auuuuuuuu bre Metlo:eek:
...bas si me iznenadila skroz...
...ajd sve te razumem, samo mi nisi jasna da poredis nosenje stvari sa zdravljem deteta, malo preterano al dobro neka ti bude...
....ne bih dalje nista komentarisala...

tako je, ne treba nista da komentarises to pokuavam i da ti kazem
ne poredim ja dete i zamrzivac, ja pisem o zabadanju i nipodastavanju bilo cijeg problema ovde na temi
dal je to polomnjen nadogradjen nokat ili detetova prehlada nije bitno zna se poenta teme, ili se ne zna izgleda
to sto ces ti meni da napises opusteno metlo osmeh na lice i sve resava je nepostovanje mene i mog iznesenog problema
jer ja tebi nisam nikada takve glupe fraze pisala, ili ti nisam nista pisala ili sam se iskreno saosecala sa tvojom mukom kroz neki post
ovo sto si ti meni rekla je bezobrazno, dolivanje ulja na vatru

kapiras? ne kapiras?
ma nije ni bitno, slova na ekranu smo mi ;)

tako je, ne treba nista da komentarises to pokuavam i da ti kazem
ne poredim ja dete i zamrzivac, ja pisem o zabadanju i nipodastavanju bilo cijeg problema ovde na temi
dal je to polomnjen nadogradjen nokat ili detetova prehlada nije bitno zna se poenta teme, ili se ne zna izgleda
to sto ces ti meni da napises opusteno metlo osmeh na lice i sve resava je nepostovanje mene i mog iznesenog problema
jer ja tebi nisam nikada takve glupe fraze pisala, ili ti nisam nista pisala ili sam se iskreno saosecala sa tvojom mukom kroz neki post
ovo sto si ti meni rekla je bezobrazno, dolivanje ulja na vatru

kapiras? ne kapiras?
ma nije ni bitno, slova na ekranu smo mi ;)

...nismo slova na ekranu:ok:
...nije mi bila namera da te povredim ni na koji nacin, niti mi je to stil, niti sam ja takva osoba...ok nisam se upsutila u sustinu problema,
a zaista mi je bila namera da te oraspolozim...
..nismo se ukapirale...mada sto se same teme tice oduvek se komentarise, i ti to znas, ne radim ja to jedina to rade svi...

Gledaj to sa dobre strane, sad ces imati razlog da prosetas nove cizme:zag:

Zhene ne prde!

gdHUPRH.gif

Umrljala sam lakom nokte na nogama i sada moram da obujem nešto zatvornih prstiju, a nisam u obavezi. Nemam vremena da popravljam i lakiram ponovo. :besna:

- - - - - - - - - -

Opet če izgleda kiša, dokle. Dokle više haarp:besna:

Umrljala sam lakom nokte na nogama i sada moram da obujem nešto zatvornih prstiju, a nisam u obavezi. Nemam vremena da popravljam i lakiram ponovo. :besna:

- - - - - - - - - -

Opet če izgleda kiša, dokle. Dokle više haarp:besna:

pa to je prilika da budes totalno moderna.citam neki casopis,sad ako hoces da budes u trendu treba da obujes sportske zokne na kojima je neki znak,recimo nike i sandale na stiklu sa otvorenim prstima.cao zdravo,bas smo fensi

pa to je prilika da budes totalno moderna.citam neki casopis,sad ako hoces da budes u trendu treba da obujes sportske zokne na kojima je neki znak,recimo nike i sandale na stiklu sa otvorenim prstima.cao zdravo,bas smo fensi

Šetam samo miniće i dekolte, istovremeno. Čarapice se nikako ne uklapaju u moj staromodni stil oblačenja. :lol:

i ja to procitala:eek:fuj bre,:bljak:kad god sam videla one strane turiste sa carapama i sandalama:mrgreen:mi smo skroz ok, nikad ne bi tako nešto...makar bilo u modi:mrgreen:

i ja to procitala:eek:fuj bre,:bljak:kad god sam videla one strane turiste sa carapama i sandalama:mrgreen:mi smo skroz ok, nikad ne bi tako nešto...makar bilo u modi:mrgreen:
veoma je relativno to skroz ok;)

moj grad vrvi od turista tokom cele godine. al ne videh te carapice sandalice da pljuju prljaju i ruze svojim ponasanjem grad ciji su gosti, sto se bas ne bi moglo generalizovati i za skockane istocnoevropske kreature.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back