Досади више ова киша и Богу и народу. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa u tome i jeste problem...sto meni sva histerija, trpanje rodbine i kolektivno zagledanje picqe/oziljka od carskog itd nije normalno ali sto izgleda gomila ljudi to VOLI da radija i generalno sta god da radim volim to da radim u miru i tisini i stvarno me uznemirava i potresa svako prekomerno trtljanje, pitanja, davezi i ostalo...ne podnosim ni histeriju oko rodnendana, svadbe, krstenja ovoga onoga a ne to..ako budem imala decu,tacno sebe i vidim kako krijem trudnocu dok ne bude ocigledno da sam porasla ko kit....ljudi treba jenostavno da zacepe i malo vise se bave sobom a manje drugima. meni bre to neukusno kad tako krenu svi zajedno da torocu o privatnim stvarima, ne iz potrebe (tipa majka po prvi put trazi savete, to je normalno) nego iz cistog zadovoljstva...idi begaj
![]()

e ni ja do tri
al ja znam zasto.skupio mi se klimaks,pms,milka u ponoc i stres zbog nekih smsova

pa nisam ja tebi objasnjavala zasto ti nisi spavala,vec zasto ja nisam spavalajbmliga,da mi nije malo rano za klimaks????
ono ostalo ne dolazi u razmatranje jer ga neje bilo...![]()

pa nisam ja tebi objasnjavala zasto ti nisi spavala,vec zasto ja nisam spavala![]()

Прошле суботе на свадби стигла торта,а стока пијана пита коме је рођендан и где су свеће.![]()

Досади више ова киша и Богу и народу.![]()

kapiram da su se ovi iz rhmz-a upiskili od srece, cele nedelje najavljuju kisu sa nevremenom, sad ce samo sto nije, i napokon posle tri dana neuspele najave im je stigla oluja
a najavili neki ciklon strave i uzasa, dali mu i ime, ide na kg...ono padalo malo vise od sata, sevalo klasicno i grmelo, i gotovo....ni armagedoni nisu sto su nekad bili[/QUOTE
pa to kod nas, a loznici ebalo kevu..poplavilo ih nacisto![]()

Мени је тражио име стрица!!!Nervira me yahoo, trazi da verifikujem nalog sa nekim glupim pitanjem na koje ne znam odgovor.

Мени је тражио име стрица!!!![]()

E i meni je nesto u tom smislu your oldest uncle ili tako nesto. Nemam pojma kako da ga zaobidjem jos su me sinoc banovali na 12 sati.

E i meni je nesto u tom smislu your oldest uncle ili tako nesto. Nemam pojma kako da ga zaobidjem jos su me sinoc banovali na 12 sati.

А шта ако лупиш неко име и они ти кажу - није тачно.
Значи ли то да нас озбиљно прате
Чак нам знају неколико колена уназад.
А шта ако лупиш неко име и они ти кажу - није тачно.
Значи ли то да нас озбиљно прате
Чак нам знају неколико колена уназад.

Ne jer ni vecina ne zna ni sama par kolena unazad , sto nikako nije za pohvalu![]()

narucila nesto preko neta..stiglo neispravno nataknem ih...![]()